@blacqlakee


📸.
📸.
Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работа
Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работает по обычному расписанию! Время восстанавливать форму и добиваться новых результатов уже в новом году! Ph. @mila_vostrik #grizzlyclub76 #grizzly76 #crossfit #crossfityaroslavl #sportyaroslavl #sport #sportsman #sportlife #sportclub #functionaltraining #yarsport #yaroslavl #спортсмен #спортивныйярославль #спорт #ярославль #ярспорт #функциональныйтренинг #кроссфитярославль #кроссфит
Hard on legs,as always. Still struggling on squats though. Hips are too tight. S
Hard on legs,as always. Still struggling on squats though. Hips are too tight. So definitely need to get my flexibility right. #legsfordays #legs #legday #squats #quads #athlete #sportsman #aesthetic #fit #gym #bodybuilding #fitness #fitnessaddict #fitspo #fitfam #fitspiration #training #workout #shredded #muscle #beastmode #beast #exercise #gains #flex #fitnessmotivation #fitlife
Preweddjng of @yuliagustian_ (1/3)
Preweddjng of @yuliagustian_ (1/3)
At the northern part of the old city. Behind these walls lies peace and harmony.
At the northern part of the old city. Behind these walls lies peace and harmony. #Beijing #Andingmen
De’Aaron Fox Is #Filthy 🔥 👉@xhoopers👈
De’Aaron Fox Is #Filthy 🔥 👉@xhoopers👈

Trying out some new color styles in lightroom. I really like the colors in this
Trying out some new color styles in lightroom. I really like the colors in this shot!

[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
Fun shoot the other night!
Fun shoot the other night!
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 💚 This month i will only talk about FRANCE ! Do you love to go there ?? • if you like 💚 and comment your thoughts! 🙌🏻 • Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen Follow👉🏻@travelonlygreen • I will post daily couple of photos about most visited cities around the world Keep tuned to get the fresh :D ! • #travel #traveling #traveler #tourism #tourist #igtravel #travelingram #instatraveling #aroundtheworld #globetrotter #voyage #travelstoke #visualsofearth #travel_captures #travelaroundtheworld #teamtravelers #paris #باريس #green #greenlover
“You can’t put a price on a hard working #gundog But if you did it would certain
“You can’t put a price on a hard working #gundog But if you did it would certainly be more than minimum wage” - Steve Reider #coveyandpaddle #germanwirehairedpointer #wirehairedpointer #pointer #pointersofinstagram #birddog #dogphotography