#popchizmalaysia

PROMOTION “BOSS TAK TAHU 🀫” Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap sen
53 minutes ago

PROMOTION β€œBOSS TAK TAHU πŸ€«β€ Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap senyap untuk pelanggan setia POPCHIZ !!! 😱😱😱 - PROMO nie valid sampai hujung bulan 2 jee.. sementara READY Stock masih ada... So, sape sape lagi yang x merasa popchiz nie.. BOLEH grab cepat.. CONFIRM x rugi... - Click link kat bio utk fast respond πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
πŸ§€πŸ§€ FEEDBACK ARTIS MALAYSIA PASAL POPCHIZ . ❌Tiada bahan pengawet ❌Tiada MSG ❌Tia
11 hours ago

πŸ§€πŸ§€ FEEDBACK ARTIS MALAYSIA PASAL POPCHIZ . ❌Tiada bahan pengawet ❌Tiada MSG ❌Tiada perisa artificial . Nak order whatsapp cepat, saya hantar sampai rumahπŸ˜‰ . πŸ§€ HARGA SEBALANG RM18 πŸ’• . 🌈 300g . πŸš— COD : KL / PETALING JAYA / DAMANSARA / SG BULUH / SHAH ALAM / CHERAS / AMPANG - dan berdekatan . . πŸŽ€ Cara nak oder ? click link wassap di bio untuk fast respond . whatsapp http://nakoderpopchiz.wasap.my/ β€’ β€’ β€’ . #popchiz #popchizmalaysia #kerepekcheese #kerepeksedap #kerepekpopia #cukupkesebalang #agendiperlukan #popchiz #popchizmalaysia #wondercheese #crunchiz #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #hotcheesepop #agendiperlukan #agenwanted #produkviral #AmyraRosli #Nur #SyafiqKyle #slotsamarinda #trending #miniagentdiperlukan #vendorswanted #swapreviewfreemalaysia
JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda m
18 hours ago

JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda menjana pendapat rm300-2000 sebulan!!🀭😱 . Siapa taknak kan dapat income dengan mudah dengan modal yang rendah kan?😍 . ========================= KENAPA MUDAH? . Sebab kami dari popchiz akan bagi semua panduan. Kemudian kami ada group yang aktif dan agen agen selalu kongsikan pengalaman masing-masing tau! Kami juga akan beri bahan untuk iklan online & offline untuk agen kami. . Dengan Popchiz ni, kami ibarat family membantu antara satu sama lainπŸ‘πŸ˜ . ========================= KENAPA KENA JOIN? ========================= . 1- Modal rendah 2- Produk viral senang jual 3- Iklan secara online & offline 4- Bahan promosi disediakan 5- Support dari team dan hq . ========================= Cara nk jadi AGEN? ========================= . Senang je . wasap.my/60173971580 . ‼️‼️Join group telegram kami. Kongsi pengalaman bersama leader dan agen - agen disetiap kawasan‼️‼️ . . #popchiz #popchizmalaysia #kerepekcheese #kerepeksedap #kerepekpopia #cukupkesebalang #agendiperlukan #popchiz #popchizmalaysia #wondercheese #crunchiz #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #hotcheesepop #agendiperlukan #agenwanted #produkviral #AmyraRosli #SyafiqKyle #slotsamarinda #trending #viral #produk #barangmurah #power #viralpost
JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda m
21 hours ago

JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda menjana pendapat rm300-2000 sebulan!!🀭😱 . Siapa taknak kan dapat income dengan mudah dengan modal yang rendah kan?😍 . ========================= KENAPA MUDAH? . Sebab kami dari popchiz akan bagi semua panduan. Kemudian kami ada group yang aktif dan agen agen selalu kongsikan pengalaman masing-masing tau! Kami juga akan beri bahan untuk iklan online & offline untuk agen kami. . Dengan Popchiz ni, kami ibarat family membantu antara satu sama lainπŸ‘πŸ˜ . ========================= KENAPA KENA JOIN? ========================= . 1- Modal rendah 2- Produk viral senang jual 3- Iklan secara online & offline 4- Bahan promosi disediakan 5- Support dari team dan hq . ========================= Cara nk jadi AGEN? ========================= . Senang je . wasap.my/60173971580 . ‼️‼️Join group telegram kami. Kongsi pengalaman bersama leader dan agen - agen disetiap kawasan‼️‼️ . . #popchiz #popchizmalaysia #kerepekcheese #kerepeksedap #kerepekpopia #cukupkesebalang #agendiperlukan #popchiz #popchizmalaysia #wondercheese #crunchiz #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #hotcheesepop #agendiperlukan #agenwanted #produkviral #AmyraRosli #SyafiqKyle #slotsamarinda #trending #viral #produk #barangmurah #power #viralpost
JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda m
1 day ago

