cahaya_syira is p/t agent @cahaya_syiracollection

cahaya_syiracollection profile picture

cahaya_syiracollection has 907 followers , 188 following , and 536 posts. Each post has 1 average comments and 8 average likes.You can also check cahaya_syiracollection's realtime followers

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

17 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

17 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

17 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

18 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

18 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

18 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

22 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

22 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE

22 hours ago

🌸🌸[ATTN] – BLACK FRIDAY🌸🌸 🚨SPECIAL DEAL TAK MASUK AKAL NII!! 17%% tuuu!!🚨 . SALE πŸ“£πŸ“£ #blackfriday SALEπŸ“£πŸ“£ . Seriuslah cik sha 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 SALE LAGI? 😱😱 . Alamak nak mana 1 ni 😱😱😱 Rambang mata i ols πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #hijabbyhanami collection mengadakan SALE lagi 😍😍😍 . . Siapa yg tak dapat join SALE haritu, JOM JOIN SEKARANG 😘😘 . Sangat-sangat terlajak laris ni, lagi-lagi bila item yang u ols berkenan jadi #hargaruntuh !! . Jimat berkali ganda u ols 😍😍 . Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau . SALE 21/9/18 sahaja tau (Harga tidak termasuk postage) . . Janji dgn cik SHA taw grab masa harga PROMO ! 😍😍 Beli untuk mak, adik & kwn-kwn sekali ha gituu 😘😘 . Macam mana nak order ni cik SHA? Tak sabar nak grab ni πŸ™ˆπŸ™ˆ . macam mana nak order?? . JOM PM/ WASSAP CIK SHA.. . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . ps: FOLLOW juga cik sha tau diπŸ‘‡ . FB PAGE : Cahaya_syiracatalog - Agent Dropship . . IG : cahaya_syiracollection . #mampumilik #tudungsarung #shawl #instantshawl #sayajual #muslimah #tudungmuslimah #tudungexpress #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #muslimahcollection #ootd #ootdmalaysia #tudunglabuh #tutorialshawl #designterkini #sale #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #stylish #hanamisunshine2018
BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Ne

1 day ago

BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Newss SensasiπŸŽ‰πŸŽ‰ . Cik sha Nak letgo Hana Sakura Dengan Hanya Berapa ?? . RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ . Apa ? RM50 saje? 😱😱😱 Dari Harga RM99? Limited Stock ! Stock & Size tak banyak dah tinggal. . | 🌸Details | πŸ’«Material : Como crepe With BF Friendly & Wudhu Friendly πŸ’«NP : RM99 πŸ’«SALES PRICE : RM50 *(harga tidak termasuk pos)* . Cepat u olss saiz yg tinggal sgt2 limited!! 😱😱😱 . CARA ORDER WASSAP CIK SHA . . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . . #ootd #ootdmalaysia #sale #flatprice #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #suit #bffriendly #nursingfriendly #blouse #longtopmuslimah #wudukfriendly #blousemuslimah #combosale #kurung #kurta #kurungmoden #jubah #sale #hanasakura #hanamisunshine2018
BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Ne

1 day ago

BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Newss SensasiπŸŽ‰πŸŽ‰ . Cik sha Nak letgo Hana Sakura Dengan Hanya Berapa ?? . RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ . Apa ? RM50 saje? 😱😱😱 Dari Harga RM99? Limited Stock ! Stock & Size tak banyak dah tinggal. . | 🌸Details | πŸ’«Material : Como crepe With BF Friendly & Wudhu Friendly πŸ’«NP : RM99 πŸ’«SALES PRICE : RM50 *(harga tidak termasuk pos)* . Cepat u olss saiz yg tinggal sgt2 limited!! 😱😱😱 . CARA ORDER WASSAP CIK SHA . . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . . #ootd #ootdmalaysia #sale #flatprice #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #suit #bffriendly #nursingfriendly #blouse #longtopmuslimah #wudukfriendly #blousemuslimah #combosale #kurung #kurta #kurungmoden #jubah #sale #hanasakura #hanamisunshine2018
BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Ne

1 day ago

BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERITA TERGEMPAR πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . 🌈FLATE RATE HANA SAKURA BLOUSE . Newss SensasiπŸŽ‰πŸŽ‰ . Cik sha Nak letgo Hana Sakura Dengan Hanya Berapa ?? . RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ RM50 πŸŽ‰πŸŽ‰ . Apa ? RM50 saje? 😱😱😱 Dari Harga RM99? Limited Stock ! Stock & Size tak banyak dah tinggal. . | 🌸Details | πŸ’«Material : Como crepe With BF Friendly & Wudhu Friendly πŸ’«NP : RM99 πŸ’«SALES PRICE : RM50 *(harga tidak termasuk pos)* . Cepat u olss saiz yg tinggal sgt2 limited!! 😱😱😱 . CARA ORDER WASSAP CIK SHA . . πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 πŸ“²πŸ“² 013-3314387 . . #ootd #ootdmalaysia #sale #flatprice #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #suit #bffriendly #nursingfriendly #blouse #longtopmuslimah #wudukfriendly #blousemuslimah #combosale #kurung #kurta #kurungmoden #jubah #sale #hanasakura #hanamisunshine2018
Next