Nuno Pinto @nmaspinto

nmaspinto profile picture

nmaspinto has 357 followers , 609 following , and 289 posts. You can also check nmaspinto's realtime followers

It’s always fun shooting with 📸 @michaelpick67 he makes it hard to not to bombar
It’s always fun shooting with 📸 @michaelpick67 he makes it hard to not to bombard your feed with all our collabs at once. Also, I ate an entire bag of powdered donuts but left one lone sugary devil in the bag because that’s how little will power I possess -p.s. I’m dying. • • • • #photography #featuremeofh #portrait_ig #photohunted #yourvisiongallery #statebystate #wlyg #agameoftones #featurecollective #all_shots #discoverportrait #shesabrick #thelightsofbeauty #fashion #ig_masterpiece #justgoshoot #worldshotz #icatching #shotwithlove #model #portrait_shots #artofvisuals #ftwotw #featurepalette #l0tsabraids #igpodium #portraitstyles_gf
Remember :- You attract what you are , you attract what you think . Show the sa
Remember :- You attract what you are , you attract what you think . Show the same love to yourself which you show when in a relationship . ◼ Loving yourself simply means investing in yourself the maximum , being an asset of your life not a liability . Getting whatever you want in life , to work on yourself , to improve yourself , to succeed , to stand alone but stronger , to fight alone but like a beast . ◼ Self - awareness is a must . The more you know yourself , the more you won't accept less then you deserve but always more than you even expected . • Do it today , Repeat tomorrow ! • • 🏞 #traveltheworld #igtravel #travelblogger #exploremore #travelblog #travelling #toptags #traveler #travelstoke #wanderer #hiking #letsgosomewhere #lonelyplanet #traveller #globetrotter #travelbug #traveladdict #wander #traveldeeper #instapassport #travelawesome #mytravelgram #travelingram #mytinyatlas #outdoors #backpacking #roadtrip #travelpics #getoutside #optoutside Like Comment Tag 📸belongs to the respective owners ! 🙏 Follow 💲@mission_i_am_possible💲for more inspiration .
I’d rather wander than follow the path. #wanderwherethewifiisweak
I’d rather wander than follow the path. #wanderwherethewifiisweak
Jika kita tidak pernah salah, kita tidak akan pernah belajar. Jika kita tidak
Jika kita tidak pernah salah, kita tidak akan pernah belajar. Jika kita tidak pernah menyesal, kita tidak akan pernah tahu berdoa dan berbenah diri. Jika kita tak pernah menyayangi oranglain, Maka kita akan tumbuh menjadi pribadi yg gelap. Jika kamu memiliki org yg mencintaimu, meskipun dia tak menyenangkan, Itu artinya km harus berbenah dan berdoa. Agar cintanya menyenangkan #emotive #of2humans #capturedconcepts #l0tsabraids #featuremeofh #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday #tbt #beautiful #cute
[SIFAT KELUARGA] KALAU yg ini namanya bli ded! Kakak kandung, kakak ke dua ku!
[SIFAT KELUARGA] KALAU yg ini namanya bli ded! Kakak kandung, kakak ke dua ku! Baiknya dia itu sayang sama binatang (dibanding adiknya? :')) #candaaa. Secara personalities, dia tinggi, brewokan sih kadang, rambut ikel ikel wkwk, males mandi #issss , tp kalau udah mau dandan, gantenggggg bat! Cuman jeleknya dia galak, omonganya kadang bikin sakit hati, keras juga, tp kalau pas aku lagi ultah minta hadiah lgsg dikasi, hehee (bangga jd anak bontot) dah tu aja. Soalnya dia jelek! Bye! *btw kok fotonya nyelip satu kaya gitu ya :[ # #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday #tbt
. W BALI SEMINYAK DISC 20% OFF Staycation yang wajib banget dicoba didaerah Sem
. W BALI SEMINYAK DISC 20% OFF Staycation yang wajib banget dicoba didaerah Seminyak. W Bali ini salah satu resort terbaik dan paling banyak dicari, area resort yg luas, kamar yg luas dengan design modern & nyaman, fasilitasnya yg ditawarkan juga sangat lengkap. Apalagi beach club'nya yang cantik banget buat nikmatin sunset. Promo dan harga termurahnya berlaku khusus untuk pemesanan melalui @vandarmatour Periode Travelling : Januari - Maret 2019 Reservasi klik link di bio. . . #voucherhotelbali #liburanbali #luxuryhotel #luxuryresorts #wbaliseminyak #wbali #promohotelbali #balilifeliving #balibible #beautifulhotels #tasteintravel #lifewelltravelled #welltraveled #darlingescapes #traveldeeper #travelgram #cntraveler #weekendvibes #summervibes #summerfeeling #luxuryhotel #tropicalvibes #beachvibes #mytinyatlas #dametraveller #wanderlust #travelstoke #travelawesome #passionpassport #weekendescape
New juice Alter🥤‼️🏀
New juice Alter🥤‼️🏀

I had a very good time yesterday with my teammate @mgortat13 . Happy Polish heri
I had a very good time yesterday with my teammate @mgortat13 . Happy Polish heritage day! #lucmbahamoute #Clippers #NBA
Next