JOM CEPAT JADI FAMILY POPCHIZ! . BUKAN KEREPEK BIASA-BIASA!! . . Membantu anda menjana pendapat rm300-2000 sebulan!!🀭😱 . Siapa taknak kan dapat income dengan mudah dengan modal yang rendah kan?😍 . ========================= KENAPA MUDAH? . Sebab kami dari popchiz akan bagi semua panduan. Kemudian kami ada group yang aktif dan agen agen selalu kongsikan pengalaman masing-masing tau! Kami juga akan beri bahan untuk iklan online & offline untuk agen kami. . Dengan Popchiz ni, kami ibarat family membantu antara satu sama lainπŸ‘πŸ˜ . ========================= KENAPA KENA JOIN? ========================= . 1- Modal rendah 2- Produk viral senang jual 3- Iklan secara online & offline 4- Bahan promosi disediakan 5- Support dari team dan hq . ========================= Cara nk jadi AGEN? ========================= . Senang je . ‼️‼️Join group telegram kami. Kongsi pengalaman bersama leader dan agen - agen disetiap kawasan‼️‼️ . . #popchiz #popchizmalaysia #kerepekcheese #kerepeksedap #kerepekpopia #cukupkesebalang #agendiperlukan #popchiz #popchizmalaysia #wondercheese #crunchiz #kerepeksedap #kerepekpopiacheese #hotcheesepop #agendiperlukan #agenwanted #produkviral #AmyraRosli #SyafiqKyle #slotsamarinda #trending #viral #produk #barangmurah #power #viralpost
==== ===== . Yang masih tak tahu nak meniaga apa, join lah team popchiz. Banyak
2 days ago

==== ===== . Yang masih tak tahu nak meniaga apa, join lah team popchiz. Banyak kelebihannya, antaranya: . 1. POPCHIZ mendapat permintaan tinggi. β€’ Senang dapat repeat order sebab apa? Sudah tentu, sebab Popchiz memang sedap dan sangat ketagih uolsss . 2. Modal yang rendah. β€’ Serendah RM 330 dah boleh dapat sekotak. Ada 30 balang guyssss!! . 3. Untung yang banyak β€’ Untung sekotak RM 210. Bayangkan kalau seminggu dua kotak, sebulan dah RM 1680 untung!! Korang tak nak ke??!! . 4. Free online marketing tool β€’ Semua bahan marketing disediakan oleh HQ dalam group telegram. Feel free to use all the photos and copywriting. Tak payah fikir banyak dah. Cuma post, post, post! Istiqamah! . 5. Harga dikawal β€’ Demi menjaga kualiti dan integriti produk, harga Popchiz adalah tetap daripada HQ. Jadi, tiada isu permainan harga ye. Jika ada, tindakan tegas akan di ambil. So don’t worry be happy! . 6. Support dari HQ β€’ Kita sediakan group whatsapp, telegram dan facebook untuk ejen-ejen. Sokongan padu daripada team HQ dan juga team ejen2 sedia ada yang supportive dan tak kedekut ilmu. Muhibah! . 7. Training disediakan β€’ Founder Popchiz yang berpengalaman dalam perniagaan online dan offline. Boleh bagi coaching free untuk korang yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan. Tak perlu risau. Senyum! . . . #popchiz #popchizmalaysia #popiacheese #popchizspicy #popchizviral #popchizmalaysiaviral #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kerjakosong #onlinebisnes #vacancy
Fuhh Meletopppp ! Kelihatan Popchiz di situ yaaa. Bukan biashe biashe da sekaran
2 days ago

Fuhh Meletopppp ! Kelihatan Popchiz di situ yaaa. Bukan biashe biashe da sekarang masuk tv. Hehe 🀩. . Sesiapa nak cari extra money boleh wasap yaaaa πŸ€— . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Tq #popchizmalaysia
3 days ago

