claim_28451_followers @claim_28451_followers

claim_28451_followers profile picture

claim_28451_followers has 25,482 followers , 500 following , and 0 posts. You can also check claim_28451_followers's realtime followers

Happy new year! All the best for 2019!πŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‰β˜ƒοΈβ˜„οΈ
Happy new year! All the best for 2019!πŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‰β˜ƒοΈβ˜„οΈ

Moments in life when happiness envelopes you like a warm hug, it's these moments
Moments in life when happiness envelopes you like a warm hug, it's these moments that make life worth living. It's amazing how we rarely think of these moments, tiny drops of time that live with us in our memories but we don't remember. Try and cherish every happy moment - it's what makes up for all the other stuff in our lives. . PC by the talented @kcphotographyhk . . #climb #sportclimbing #sportsphotography #climbing #optoutside #climber #rockclimbing #fitnessmodel #trainhard #fitsporation #bouldering #instapassport #instagood #photogram #photography #travelstoke #natureaddict #travel #hkig #travelgram #instago #traveling #instatravel #travelpics #tradclimbing #climbing_pictures_of_instagram
L'arc de triomphe πŸ† . . πŸ”–Tag a friend who would love that . Follow ➑️ @wanderlus
L'arc de triomphe πŸ† . . πŸ”–Tag a friend who would love that . Follow ➑️ @wanderlust_redhead_ ⬅️ Follow ➑️ @wanderlust_redhead_ ⬅️ Follow ➑️ @wanderlust_redhead_ ⬅️ . β„Ή I would love to hear your opinion about my pic so commenting is very important . β„Ή If you loved my content - visit my profile to see more of it . . #travelblog #tb #hello_worldpics #ig_europa @best.europe.photos #traveler #travel #travelphotography #travelingram #travellife #travelgirl #travelstoke #travelbug #travellers #travelpic #traveladdict #travelmore #travelawesome #paris #france #parisgram #pariscityworld #parisjetaime #parisianescapes #traveltheworld #loves_paris #topfrancephoto #francefr #hello_france #loves_france #igersfrance @sights_of_france
One word for this spectacular view please.. 😍 Mention someone that needs to read
One word for this spectacular view please.. 😍 Mention someone that needs to read this!πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . πŸ“Έ By: @younewstream πŸ‘πŸ»β€ . . Please Follow: @mesmerizing.nature πŸ‘ˆπŸ» & @my0wnlittleworld πŸ‘ˆπŸ» for the best content from around the world 🌎 . . Use #mesmerizingnat to get featured πŸ˜‰
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
good morning
good morning
Pre-saharan livin w the Berber nomads.
Pre-saharan livin w the Berber nomads.
When you are in Johannesburg, go on a road trip up towards Mpumalanga! I couldn’
When you are in Johannesburg, go on a road trip up towards Mpumalanga! I couldn’t stop taking photos and videos of the wonderful scenery on the way! Once you get there, you can stop at these waterfalls. Lonecreek fall is the first we saw and my personal favorite! It’s a heaven on Earth sight!! 🌳 #Nature #Wanderlust #Globetrotter #SheIsNotLost
“Que la vanidad puede pesar más que las promesas sin cumplir...y que a veces, lo
β€œQue la vanidad puede pesar mΓ‘s que las promesas sin cumplir...y que a veces, lo ΓΊnico que te ata a una persona, se llama orgullo.” |Cuando te deje ir| ............... -Punto y Coma- . . . . FotografΓ­a @_iamyess Maquillaje @leah_dajud
Repost By @hdfutbolclips: Argentina πŸ†š Nigeria Follow: @hdfutbolclips
Repost By @hdfutbolclips: Argentina πŸ†š Nigeria Follow: @hdfutbolclips