#popchizmalaysia

Popchiz !! Popchiz !! Kudapan viral !!! 😲😲 Ada yg tercari-cari kudapan yg rangup

42 minutes ago

Popchiz !! Popchiz !! Kudapan viral !!! 😲😲 Ada yg tercari-cari kudapan yg rangup, penuh dgn serbuk cheese terbaik, tak lupa juga si lada penggoda rasa??!! Haaa.. Popchiz laa jawapannya!! 😉😎 Anak2 Mak ayah atok Nenek sekeluarga pun boleh menikmati.. Mau seorang tak cukup sebalang!! 😛 Boleh jadi perang disebabkan Popchiz ni !! 😂 Tak nak ke cuba? Jom order 📝📲📦 http://www.wasap.my/60177538542 (click je link di bio sis) . . #popchiz #popchizviral #popchizmalaysia #popchizsedap #popchizmurah #dropshipwanted #agentdropship #viral #dropship #popchiz #popchizmalaysia #cukupkesebalang #memangtakcukup #sebalangxcukup #crispy
Cerita semalam.. 2 brother handsome ni dah dapatkan popchiz!😍 Harap-harap makin

1 hour ago

Cerita semalam.. 2 brother handsome ni dah dapatkan popchiz!😍 Harap-harap makin bertambah kehenseman mereka bila makan popchiz kegilaan ramai ni. Kann awakk?😎 . Sebalang Ram18, 3 balang RM50 . http://www.wasap.my/60172043386/popchiz . . #PopChizMalaysia #PopchizKL #Poppoppoppopopchiz #KerepekPopiaCheeseViral #Addicted #Cukupkesebalang #FreeDelivery
Assalamualaikum, morninggg awak!! . Pagi ni breakfast apa? Kalau tak tahu nak br

1 hour ago

Assalamualaikum, morninggg awak!! . Pagi ni breakfast apa? Kalau tak tahu nak breakfast boleh cuba #PopchizViral ni. Komfemm selera korang akan terus melonjakk naik! Hikhik😊 . #PopChizMalaysia #PopchizKL #KerepekPopiaCheeseViral #FreeDelivery #Sebalangkomfemtakcukup
nyummy!! Popchiz Nak order bole pm sis yer...yg jauh dekat bole Htr pkai Poslaj

3 hours ago

nyummy!! Popchiz Nak order bole pm sis yer...yg jauh dekat bole Htr pkai Poslaju Wtsap sis-016814376 #popchizmalaysia #satubalangtakcukup #sedapsangat
Popchiz Untuk Diletgo....... AMARAN!!!! BARANG INI LAKU KERAS,CEPAT HABIS...ORDE

10 hours ago

Popchiz Untuk Diletgo....... AMARAN!!!! BARANG INI LAKU KERAS,CEPAT HABIS...ORDERLAH SECEPAT MUNGKIN... Kulit popia dicheesekan.. rangup, dan sedap.. tak sedar kunyah2 tau2 da abis sebalang....😆 Apa tunggu lagi, jom la order sekarang! COD AREA MELAKA:MASJID TANAH,REMBAU,LUBOK CHINA,SUNGAI UDANG,KUALA SUNGAI BARU ............................................................. COD AREA KUALA LUMPUR:CHERAS,AMPANG,SETAPAK,BANGI Mari order Popchiz,PM Whatsapp 01119951726(Ariff) atau komen dibawah ruang komen..... #popchiz #popchizmalaysia #popchizcheras #popchizmelaka #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #produkviral #cukupkesebalang #snackandcoentreprise
Next