Tq #popchizmalaysia
Abang Faizal hussien wehh @faizalhusseinofficial segak nohh bersama Popchiz. Hah
3 days ago

Abang Faizal hussien wehh @faizalhusseinofficial segak nohh bersama Popchiz. Haha terima kasih abg faizal sokong popchiz 😎 Moga sukses selalu. #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
POPCHIZ make people crazy !!! Crazy what?? Crazy For Get It ! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Grab Now!! p
3 days ago

POPCHIZ make people crazy !!! Crazy what?? Crazy For Get It ! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Grab Now!! pm me: http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ #Popchiz #PopchizMalaysia #pochizGombak #popchizbatucaves #popchizselayang #popchizuia #popchizsrigombak #viral #meletop #agentseluruhmalaysia #agendiperlukan #aslegacy #aslegacymalaysia #cukupkersebalang #nakbebel #nakcariduitlebih #jentera_duaroda #bbb #agentdiperlukanseluruhmalaysia
POPCHIZ make people crazy !!! Crazy what?? Crazy For Get It ! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Grab Now!! p
3 days ago

POPCHIZ make people crazy !!! Crazy what?? Crazy For Get It ! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Grab Now!! pm me: http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ http://www.wasap.my/60182950002/POPCHIZ #Popchiz #PopchizMalaysia #pochizGombak #popchizbatucaves #popchizselayang #popchizuia #popchizsrigombak #viral #meletop #motifviral #andainyatakdir2 #siladudukjanganlari #syafiqkyle #tunmahathir #sayajualmurah #sayajualmakanan #sayajualpopchiz #curryspicy #bazarpaknil #amyrarosli #naelofa #crunchiz #mamagfood #chocojar #bazarmakanan #senangjual #produkviral #agenwanted #sayajualawakbeli
Wahh bahagia nya tengok pak azads family ni. Selalu ceria ! Terima kasih pak aza
3 days ago

Wahh bahagia nya tengok pak azads family ni. Selalu ceria ! Terima kasih pak azad sekeluarga sokong POPCHIZ πŸ˜‹πŸ˜ . Hangpa taknak ka popchiz? Mari cari duit sampingan dgn popchiz. Apa apa wasap naa. πŸ˜ƒπŸ˜ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Ramai artis join event mini karnival nii. Berderet. Belum lgi yg tak bergambar.
4 days ago

Ramai artis join event mini karnival nii. Berderet. Belum lgi yg tak bergambar. Jom la singgah ! POPCHIZ terselit kat belakang tu. Haha . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Esok boleh jumpa POPCHIZ di Pss Lebuh Amj Semabok, Melaka. Dapat promosi, makan
5 days ago

Esok boleh jumpa POPCHIZ di Pss Lebuh Amj Semabok, Melaka. Dapat promosi, makan free tester huiii. Dapnyaaa πŸ˜‹ . Gegau untuk orang Melaka! Merecik hawau! Haha . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral #mesraiks #karnival #kedaimesrapetronas
Bukan biashe biashe boskurrr. Abg ni pon suka makan crunchiz haaa. CRUNCHIZ ni d
5 days ago

Bukan biashe biashe boskurrr. Abg ni pon suka makan crunchiz haaa. CRUNCHIZ ni di jamin sedap! Mmg sesuai la dgn taglinenya SEKALI NAP TAK CUKUP SEBALANG Githuuu πŸ˜‹ . . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
PROMOTION “BOSS TAK TAHU 🀫” Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap sen
5 days ago

PROMOTION β€œBOSS TAK TAHU πŸ€«β€ Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap senyap untuk pelanggan setia POPCHIZ !!! 😱😱😱 - PROMO nie valid sampai hujung bulan 2 jee.. sementara READY Stock masih ada... So, sape sape lagi yang x merasa popchiz nie.. BOLEH grab cepat.. CONFIRM x rugi... - Click link kat bio utk fast respond πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
Malam ni Popchiz sponsored MELETOP. 😍😍😍 . Saje nak bgtau awal2. Dah nampak nanti
6 days ago

