@mayboooosssss

Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работа
Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работает по обычному расписанию! Время восстанавливать форму и добиваться новых результатов уже в новом году! Ph. @mila_vostrik #grizzlyclub76 #grizzly76 #crossfit #crossfityaroslavl #sportyaroslavl #sport #sportsman #sportlife #sportclub #functionaltraining #yarsport #yaroslavl #спортсмен #спортивныйярославль #спорт #ярославль #ярспорт #функциональныйтренинг #кроссфитярославль #кроссфит
When you are in Johannesburg, go on a road trip up towards Mpumalanga! I couldn’
When you are in Johannesburg, go on a road trip up towards Mpumalanga! I couldn’t stop taking photos and videos of the wonderful scenery on the way! Once you get there, you can stop at these waterfalls. Lonecreek fall is the first we saw and my personal favorite! It’s a heaven on Earth sight!! 🌳 #Nature #Wanderlust #Globetrotter #SheIsNotLost
happy monday everybody! i hope you all enjoyed your break 😄
happy monday everybody! i hope you all enjoyed your break 😄
I travel because I promised myself as a little girl that I wouldn’t live my life
I travel because I promised myself as a little girl that I wouldn’t live my life small. I became afraid of the yellow grass peaking through dark snow at way too young of an age. I longed to live a year without soggy banks of Wisconsin snow cluttering my eyes. I thought it’d change my constant feeling of waiting to mentally restart each summer. I thought... kind of right. I do feel more alive with sunshine waking me each day & warm air kissing my skin. I do feel more appreciative of my life walking down littered streets than slippery sidewalks. But it’s not because of the climate that I’ve found this blissful feeling of gratitude, - it’s the people surrounding me. The humility that forms within me as I watch dirty kids smiling ear to ear with rooted teeth. That’s really what makes life big. Not the focusing on a lack of dental care, but the awareness of the blessings that you possess & the understanding that allowing your energy to be drained by self pity will leave you with nothing but sadness. It’s the rewiring of the brain that I love about traveling. The richness of the hearts home to Asia. Mhm, traveling to me is beautiful because of these wonderful life lessons. And, yeaahhhhh, okay, the waterfalls help too.
Repost By @hdfutbolclips: Argentina 🆚 Nigeria Follow: @hdfutbolclips
Repost By @hdfutbolclips: Argentina 🆚 Nigeria Follow: @hdfutbolclips
Here is another from Danielle’s senior shoot ❤️ this was absolutely such a great
Here is another from Danielle’s senior shoot ❤️ this was absolutely such a great location! DM me if you would like a personal shoot! Prices range from $20-$50 and I’m open on timing and location in the DC area! #photography #model #shoot #instamood #instafollow #photograph #nike #dslr #instalike #omgpage #viral #fineartphotography #finearephotographer #conceptualphotography #fineartportrait #artisticphotography #emotive #artisoninstagram #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #visualsgang #portrait
“You can’t put a price on a hard working #gundog But if you did it would certain
“You can’t put a price on a hard working #gundog But if you did it would certainly be more than minimum wage” - Steve Reider #coveyandpaddle #germanwirehairedpointer #wirehairedpointer #pointer #pointersofinstagram #birddog #dogphotography
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 💚 This m
Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 💚 This month i will only talk about FRANCE ! Do you love to go there ?? • if you like 💚 and comment your thoughts! 🙌🏻 • Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen • I will post daily couple of photos about most visited cities around the world Keep tuned to get the fresh :D ! • #travel #traveling #traveler #tourism #tourist #igtravel #travelingram #instatraveling #aroundtheworld #globetrotter #voyage #travelstoke #visualsofearth #travel_captures #travelaroundtheworld #teamtravelers #paris #باريس #green #greenlover
Fun shoot the other night!
Fun shoot the other night!
Prewedding of @yuliagustian_ (3/3)
Prewedding of @yuliagustian_ (3/3)
Сегодня по плану: 08:30 Кикбоксинг к1(взрослые и дети) 15:00 Кикбоксинг (дети)
Сегодня по плану: 08:30 Кикбоксинг к1(взрослые и дети) 15:00 Кикбоксинг (дети) 17:30 Вольная борьба (дети) 19:00 Кикбоксинг (взрослые и дети) 20:30 армейский рукопашный бой (взрослые) 10/70 Легионер #legionerges #askerov #sportsman #wresling #mixedmartialarts #легионергэс #ufc #artemlevin #mma #jiujitsuchelny #тренерлаптев #elbruschelny #boxinggym #warrior #sport #boxinggloves #boxing #ufcfightnight #dayoff #judo #martialarts #sparring #kickboxing #boxinglife #boxinggirl #champion #hapkido #chelnytaekwondo
[SIFAT AJIK & IBU] Semua orgtua pasti baik, tergantung bagaimana dia memilih j
[SIFAT AJIK & IBU] Semua orgtua pasti baik, tergantung bagaimana dia memilih jalanya entah jd baik atau tidak. #AJIK : secara umum ajadeh ya, ajik itu bares, masakanya enak-enak tp syg nya anak anaknya hanya bisa masak ala kadarnya, keras kepala, kolot, kadang juga keinginanya bikin lelah hati wkwk, slalu mengarahkan anak untuk nyari semeton, kadang kalau makanan menurutnya ndk enak lgsg dibeliin ayam goreng, tp makin tua makin pelit :'((, spiritual yg bagus, syg bgt sm cucu, perasaan banget. #IBU : menyebalkan wkwk, sering debat, pernah berantem adu mulut karena miskomunikasi, yg utk pertama kalinya ibu minta maaf hehe, tp kalau ibu itu punya uang, makanan dirumah itu lengkap, makan puas, hidup tentram, momaaa kekinian, dikit2 gadget, dikit2 smule, dikit2 youtube, dikit2 fb, sering bgt ngomel sama ajik saling ngomelin satu sama lain huft. Dah tu ajaa. #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday #tbt