bynr.mhdhijab @bynr.mhd

bynr.mhd profile picture

bynr.mhd has 1,203 followers , 1,764 following , and 803 posts. Each post has 0 average comments and 8 average likes.You can also check bynr.mhd's realtime followers

Selamat pagi ladies~ hehe hari ni buat apa jer? Dah ready nak masuk office ker?

7 hours ago

Selamat pagi ladies~ hehe hari ni buat apa jer? Dah ready nak masuk office ker? πŸ’ƒπŸ˜˜ . Arini belanja #ssnowfeedback dari cust yg dah grab yoora πŸ˜‹ alahai!! Our lovely cust in yoora size s code turquoise . Selesa sgt πŸ’ƒπŸ˜ . Masih available whatsapp 0195912842 tapi stock dah nyawa2 ikan πŸ˜‚ #blousekorea #blouseyoora #blousecasual #blouse
bukan sajer kita nk release 2 design!! tapi 3 tauu hehe excited tak? 2 peplum an

18 hours ago

bukan sajer kita nk release 2 design!! tapi 3 tauu hehe excited tak? 2 peplum and satu pants πŸ˜‹πŸ˜š . Ehhh ada yg excited tak nk tgk pastel color πŸ˜πŸ˜πŸ’ƒ
🌸 Quote of the day 🌸 . when youre ignoring someone, youre teaching them to live

2 days ago

🌸 Quote of the day 🌸 . when youre ignoring someone, youre teaching them to live without you . OOTD miyuki peplum . . COMING SOON πŸ’•πŸŒΈ whatsapp 0195912842 or click link di bio
Korang mesti ada kan kwn mcm ni.. 😚😘 yg buat semua benda sama2.. pergi situ sini

3 days ago

Korang mesti ada kan kwn mcm ni.. 😚😘 yg buat semua benda sama2.. pergi situ sini.. makan itu ini.. pakai itu ini.. heheh.. πŸ’ƒπŸ˜‹ treasure your close one.. we often appreciate them when they were gone kan 😭😭πŸ˜₯ . Btw harini last day sale for baju kurung n jubah serendah rm79 tau πŸ˜‹πŸ’ƒ . Whatsapp 0195912842 or click link di bio . #peplum #blousepeplum #blousecasual #blousemurah #blouse #blousemuslimah
Opss! Of cuz ada kaler berhantu ni heheh.. black in da house πŸ˜‹πŸ˜˜ kaler wajib ni..

3 days ago

Opss! Of cuz ada kaler berhantu ni heheh.. black in da house πŸ˜‹πŸ˜˜ kaler wajib ni.. mana boleh lupa heheh 😚😎 . COMING SOON . #peplum #blousepeplum #blousecasual #blousemurah #blouse #blousemuslimah
jgn risauu bold kaler pun adalah hehe πŸ˜πŸ˜‰ nmpk tak close up pattern lace kat doll

3 days ago

jgn risauu bold kaler pun adalah hehe πŸ˜πŸ˜‰ nmpk tak close up pattern lace kat dolly peplum ni.. amacam.. tergoda tak iman hehhe πŸ˜†πŸ˜†πŸ’ƒ . COMING VERY SOON . #peplum #blousepeplum #blousecasual #blousemurah #blouse #blousemuslimah
Aisemenn.. apa pasala nmpk mcm scene ni nmpk cam kekasih berpisah jer? hahah.. πŸ˜†

3 days ago

Aisemenn.. apa pasala nmpk mcm scene ni nmpk cam kekasih berpisah jer? hahah.. πŸ˜†πŸ€” eh ehh.. tgk tuuu~ white pun ada silver ala2 kebiruaan pun ada.. peghhh rare kan kaler ni 😝😣 . #peplum #blousepeplum #blousecasual #blousemurah #blouse #blousemuslimah
yuhuuu selamat petang n selamat hari malaysia semua heheh 😍🌸 good newss.. tgk ni

3 days ago

yuhuuu selamat petang n selamat hari malaysia semua heheh 😍🌸 good newss.. tgk ni.. sape kenal heheh.. yup yup fully lace dolly peplum πŸ‘—πŸ‘—πŸ˜‰ sape teruja?? Heheh . #peplum #blousepeplum #blousemuslimah #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousecasual
Tak habis teruja lagi dengan fenomena Yoora yg sold out dalam masa kurang 48 jam

6 days ago

Tak habis teruja lagi dengan fenomena Yoora yg sold out dalam masa kurang 48 jam release..! . . Tasabar nak launch new baby terbaru yang super duper cute ni pulak 😍 . . Agak2 Uolls design apa kali ni? . . (1) Blouse (2) Kurung (3) Jubah . . P/s: Ada Diskaun khas untuk Uolls yang teka betul tau! . . Ok game start now! πŸ˜†
korang tgh buat apa tu~? πŸŒΈπŸ€” hehe qaleesya jubah masih available tauu dan rm100 u

6 days ago

korang tgh buat apa tu~? πŸŒΈπŸ€” hehe qaleesya jubah masih available tauu dan rm100 untuk 2 pcs.. rugi tauu tak grab skrg.. sbb murah sgt.. boleh kongsi dgn kwn πŸ˜šπŸ’ƒ n share postage πŸ€“πŸ˜† . Whatsapp 0195912842 cepat2 sbbnya size n warna dah limited 😣😣😝 . #jubahchiffonmurah #jubahrm50 #jubahrm100 #jubahchiffon #jubah #abaya #abayamurah #sale #clearancesale #merdekasale
ni la priyanka peplum bole match dengan seluar juga tau.. kira 2 in 1 gittuw 😘 j

1 week ago

ni la priyanka peplum bole match dengan seluar juga tau.. kira 2 in 1 gittuw 😘 jimat kan hehe.. priyanka peplum datang set dengan skirt tau rm89 only sempena PROMOSI MERDEKA πŸ’• . Grab now nanti dah back to normal rm169 tauu 😣😣 Whatsapp 0195912842 #peplumkurung #blouse #blousemuslimah #bajukurung #peplum #peplummurah
korang lunch apa harini? hehe.. sale merdeka still on untuk semua collections wb

1 week ago

korang lunch apa harini? hehe.. sale merdeka still on untuk semua collections wbh tau πŸ˜πŸ˜‹ semua bawah rm100 kcuali melur kebarung hehe πŸ’ƒπŸ˜š on tak on ni? . Ootd in wan azizah kebarung rm89 only . Whatsapp 0195912842 #kebarungmurah #merdekasale #clearancesale #saleraya #sale #bajukurung #bajukurunglace #kebarung
Next