Malam ni Popchiz sponsored MELETOP. 😍😍😍 . Saje nak bgtau awal2. Dah nampak nanti mesti teringat sis. πŸ€— . #popchiz #popchizmalaysia #popchizsegamat p
Hitam hitam manis si abang , bertambah manis bila makan pochiz. Haha . Nak extr
6 days ago

Hitam hitam manis si abang , bertambah manis bila makan pochiz. Haha . Nak extra money? Duit sengkek tgh tgh bulan nii? Mai join kami buat duit. Jadi agen kami, untung berlipat ganda ! Cuba dulu bru tahuuu. Wasap / pm k !! πŸ˜‹ #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Ada senyum ini kakak dapat beli POPCHIZ. hehe cukup ke sebalang tu? πŸ˜‹ Mari beli
6 days ago

Ada senyum ini kakak dapat beli POPCHIZ. hehe cukup ke sebalang tu? πŸ˜‹ Mari beli jika berminat boleh wasap/ pm yaaa. . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
PROMOTION “BOSS TAK TAHU 🀫” Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap sen
6 days ago

PROMOTION β€œBOSS TAK TAHU πŸ€«β€ Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap senyap untuk pelanggan setia POPCHIZ !!! 😱😱😱 - PROMO nie valid sampai hujung bulan 2 jee.. sementara READY Stock masih ada... So, sape sape lagi yang x merasa popchiz nie.. BOLEH grab cepat.. CONFIRM x rugi... - Click link kat bio utk fast respond πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
PROMOTION “BOSS TAK TAHU 🀫” Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap sen
6 days ago

PROMOTION β€œBOSS TAK TAHU πŸ€«β€ Harini Admin @byjana_agent nk buat promo senyap senyap untuk pelanggan setia POPCHIZ !!! 😱😱😱 - PROMO nie valid sampai hujung bulan 2 jee.. sementara READY Stock masih ada... So, sape sape lagi yang x merasa popchiz nie.. BOLEH grab cepat.. CONFIRM x rugi... - Click link kat bio utk fast respond πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€πŸ§€ #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
. Good Morning my love semuaπŸ’ž! Have a nice day semua! 🎊 . Psttpsst,, jangan lupa
6 days ago

. Good Morning my love semuaπŸ’ž! Have a nice day semua! 🎊 . Psttpsst,, jangan lupa beli PopChiz and ChocoJar tau πŸŽ‰πŸ’‹. . #popchizviral #popchizmurah #popiacheese #pmjawesome #bazarpaknil #chocoby #chocojarmurah #sale #chocobyviral #chocojarmalaysia #popchizmalaysia
Dinner ape tu ??? asik menu sama jee.. try makan sekali dengan POPCHIZ original
7 days ago

Dinner ape tu ??? asik menu sama jee.. try makan sekali dengan POPCHIZ original dan POPCHIZ curry... tentu lagi sedap.... - Click link kat bio utk fast respond #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
Baru lepas hantar stock order ke Astro utk 1 episod rancangan hiburan MELETOP. S
7 days ago

Baru lepas hantar stock order ke Astro utk 1 episod rancangan hiburan MELETOP. So gais jangan lupa tonton Meletup malam esok LIVE bersama POPCHIZ Cukup ke sebalang? MELETOP ! *Sound like neelofaa πŸ˜† . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Bukan biashe biashe boskurrr. Abg ni pon suka makan popchiz haaa. POPCHIZ ni di
7 days ago

Bukan biashe biashe boskurrr. Abg ni pon suka makan popchiz haaa. POPCHIZ ni di jamin sedap! Mmg sesuai la dgn taglinenya cukup ke sebalang? Githuuu πŸ˜‹ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Zur Eda gegarvaganza @zuredamokhtarofficial makan popchiz utk pertama kali. Buka
7 days ago

Zur Eda gegarvaganza @zuredamokhtarofficial makan popchiz utk pertama kali. Bukan main suka lagi dia. haaa. Terima kasih kak Zur Eda😍 . Nak dengar apa dia kata pasal POPCHIZ ?? Apa lagi click video tu tgok sendiri.πŸ˜ŽπŸ˜‹ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Review popchiz by @beby_toratora πŸ˜‰ . . . Rasa lazat dan rangupnya mampu menambat
7 days ago

