#sayajualpakaianmuslimah

How many colours do you think we have for this latest #Khadeeja: abaya cardigan?

20 hours ago

How many colours do you think we have for this latest #Khadeeja : abaya cardigan? 😍 Khadeeja Abaya Cardigan is now available. ✨ Full details @imaanexclusive.catalogue ____________ Item : Khadeeja Price : RM69 (exc postage)
SALE ‼️ SALE ‼️ STOK TERHAD ‼️ . PEPLUM ARDELLA #rujukkatalogpeplumardella . AVA


1 day ago

SALE ‼️ SALE ‼️ STOK TERHAD ‼️ . PEPLUM ARDELLA #rujukkatalogpeplumardella . AVAILABLE IN SIZES S, M, L& XL **_refer measurement guide_ . • elegant kurung cutting peplum • top with hidden long zip behind and sleeve • skirt mermaid-cut, with full elastic waistband . Material: (TOP & SKIRT) stretchable cotton denim with lace . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14 Bust :30 Armhole : 16 Sleeve length : 22 Length 22front 30back . Skirt : Waist : 26-38 Hips : 38 length : 40 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5 Bust :32 Armhole : 17 Sleeve length : 22 Length : 22front 30back . Skirt : Waist : 28-40 Hips : 40 length : 41 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 15 Bust :34 Armhole : 18 Sleeve length : 22 Length 23front 30back . Skirt : Waist : 30-42 Hips : 42 length : 41 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16 Bust :38 Armhole : 19 Sleeve length : 22 Length 24front 30back . Skirt : Waist : 30-42 Hips : 42 length : 41 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 💰PRICE: RM87 sm / RM92 ss 📮TERMASUK POS . ❤️ BELI 2 PCS: RM157 sm / RM162 ss 📮 FREE POS . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #peplumardellabyfitrisya769 #peplumardellamurah #peplumardella #koleksipeplumbybutikmuslimah #peplumcollection #bajupeplumoffer #kurungoffer #jualanpenghabisan2018 #clearancesalekurungpeplum #clearancesalebyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #sayajualkurungpeplum #peplumterbaru #peplummampumilik #peplummuslimah #peplumcotton #kurungmodenmurahonline #peplummurahbybutikmuslimah #peplummurahmalaysia #sayajualpakaianmuslimah #PLUSSIZEMALAYSIA #FASHIONICON #peplumdinner #bajudinner #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #kurungpejabat #bajukenduri
SALE‼️ SALE‼️ STOK TERHAD ‼️ BOLEH CAMPUR2 DESIGN YG SAMA HARGA . MINI KURUNG LA


1 day ago

SALE‼️ SALE‼️ STOK TERHAD ‼️ BOLEH CAMPUR2 DESIGN YG SAMA HARGA . MINI KURUNG LACEMAYA #rujukkatalogminikurunglacemaya . -Material moss crepe with lace -hidden zip at sleeve & back -skirt mermaid cut with full elastic waistband . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL S Measurements : Top Shoulder : 14.5 Bust :36 Sleeve length : 22 Length :30 . Skirt : Waist : 26-36 (fully getah) Hips : 36 Length : 41 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL M Measurements : Top Shoulder : 15 Bust :38 Sleeve length : 22 Length :30 . Skirt : Waist : 28-38 (fully getah) Hips : 38 Length : 41 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL L Measurements : Top Shoulder : 15.5 Bust :40 Sleeve length : 23 Length :31 . Skirt : Waist : 30-40 (fully getah) Hips : 40 Length : 41 . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16 Bust :42 Sleeve length : 23 Length : 31 . Skirt : Waist : 32-42 (fully getah) Hips : 44 Length : 42 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 💰PRICE: RM87 sm / RM92 ss 📮TERMASUK POS . ❤️ BELI 2 PCS: RM157 sm / RM162 ss 📮 FREE POS . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #minikurunglacemayabyfitrisya769 #minikurunglacemayamurah #minikurunglacemaya #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #bajukurungmurah #bajukurungoffer #clearancesalebyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #busanamuslimahmalaysia #dressmuslimahmalaysiamurah #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #trustedseller #sayajualpakaianmuslimah #kurungmoden #igshopmurah #giveaway #syukurselalu #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungminimurah #bajukurungplainmurah biteallteam #terapiinstagram #ajimaura
👗NEW ARRIVAL MINI KURUNG QAISYAH #rujukkatalogminikurungqaisyah . AVAILABLE IN


