#popchizmalaysia

HAPPY TUMMY HAPPY FACE. POPCHIZ, cukup ke sebalang?? Nak beli? Meh WhatsApp aba

36 minutes ago

HAPPY TUMMY HAPPY FACE. POPCHIZ, cukup ke sebalang?? Nak beli? Meh WhatsApp abam..klik je link whatsapp kat bio @popchiz_shahalam . #popchizmalaysia #popchiz #popchizshahalam #shahalam #kerepekpopiacheese #wondercheese
Jom try POPCHIZ !! - Kerepek popia bersalut 🧀serbuk keju premium 🌶serbuk lada 💢

3 hours ago

Jom try POPCHIZ !! - Kerepek popia bersalut 🧀serbuk keju premium 🌶serbuk lada 💢 Sedikit gula 💯 sedap gila!! - Boleh try test cuba uji dulu sebalang..tapi saya jamin, lepas tu korang akan menyesal sbb beli sebalang je 🤨 - So, tunggu apa lagi?? Meh la try sebalang!! - ✅popchiz ready stock . Nak dapatkan popchiz? Wasap saya skrg! 😉 . http://www.wasap.my/60134909306 . #popchiz #popchizmalaysia #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #produkviral #cukupkesebalang #popchizkedahkl #uniklubis #kl
Tak perlu kata apa2. Biarlah mereka yang berkata kata. Thanks semua yang sudi s

3 hours ago

Tak perlu kata apa2. Biarlah mereka yang berkata kata. Thanks semua yang sudi share feedback. Apa lagi..jomlah try sekarang. Sementara tengah PROMOSI YES ni. Beli 3 BALANG RM 50 je. Siap postage / cod tau. WhatsApp no ni : www.wasap.my/60173971580. Takpon tekan je link di bio. #sale #saleyes #popchizshahalam #popchiz #popchizmalaysia #wondercheese #hotcheesepop #teegasnack #milocube #samyang #ramen
HAPPY TUMMY HAPPY FACE. POPCHIZ, cukup ke sebalang?? Nak beli? Meh WhatsApp aba

4 hours ago

HAPPY TUMMY HAPPY FACE. POPCHIZ, cukup ke sebalang?? Nak beli? Meh WhatsApp abam..klik je link whatsapp kat bio @popchiz_shahalam . #popchizmalaysia #popchiz #popchizshahalam #shahalam #kerepekpopiacheese #wondercheese
#Repost @popchiz_teega (@get_repost) ・・・ SEKALI NGAP JE (Habis Sebalang) Pelang

19 hours ago

#Repost @popchiz_teega (@get_repost) ・・・ SEKALI NGAP JE (Habis Sebalang) Pelanggan cakap mcm ni. Percaya ke tak percaya? Tak percaya ke percaya? Tipu ke tak betul? Betul ke tipu?😆😂 Jangan pening-pening. Bertenang dan beli sebalang untuk puaskan hati anda yang tertanya-tanya tu 😆 =============================== Kulit popia yang di gomol bersama ✔️premium cheese/serbuk kari ✔️lada ✔️gula Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat MalaysiaBerminat whatsapp sis😊😊 www.wasap.my/60134004035 Or 👣 ke @wickedwardrobe Wardrobe , Wangsa Maju KL 👍👍 Or 👣 ke @vendorbutik_awatif Butik Awatif , @aysaravendor Boutique, @che_rose_im ni kat kuantan tau👍👍 macam-macam ada kat butik2 ni tau.. #popchiz #popchizmalaysia #popchizkuantan #curry #cheesy #crispy #kuantancod #codkuantan
Rasa macam dah puaskan makan ramen kosong jer kan!!!!!! Ha ape kata kita makan s

1 day ago

Rasa macam dah puaskan makan ramen kosong jer kan!!!!!! Ha ape kata kita makan sekali dengan #popchizviral Ni rasa ngam ❌ ngam. Kalau ngam ape lagi. Jom order #popiacheese #popchizmalaysia Harga murah dan memang terjamin kesedapan dia membuat anda mengigau malam nanti. 😂😂😂😂 @hanffdln ig dia #popchizviral #popchizmalaysia #sebalangcukupke #malaysiakini #himpunan812 #lawakkeder #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #artismalaysia #popchiz
@Regran_ed from @popchizmalaysia - Ya Tuhannn. Tak geram ke nengok @gapodeo mak

2 days ago

@Regran_ed from @popchizmalaysia - Ya Tuhannn. Tak geram ke nengok @gapodeo makan popchiz dengan roti canai??!! . Kreatif! 😁 . ===== ===== . Yang masih tak tahu nak meniaga apa, join lah team popchiz. Banyak kelebihannya, antaranya: . 1. POPCHIZ mendapat permintaan tinggi. • Senang dapat repeat order sebab apa? Sudah tentu, sebab Popchiz memang sedap dan sangat ketagih uolsss . 2. Modal yang rendah. • Serendah RM 330 dah boleh dapat sekotak. Ada 30 balang guyssss!! . 3. Untung yang banyak • Untung sekotak RM 210. Bayangkan kalau seminggu dua kotak, sebulan dah RM 1680 untung!! Korang tak nak ke??!! . 4. Free online marketing tool • Semua bahan marketing disediakan oleh HQ dalam group telegram. Feel free to use all the photos and copywriting. Tak payah fikir banyak dah. Cuma post, post, post! Istiqamah! . 5. Harga dikawal • Demi menjaga kualiti dan integriti produk, harga Popchiz adalah tetap daripada HQ. Jadi, tiada isu permainan harga ye. Jika ada, tindakan tegas akan di ambil. So don’t worry be happy! . 6. Support dari HQ • Kita sediakan group whatsapp, telegram dan facebook untuk ejen-ejen. Sokongan padu daripada team HQ dan juga team ejen2 sedia ada yang supportive dan tak kedekut ilmu. Muhibah! . 7. Training disediakan • Founder Popchiz yang berpengalaman dalam perniagaan online dan offline. Boleh bagi coaching free untuk korang yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan. Tak perlu risau. Senyum! . . . #popchiz #popchizmalaysia #popiacheese #popchizspicy #popchizviral #popchizmalaysiaviral #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kerjakosong #onlinebisnes #vacancy - #regrann
Assalamualaikum & Selamat Pagi. Moga dipermudahkan segala perancangan kita pada

2 days ago

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Moga dipermudahkan segala perancangan kita pada harini. In Shaa Allah 😊 Nak order http//:www.wasap.my/0133453101/nakorderpopchiz #popchizviral #popchizmalaysia #cukupkesebalang
Next