Review popchiz by @beby_toratora πŸ˜‰ . . . Rasa lazat dan rangupnya mampu menambat hati anda semua😍 Feeling macam jatuh cinta pandang pertama gittewwβ€πŸ™† Sekali cuba. Confirm rasa nak tambah lagi sebalang (sis pun macam tuπŸ˜‚) . . Boleh pilih nak CURRY SPICY or nak CHEESE . . ONLY RM18 SEBALANG😘 . . whatsapp 0132814563 or just click link on bio πŸ‘† to order. . . . #popchiz #popchizviral #popchizmurah #popchizborong #popchizsedap #popchizmalaysia #pemborongpopchiz #pemborongmalaysia #kerepekcheese #wondercheese #malaysiaonlineshopping #onlinesellermalaysia #trustedseller #crunchiz #crispy #fooddeliciousMalaysia #snacks #foodandsnacks #foodlover #promosi #hargapromo
Popchiz sentiasa mengalu-alukan anda untuk sertai team popchiz. . Ingin mencari
7 days ago

Popchiz sentiasa mengalu-alukan anda untuk sertai team popchiz. . Ingin mencari pendapatan sampingan? . Masih belum rasa snek kami? . Dah rasa nak repeat order? . Boleh terus wasap kami ( link di bio) πŸ˜„ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Memang sedap... Makan sekali mesti nk lagi.. Sape2 yg belum makan lagi bleh cube
1 week ago

Memang sedap... Makan sekali mesti nk lagi.. Sape2 yg belum makan lagi bleh cube.. Smpai menjilat jari.. whatsapp to order 0182950002 #Popchiz #PopchizMalaysia #pochizGombak #popchizbatucaves #popchizselayang #popchizuia #popchizsrigombak #viral #jjcm #jjcmtv3 #bazarduit #bazarmakan #nakbebel
Siapa tak kenal Abon pelawak veteren kita uii. Abon pun da rasa POPCHIZ kita. CU
1 week ago

Siapa tak kenal Abon pelawak veteren kita uii. Abon pun da rasa POPCHIZ kita. CUBA DULU BARU TAHUUU ! Haa itu kata Abon. Apa lagi taknak cuba kerrrr.. dijamin memang sedappppp hingga menjilat jarii ! πŸ˜‹ #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Jom datang ke E-curve..kami berada disini sampai pukul 9Pm..πŸ€—πŸ€—πŸ€— #popchiz #popchi
1 week ago

Jom datang ke E-curve..kami berada disini sampai pukul 9Pm..πŸ€—πŸ€—πŸ€— #popchiz #popchizmalaysia #thecurve #thecurvestreetmarket #kotadamansara #uptownkotadamansara #nakbebel
BORINGLAH ASYIK MAKAN KEREPEK SAMA JE Suka sesuatu yang rangup? Peminat keju?
1 week ago

BORINGLAH ASYIK MAKAN KEREPEK SAMA JE Suka sesuatu yang rangup? Peminat keju? Suka makanan pedas2 manja? Susahkan nak cari kerepek yang rangup krupp krapp, ada rasa keju dan juga pedas, tapi masih sesuai dimakan seisi keluarga. Popchiz ni kalau makan macam kena pukau..tau2 habis sebalang... Sebab apa tau? Sebab kita guna kulit popia Yang digoreng rangup, kemudian disaluti dengan serbuk keju premium, ditambah pulak dengan serbuk lada untuk kepuasan maksimum. Rasa terliur kan? Nak cuba? Cepat cepat, jangan lambat lambat . . whatsapp 0132814563 or just click link on bio πŸ‘† to order. . . . #popchiz #popchizviral #popchizmurah #popchizborong #popchizsedap #popchizmalaysia #pemborongpopchiz #pemborongmalaysia #kerepekcheese #wondercheese #malaysiaonlineshopping #onlinesellermalaysia #trustedseller #crunchiz #crispy #fooddeliciousMalaysia #snacks #foodandsnacks #foodlover #promosi #hargapromo
Abang sado pun makan POPCHIZ. Haa nampak? Punya la sedap POPCHIZ ni. Semua perin
1 week ago

Abang sado pun makan POPCHIZ. Haa nampak? Punya la sedap POPCHIZ ni. Semua peringkat suka makan. Jom beli POPCHIZ? 😎😚 . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Bertambah tambah ayu pulak Ayu oiam nii sejak makan POPCHIZ. hehe takkan cukup s
1 week ago