2 days ago

👗NEW ARRIVAL MINI KURUNG QAISYAH #rujukkatalogminikurungqaisyah . AVAILABLE IN SIZES M & XL measurement guide_ -Material denim cotton stretchable -Hidden zip at Sleeve and back . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15 Bust :33 Sleeve length : 22 Length: 25 . SKIRT: Waist:25-35 Hip:35 Length:42 . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17 Bust :40 Sleeve length : 22.5 Length: 26 . SKIRT: Waist:30-40 Hip:40 Length:42 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 💰 PRICE: RM109 sm / RM113 ss 📮 FREE POSTAGE . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #minikurungqaisyahbyfitrisya769 #minikurungqaisyahmurah #minikurungqaisyah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #busanamuslimahmalaysia #dressmuslimahmalaysiamurah #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #bajukurungbungakecil #bajukurungbunga #bajukurungmalaysia #bajumurah #sayajualmurahmurahjek #malaysiaonlineshop #trustedseller #sayajualpakaianmuslimah #kurungmoden #igshopmurah #giveaway #syukurselalu #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungminimurah #bajukurungplainmurah
🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabun


2 days ago

🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabungan pattern kurung moden tampak lebih exclusive menawan. . 5 KEISTIMEWAAN KURUNG MODEN CAMELIA :- #rujukkatalogkurungmodencamelia . 1) Pattern baju kurung modern (tiada dat) yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung. Berfashion & nampak sopan. . 2) Corak batik penuh yang exclusive tampak mewah. . 3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-) . 4) Material yg ber PREMIUM tinggi. Baju & kain dari material batik cotton yg sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas. . 5) Kain duyung untuk tampakkan style fashion yang lebih anggun dan menawan. . 6) Saiz dari S sehingga XXL . LIMITED EDITION‼️ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸 . 💰 HARGA: RM160 sm / RM165 ss 📮 FREE POSTAGE . **Saiz XXL ADD RM20 . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #kurungmodencameliabyfitrisya769 #kurungmodencameliamurah #kurungmodencamelia #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #busanamuslimahmalaysia #dressmuslimahmalaysiamurah #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #bajukurungbungakecil #bajukurungbunga #bajukurungmalaysia #bajumurah #sayajualmurahmurahjek #malaysiaonlineshop #trustedseller #sayajualpakaianmuslimah #kurungmoden #igshopmurah #giveaway #syukurselalu #instaseleb #bajukurungmodenmurah #bajukurungbatikmurah #bajukurungbatik
🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabun


2 days ago

🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabungan pattern kurung moden tampak lebih exclusive menawan. . 5 KEISTIMEWAAN KURUNG MODEN CAMELIA :- #rujukkatalogkurungmodencamelia . 1) Pattern baju kurung modern (tiada dat) yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung. Berfashion & nampak sopan. . 2) Corak batik penuh yang exclusive tampak mewah. . 3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-) . 4) Material yg ber PREMIUM tinggi. Baju & kain dari material batik cotton yg sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas. . 5) Kain duyung untuk tampakkan style fashion yang lebih anggun dan menawan. . 6) Saiz dari S sehingga XXL . LIMITED EDITION‼️ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸 . 💰 HARGA: RM160 sm / RM165 ss 📮 FREE POSTAGE . **Saiz XXL ADD RM20 . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #kurungmodencameliabyfitrisya769 #kurungmodencameliamurah #kurungmodencamelia #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #busanamuslimahmalaysia #dressmuslimahmalaysiamurah #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #bajukurungbungakecil #bajukurungbunga #bajukurungmalaysia #bajumurah #sayajualmurahmurahjek #malaysiaonlineshop #trustedseller #sayajualpakaianmuslimah #kurungmoden #igshopmurah #giveaway #syukurselalu #instaseleb #bajukurungmodenmurah #bajukurungbatikmurah #bajukurungbatik
🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabun


2 days ago

🌷 TERBARU! CAMELIA- CAM 🌷 Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabungan pattern kurung moden tampak lebih exclusive menawan. . 5 KEISTIMEWAAN KURUNG MODEN CAMELIA :- #rujukkatalogkurungmodencamelia . 1) Pattern baju kurung modern (tiada dat) yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung. Berfashion & nampak sopan. . 2) Corak batik penuh yang exclusive tampak mewah. . 3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-) . 4) Material yg ber PREMIUM tinggi. Baju & kain dari material batik cotton yg sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas. . 5) Kain duyung untuk tampakkan style fashion yang lebih anggun dan menawan. . 6) Saiz dari S sehingga XXL . LIMITED EDITION‼️ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸 . 💰 HARGA: RM160 sm / RM165 ss 📮 FREE POSTAGE . **Saiz XXL ADD RM20 . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #kurungmodencameliabyfitrisya769 #kurungmodencameliamurah #kurungmodencamelia #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #busanamuslimahmalaysia #dressmuslimahmalaysiamurah #bisnesonline #igshopmurahmalaysia #jutawanonline #kisahdunia #janganmengata #bajukurungbungakecil #bajukurungbunga #bajukurungmalaysia #bajumurah #sayajualmurahmurahjek #malaysiaonlineshop #trustedseller #sayajualpakaianmuslimah #kurungmoden #igshopmurah #giveaway #syukurselalu #bajukurungmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungminimurah #bajukurungplainmurah
🎉🎉 BERITA TERGEMPAR 🎉🎉 . #JW buat hal lagi u olss 😭😭😭 Menyampahhh betul cik sha

