@ans.co__

Ans.co

ans.co__

"Business is all" Whatsupp 01116959533๐Ÿ“ž Dm pun kami layan๐Ÿ“ฑ More business coming soon ๐ŸŒ Terima tempahan untuk cruncyhs caramel ๐Ÿช Owner @muhdans

  • 15 Media
  • 517 Followers
  • 372 Followings
  • 93 Total Likes
  • 7 Tot. Comments
See.Feedback yg memuaskan dari customer.Jom dapatkan crunchys caramel daripada kami.Confirm sedap dan harga berpatutan.Kami menyediakan khidmat COD dan POS bagi seluruh negeri.๐ŸŒŽ Whatsupp and Dm for any info ๐Ÿ“ž

#viral #trending #malaysia #kelate #ganukite #nakpesan #instafamous #instafood #artismalaysia #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah
Thanks sis for grab crunchys caramel from us.

Jom dapatkan sekarang !!!
Whatsupp or Dm for any info

#viral #instafood #instafamous #malaysia #politeknikkotabharu #kelate #trending
Crunchys caramel from @ans.co__  dah sedia naik KL.Apa tunggu lagi jom pakat try.Yang penting sedap dan murah ๐Ÿ‘

#viral #kelate #ganukite #kualalumpur #malaysia #pahang #trending #instafood #instafamous #melayu #bosku
Crunchys caramel from @ans.co__  dah masuk Terengganu.So orang2 Terengganu yang nk try crunchys caramel ni boleh lah dapatkannya sekarang.Rasanya rangup dan sedap.Yang penting harga pun tak mahal guys.Dapatkannya sekarang !!
Kami pos seluruh negeri dalam Malaysia ๐ŸŒŽ

For any info just whatsupp 0111695953 @ Dm 
#viral #instafood #malaysia #trending #ganukite #kelate #terengganu #munafik2 #thenun #instafamous
Crunchys caramel terlajak sedap ni memang xrugi kalau korang cuba.@ans.co__ dah ada 2 type botol dan harga yang lebih murah.Jom try crunchys caramel daripada kami.Cash on delivery di kawasan sekitar Kota Bharu.Pos di seluruh Malaysia ๐ŸŒŽ

RM 18 per bottle / 25pcs
RM 14 per bottle / 18 pcs

Whatsupp 01116959533 for info

#vines #viral #munafik2 #thenun #malaysia #sayajual #sayajualmurah
Selamat Hari Malaysia kami ucapkan kepada semua rakyat Malaysia.Harini @ans.co__  ada buat promosi utk cruncyhs caramel sempena Hari Malaysia.Jom try crunchys caramel daripada kami confirm tak menyesal sebab ianya rangup dan sedap๐Ÿ‘.Harga sempena Hari Malaysia.Kami juga sedia menerima tempahan daripada anda. ๐ŸŒŽ

RM 16 per bottle / 25 pcs
RM 13 per bottle / 18 pcs
Dapatkan sekarang !! Dm or Whatsupp 01116959533 for info

#selamatharimalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #viral #confirmsedap #munafik2 #onxon
Crunchys caramel in process.Meh try crunchys caramel ni memang sedap dan rangup ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘.Harga pun murah je tak mahal pun.Dah ramai cuba crunchys caramel ni berpuas hati.Anda bila lagi.

RM 18 per bottle / 25pcs
RM 14 per bottle / 18 pcs

Jom dapatkan sekarangg.
Pos di seluruh Malaysia๐ŸŒŽ
Cod kawasan sekitar Kota Bharu.๐ŸŒ
Sedia menerima tempahan.

Whatsupp 01116959533 or Dm for more information  #munafik2 #viral #the #thenun #sayajual #sayajualmurah
Dapatkan crunchys caramel ni sebab memang tak rugi.Rasa dia memang rangup dan harga pun murah je.Kami juga sedia menerima sebarang tempahan daripada anda.Jom try sekarangโ•โ•โ•
RM 18 per bottle / 25pcs๐Ÿช
RM 14 per bottle / 18 pcs ๐Ÿช

01116959533 utk sebarang pertanyaan dan tempahan ๐Ÿ“ž

#viral #malaysia #sayajual #sayajualmurah #munafik2 #thenun #instafamous #instafood #kelate #sedap #artist
Feedback panas daripada customer kami.Thanks for the feedback.Jom try crunchys caramel daripada kami , confirm sedap dan puas hat๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿ‘Kami juga sedia menerima tempahan daripada anda.๐Ÿ‘Œ
RM 18 per bottle / 25pcs
RM 14 per bottle / 18pcs
Just Whatsupp , Dm or Call 01116959533 for more information ๐Ÿ“ž

#viral #sayajual #sayajualmurah #munafik2 #thenun #kelate #kelantan #artismalaysia #instafood #trending #malaysia
Jom grab and try crunchys caramel under @ans.co__  ni memang tak rugi sebab sedap dan murah je๐Ÿ‘.Kami sedia menerima tempahan dan menyediakan khidmat Cash on Delivery (COD)๐Ÿ’ธbagi pelanggan di sekitar kawasan Kota Bharu.Pengeposan di seluruh Malaysia.๐ŸŒŽ RM 18 per bottle / 25 pcs
Whatsupp , Dm or Call for any information ๐Ÿ˜Ž

#viral #sedap #sayajual #sayajualmurah #malaysia #kelate #munafik2 #thenun #instafood #instamalaysia #instafamous #trending #worldwide
Jom try crunchys caramel under @ans.co__  ni memang sedap dan puas hati.Pihak kami juga sedia menerima tempahan dan menyediakan khidmat Cash on delivery (COD) bagi kawasan sekitar bandar Kota Bharu.

RM 18 per bottle / 25 pcs
Whatsup & Dm rujuk Bio for more info

#viral #kelate #malaysia #munafik2 #instafamous #instafood #melayu #sayajualmurah #sayajual
Crunchys caramel in process.
Jom order crunchys caramel under corporation kami.Harga xmahal and confirm sedap dan rangup.

RM 18 per bottle / 25pcs
Whatsupp & Dm on Bio for any info

#viral #sayajual #sayajualmurah #malaysia #kelate #businessman #munafik2 #trendingmalaysia #motifviral

Loading