bynr.mhdhijab @bynr.mhd

bynr.mhd profile picture

bynr.mhd has 1,277 followers , 2,325 following , and 980 posts. Each post has 0 average comments and 11 average likes.You can also check bynr.mhd's realtime followers

Amacam warna terbaru atelia ni ?? hehe.. πŸ’ƒπŸ’ƒcode spring greenn.. terpukau takk??

2 hours ago

Amacam warna terbaru atelia ni ?? hehe.. πŸ’ƒπŸ’ƒcode spring greenn.. terpukau takk?? 😡😡 . Kita pilih warna-warna lembut untuk memberi nafas baru pada Atelia kali ni 🌸 . Nak bagi efek comel bila org pandang korang hehe πŸ˜‹ . . Order open NOW | catalogue updated @ssnowcatalogue Whatsapp 0195912842 or click link di bio πŸ’• #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blouse #blousekerja #blousekorea #blouseyoora #blouselabuh #blousedress nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #Atelia60 #FamilyMs
ada yg rindu jubah ironless hayfa glitters ni takk πŸ€”?? hehehe 😏 . COMING SOON .

1 day ago

ada yg rindu jubah ironless hayfa glitters ni takk πŸ€”?? hehehe 😏 . COMING SOON . #ironlessjubah #ironlessabaya #jubah #jubahmurah #uitm #kuis #uia #neelofa #ctdk #usim
ADJUSTABLE TALI MAGIC RIBBON~!!🌸🌸 . . Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu

2 days ago

ADJUSTABLE TALI MAGIC RIBBON~!!🌸🌸 . . Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, πŸ€” magisnya tali tu boleh di buka tau, kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, πŸ’ƒkalau rasa nak β€œHighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.. πŸ˜‹ . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
our cust in atelia blouse royal blue.. #ssnowfeedback hehe..😱 cantik tak design

3 days ago

our cust in atelia blouse royal blue.. #ssnowfeedback hehe..😱 cantik tak design dia?? next release dgn warna lain pulak.. πŸ€”πŸ˜‹ dah batch ke 6 tauu.. maknanya dh 6 kali restock 😡😡 . COMING SOON!! . . Tahu tak ada harga special utk early bird so, whatsapp sis 0195912842 utk masuk list terawal 😏 . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
apa yg bestnya material como crepe ni kann.. kain yg jenis berat so dia jatuh ca

3 days ago

apa yg bestnya material como crepe ni kann.. kain yg jenis berat so dia jatuh cantik jer kat bdn.. thenn.. light ironing jerr tak yahh berjam2 nk iron sajer..πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜± tapi yg paling best!! Sbb dia tak mudah kedut.. alahaiii.. xyah risau lah berjam2 pakai.. tak panas n tak jarang la awakk πŸ˜‹πŸ˜‹ . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
Perasan takk?? ni kaler ketiga dah atelia nihh πŸ’₯πŸ˜‹ nak tahu lagi tak kaler apa yg

4 days ago

Perasan takk?? ni kaler ketiga dah atelia nihh πŸ’₯πŸ˜‹ nak tahu lagi tak kaler apa yg ada?? πŸ˜„πŸ€” hehe nanti kita release slow2 kay πŸ˜‹ . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
Siapa lagi nak masuk #waitinglist “harga promosi anniversary atelia?” Whatsapp 0

4 days ago

Siapa lagi nak masuk #waitinglist β€œharga promosi anniversary atelia?” Whatsapp 0195912842 skrg~!!πŸ˜‹πŸ˜‹ . . paling best lagi!πŸ’₯πŸ’£πŸ’₯πŸ’£πŸ¦ Kali ni pun ada β€œADD ON” palazzo dengan shawl macam model pakai tu tau! 😡😡 . Pstt: blouse viral ni dah pernah sold out 6000+pcs sblm ni, dan di jangka batch kali ni lebih menganas lg Uolls! . siapa lambat memang kena tinggal la Uolls! πŸ˜† #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
kenapa koleksi #Mardinasafiyya ni semua pakai material dubai como crepe? πŸ€”πŸ€” haa!

4 days ago

kenapa koleksi #Mardinasafiyya ni semua pakai material dubai como crepe? πŸ€”πŸ€” haa! material bukan biasa2 tauu.. πŸ˜„πŸ˜Žtak payah cerita pasal quality..😏 confirm2 high quality punyalahh.. imported material kan πŸ’ƒ . . coming soon 🌸🌸🌸 . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-t

4 days ago

Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang β€œVersatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati. . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
NAK TAK..? πŸ€”πŸ˜‹πŸ˜‹ Jadi yang terawal dapat “Harga Promosi” masa pelancaran blouse vi

5 days ago

NAK TAK..? πŸ€”πŸ˜‹πŸ˜‹ Jadi yang terawal dapat β€œHarga Promosi” masa pelancaran blouse viral ni nanti? Uolls klik jer link whatsapp dekat profile πŸ˜„πŸ’ƒ or whatsapp 0195912842 . . #Kamifamilyms #Atelia60 #blousemurah #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #officewear #muslimahfashion #jubahsyarie #nursingfriendly #blousekorea #uitm #ukm #um #nikah #nikahdress
Next