bynr.mhdhijab @bynr.mhd

bynr.mhd profile picture

bynr.mhd has 1,290 followers , 2,437 following , and 1,134 posts. Each post has 1 average comments and 5 average likes.You can also check bynr.mhd's realtime followers

yuhuuu~! agak2 price apa yg nak bgi utk ruffle tunic series kali ni??πŸ˜‹πŸ˜ haaa!! H

1 day ago

yuhuuu~! agak2 price apa yg nak bgi utk ruffle tunic series kali ni??πŸ˜‹πŸ˜ haaa!! HOT DEAL korang.. rm59 amacamm?? Payah kot nak dpt harga cenggini koleksi wbh ni πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜± . . #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blousekerja #blouselabuh #blousedress #nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #um #ukm
haa, sblm ni cutting semua mcm peplum kembang2 ala princess gitu kan..πŸ€”πŸ€— kali ni

1 day ago

haa, sblm ni cutting semua mcm peplum kembang2 ala princess gitu kan..πŸ€”πŸ€— kali ni kita kasi kelainan sikit.. cutting simple ala2 tunic gitu πŸ’ƒ . . Coming soon tomorrow~! . . #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blousekerja #blouselabuh #blousedress #nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #um #ukm
cakkk~! ehh ramaikan yg x dpt nak grab blooming series Evelyn peplum ni..😭😭 aish

3 days ago

cakkk~! ehh ramaikan yg x dpt nak grab blooming series Evelyn peplum ni..😭😭 aishh, mmg setiap corak tak restock dah.. next restock warna lain n corak lain tauu..😱😏 skrg ni stock Evelyn available 2 warna ni jerr.. tu pun sape cpt dia dpt.. warna nude size XL, blue size S πŸ’ƒπŸŽ‰ . . Whatsapp 0195912842 | @ssnowcatalogue . . #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blousekerja #blouselabuh #blousedress #nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #um #ukm
Assalamualaikum n good morning uolls πŸ˜™ . . 🌸 Quote of the day 🌸 . Only repentanc

3 days ago

Assalamualaikum n good morning uolls πŸ˜™ . . 🌸 Quote of the day 🌸 . Only repentance can revive your imaan . #quotedaily #quote #muslimahfashion #muslimahstyle
2 in 1~ pilih nk pakai mcm cardigan or jubah 😚😚 untung kann πŸ˜‡πŸ˜‡ grab skrg sementa

1 week ago

2 in 1~ pilih nk pakai mcm cardigan or jubah 😚😚 untung kann πŸ˜‡πŸ˜‡ grab skrg sementara tgh harga promo πŸ™‹ . . Whatsapp 0195912842 | @ssnowcatalogue . . #jubahcomocrepe #jubahcrepe #jubah #jubahmurah #sale #jubahraya #jubahsimple #abaya #patuhsyariah #syariahcompliance #uitm #muslimahfashion #twowayshirt #kuis #usim #uia #bazarpaknil #cardigan #jubahcardigan #cardiganjubah
nmpk simple tapi elegant kan~! πŸ€”πŸ€— material como crepe yg tak jarang tak panas..

1 week ago

nmpk simple tapi elegant kan~! πŸ€”πŸ€— material como crepe yg tak jarang tak panas.. πŸ’ƒnak pakai lelama pun hati gembira yuhuu~! 😍😍 . . Whatsapp 0195912842 | @ssnowcatalogue . . #jubahcomocrepe #jubahcrepe #jubah #jubahmurah #sale #jubahraya #jubahsimple #abaya #patuhsyariah #syariahcompliance #uitm #muslimahfashion #twowayshirt #kuis #usim #uia #bazarpaknil #cardigan #jubahcardigan #cardiganjubah
yuhuu~! ad pastel color la πŸ€— eh eh dah ada ke blouse color ni? haa apa kata try

1 week ago

yuhuu~! ad pastel color la πŸ€— eh eh dah ada ke blouse color ni? haa apa kata try usha @ssnowcatalogue kali ni kan size sampai 5XL tauu πŸ˜‹ haa, jgn ckp sis x payung yg mana yg chubby2 comey2 tuu πŸ’ƒ . . Whatsapp 0195912842 | release on 13 jan 18 . . #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blousekerja #blouselabuh #blousedress #nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #um #ukm
kiri ke kanan? πŸ˜‹ material estella ni mmg sangat sangat selesa.. why??!! haa, sbb

1 week ago

kiri ke kanan? πŸ˜‹ material estella ni mmg sangat sangat selesa.. why??!! haa, sbb material como crepe yg high quality tauu.. tak panas, tak jarang, selesa sesangat 😚😚 . release on 13 jan 18 | @ssnowcatalogue . . #blousetrendy #blousemurah #bajumurah #bajukerja #bajucasual #blousekerja #blouselabuh #blousedress #nursingfriendly #wudukfriendly #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #wudhufriendly #bf #kuis #usim #uia #bazarpaknil #streatwear #muslimahfashion #um #ukm
tadaa~~ πŸ€—πŸ€— bold color πŸ˜‹πŸ˜Ž biru la awakss πŸ˜šπŸ˜™ lawa takk?? πŸ˜‹ nmpk tak selain design

1 week ago

tadaa~~ πŸ€—πŸ€— bold color πŸ˜‹πŸ˜Ž biru la awakss πŸ˜šπŸ˜™ lawa takk?? πŸ˜‹ nmpk tak selain design detail mcm belt tu, ada poket doraemon kat dpn tu.. haa, ada dua pulak tu πŸ˜‹ boleh la sape yg suke bw hp tapi xsuke beg.. ltk hp dlm tu 😘 amcm praktikal tak? 😚😚 . . Coming soon . . #blouselabuh #blousecasual #casualblouse #blouse #blousemuslimah #blousemurah #blousetrendy #uitm #upm #patuhsyariah #syariahcompliance #kuis #usim #uia #bazarpaknil
Next