@gameofthrones.wintees

[SIFAT KELUARGA] Ini paman! Aku manggilnya pakmangg. Pensiunan guru. Kalau ng
[SIFAT KELUARGA] Ini paman! Aku manggilnya pakmangg. Pensiunan guru. Kalau ngmg sm beliau itu mesti kenceng batttt, sampai emosi sendiri :'). Kadang kalau kekencengan dikatain marah-marah, kalau ngmgnya pelan dibilang bisik-bisik. Sedih ga aku tu? :')) Paling suka motongin rumput dihalaman, rajin bettt, nyiram cabe-cabe yg dia tanam dihalaman rumah, salah satu org yg jadi ATM berjalan #hehe. Kalau diajak belanja gabisa disatu toko minimal 3 sampai 4 toko sekaligus :') Tapi penyayang bet, gapernah marah. Kalau aku diem ditanya 'ngambul ne?' hehe. Sampai skrg ndk punya istri, jadi dia penyayang bgt sm ponaan yg cewe2, diem2 tabunganya juga banyak, jauh dari sifat duniawi wkwk, ngwalek orang bener2 bikin ngakak dan kejam. #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #visualcreators #visualsgang #photooftheday #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali
Repost @shino150290 Assalamualaikum, selamat pagi @instagram Masih dari Sunrise
Repost @shino150290 Assalamualaikum, selamat pagi @instagram Masih dari Sunrise 29.12.2018 Explore Pantai Muara Kecil - Tangerang with @onny180493 @si_meoo @dan_prabowo 'Jangan menunggu bahagia baru tersenyum, tapi tersenyumlah maka Anda akan semakin bahagia' Formatt Hitech 100mm Filter Holder + 0.6 GND HE + CPL @nikonindonesia D7000 + @tokinausa 12-24mm f/4 F/16 | ISO 100 | 10sec | WB7500K | 12mm | #IAmIndonesian #Nikon_Photography #D7000 #NikonTeamOfficial #kfiofficial #MoreThanYouExpect #Abstract_Photography #Fotografer_Tangerang #IAmGenerationImage #IAmNikon #instanusantara #ic_longexpo #amazing_longexpo #wonderful_places #hayomoto #splendid_shotz #splendid_exposure #tgif_sunset #best_skyshots #beautifuldestinations #best_skyview #sunrise_and_sunsets #kaditkans #ksf_landscape #fs_longexpo #icu_indonesia #global_hotshotz #igsunset #explorebanten #Indonesia
Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 💚 This m
Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 💚 This month i will only talk about FRANCE ! Do you love to go there ?? • if you like 💚 and comment your thoughts! 🙌🏻 • Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen • I will post daily couple of photos about most visited cities around the world Keep tuned to get the fresh :D ! • #travel #traveling #traveler #tourism #tourist #igtravel #travelingram #instatraveling #aroundtheworld #globetrotter #voyage #travelstoke #visualsofearth #travel_captures #travelaroundtheworld #teamtravelers #paris #باريس #green #greenlover
Moments in life when happiness envelopes you like a warm hug, it's these moments
Moments in life when happiness envelopes you like a warm hug, it's these moments that make life worth living. It's amazing how we rarely think of these moments, tiny drops of time that live with us in our memories but we don't remember. Try and cherish every happy moment - it's what makes up for all the other stuff in our lives. . PC by the talented @kcphotographyhk . . #climb #sportclimbing #sportsphotography #climbing #optoutside #climber #rockclimbing #fitnessmodel #trainhard #fitsporation #bouldering #instapassport #instagood #photogram #photography #travelstoke #natureaddict #travel #hkig #travelgram #instago #traveling #instatravel #travelpics #tradclimbing #climbing_pictures_of_instagram
Pre-saharan livin w the Berber nomads.
Pre-saharan livin w the Berber nomads.
Sasquatch sighting not guaranteed with your rental. 📸: @tacblaster
Sasquatch sighting not guaranteed with your rental. 📸: @tacblaster
Enjoy these awesome portraits! DM to shoot!
Enjoy these awesome portraits! DM to shoot!
Womens #volleyball league in #buenaparkchicago starting Jan 28th. Link in bio.
Womens #volleyball league in #buenaparkchicago starting Jan 28th. Link in bio.