2 days ago

🎉🎉 BERITA TERGEMPAR 🎉🎉 . #JW buat hal lagi u olss 😭😭😭 Menyampahhh betul cik sha tau 😫😫😫 . Bahang 1st batch tak habis lagi jw keluarkan lagi blouse utk 2nd batch 😱😱😱 . Siyes la cik sha!!! 😍😍😍 . Siyess u olsss yg paling bestnyaa cik sha nak bg harga yg super #runtuh !! 🎉🎉🎉 . Biar u ols tak senang duduk + meronta2 nak blouse terbaru ni 😝😝😝 . Cepat SHARE! TAG! mak, adik, bff u ols beli ramai2 sebab cik sha janji.. Tgk ni cik sha janji 🖐🏻 . Cik sha bg harga specila untuk u ols 😘😘 . Mcm mana nak order cik sha kita tak sabar dah ni 🤗🤗🤗 . Ha laju2 wassap no cik sha 👇🏻👇🏻 . . . 📲 013-3314387 📲 013-3314387 📲 013-3314387 . . . Follow juga cik sha di 👇 . FB : Cahaya_syiiracollection . IG : cahaya_syiiracollection . . ........................................................................... HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 12/11/18 ............................................................................ 🎉 HARGA: RM 69/ sehelai 🎉 COMBO : RM 165/ 3helai . ................................................. HARGA SELEPAS PROMOSI ................................................. 🎉 HARGA : RM 79/ sehelai 🎉 COMBO : RM 210/ 3helai . ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . . ~*NOTA PENTING*~ . Baju dilancarkan pada 08/11/18 Baju akan mula dipos pada 09/11/18 Penghantaran akan mengambil masa 1-3 hari sekiranya terdapat lambakan order . #tunic #longtop #blouse #longtopmuslimah #ootd #ootdmalaysia #exclusivekanauratmu #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #viral #trending #motifviral #blousemuslimah #combosale #stylishblouse #sayajualpakaianmuslimah #jwtar #jwteamaurarezeki #nursingfriendly #bffriendly #wudukfriendly #plussize #LIMITEDDESIGN2018 #NORESTOK !
🎉🎉 BERITA TERGEMPAR 🎉🎉 . #JW buat hal lagi u olss 😭😭😭 Menyampahhh betul cik sha

2 days ago

🎉🎉 BERITA TERGEMPAR 🎉🎉 . #JW buat hal lagi u olss 😭😭😭 Menyampahhh betul cik sha tau 😫😫😫 . Bahang 1st batch tak habis lagi jw keluarkan lagi blouse utk 2nd batch 😱😱😱 . Siyes la cik sha!!! 😍😍😍 . Siyess u olsss yg paling bestnyaa cik sha nak bg harga yg super #runtuh !! 🎉🎉🎉 . Biar u ols tak senang duduk + meronta2 nak blouse terbaru ni 😝😝😝 . Cepat SHARE! TAG! mak, adik, bff u ols beli ramai2 sebab cik sha janji.. Tgk ni cik sha janji 🖐🏻 . Cik sha bg harga specila untuk u ols 😘😘 . Mcm mana nak order cik sha kita tak sabar dah ni 🤗🤗🤗 . Ha laju2 wassap no cik sha 👇🏻👇🏻 . . . 📲 013-3314387 📲 013-3314387 📲 013-3314387 . . . Follow juga cik sha di 👇 . FB : Cahaya_syiiracollection . IG : cahaya_syiiracollection . . ........................................................................... HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 12/11/18 ............................................................................ 🎉 HARGA: RM 69/ sehelai 🎉 COMBO : RM 165/ 3helai . ................................................. HARGA SELEPAS PROMOSI ................................................. 🎉 HARGA : RM 79/ sehelai 🎉 COMBO : RM 210/ 3helai . ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA . . ~*NOTA PENTING*~ . Baju dilancarkan pada 08/11/18 Baju akan mula dipos pada 09/11/18 Penghantaran akan mengambil masa 1-3 hari sekiranya terdapat lambakan order . #tunic #longtop #blouse #longtopmuslimah #ootd #ootdmalaysia #exclusivekanauratmu #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #viral #trending #motifviral #blousemuslimah #combosale #stylishblouse #sayajualpakaianmuslimah #jwtar #jwteamaurarezeki #nursingfriendly #bffriendly #wudukfriendly #plussize #LIMITEDDESIGN2018 #NORESTOK !
Next