Bertambah tambah ayu pulak Ayu oiam nii sejak makan POPCHIZ. hehe takkan cukup sebalang kalau dah mula makan. Apa lagi meh la cuba rasa. Retis retis pun makan POPCHIZ tau.πŸ˜‹ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Fulamak wehhh Ayu One in a million pun penggemar POPCHIZ. fuhh berbalang balang
1 week ago

Fulamak wehhh Ayu One in a million pun penggemar POPCHIZ. fuhh berbalang balang dia beli popchiz tau sebelum nii. Haaa cer dengar apa kata @ayudamit . Bukan setakat Ayu je , anak anak Ayu pun penggemar POPCHIZ. Terima kasih Ayu kerana gemarkan POPCHIZ😍πŸ₯°πŸ˜˜πŸ˜‹ . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Budak budak memang penggemar POPCHIZ nii wehh. Nii kalau bagi sebalang tak cukup
1 week ago

Budak budak memang penggemar POPCHIZ nii wehh. Nii kalau bagi sebalang tak cukup. Boleh menangis meraung kalau tak di bagi makan. Makan sambil tgok kartun siapa tak layan weh.. POPCHIZ jajan yg sesuai utk budak budak. Tiada perisa tambahan. Jadi mak ayah belikan la utk anak anak andaa yaaa πŸ˜‹ #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Hi tea nie korang makan ape ??? Kuih ke popchiz ??? Cukup ke sebalang popchiz tu
2 weeks ago

Hi tea nie korang makan ape ??? Kuih ke popchiz ??? Cukup ke sebalang popchiz tu ??? Kalau x cukup meh order kat kite.. READY STOCK taw... . Click link kat bio utk fast respond #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
POPCHIZ ni boleh di makan tidak kira bangsa dan agama.. semua kaum boleh merasa
2 weeks ago

POPCHIZ ni boleh di makan tidak kira bangsa dan agama.. semua kaum boleh merasai kesedapan POPCHIZ nii haa.. lai laiii beli ini popchiz maaa.. ini uncle pun sudah beli POPCHIZ. yummy! πŸ˜‹ #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Pening nak pikir lunch mkn ape ??? Nah sis bg idea.. mkn popchiz dgn roti canai.
2 weeks ago

Pening nak pikir lunch mkn ape ??? Nah sis bg idea.. mkn popchiz dgn roti canai... Wow !!! Sgt pelik dan x pernah di buat org kn ? But, kalau nk taw sedap dia sampai skala berapa.. cuba try test.. confirm x menyesal beli popchiz... . #popchizmalaysia #popchizbyjana #agentpopchiz #popchizkualalumpur #popchizsedap #popchizmurah #popchizklcc #popchizcheras #popchizjb #popchizcrispy #cukupkesebalang #byjanastorepopchiz
. Selamat Tahun Baru Cina 2019 kepada semua kawan, customer & supplier yang meny
2 weeks ago

. Selamat Tahun Baru Cina 2019 kepada semua kawan, customer & supplier yang menyambutnya terutama kaum Tionghua di Malaysia... . Gong Xi Fa Cai . ++++++++++++++++++++++++++++++++++ . +Promosi beli 3 RM60 +Dari 5 sehingga 15 Februari 2019 . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . #popchiz #popchizmalaysia #popiacheese #popchizspicy #popchizviral #popchizmalaysiaviral #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kerjakosong #onlinebisnes #vacancy
Popchiz sentiasa mengalu-alukan anda untuk sertai team Popchiz. . Ingin mencari
2 weeks ago

Popchiz sentiasa mengalu-alukan anda untuk sertai team Popchiz. . Ingin mencari pendapatan sampingan? . Masih belum rasa snek kami? . Dah rasa dan nak repeat order ? . Boleh terus whatsapp kami (link di bio) 😊 . . . #popchiz #popchizmalaysia #popchizviral #popchizmalaysiaviral #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kerjakosong #onlinebisnes #vacancy
#Repost @beby_toratora (@get_repost) ・・・ suka gila dngn @popchizmalaysia ni weyy
2 weeks ago

#Repost @beby_toratora (@get_repost) ・・・ suka gila dngn @popchizmalaysia ni weyy ..bila kunyah tu takmau nak brhenti cek oii ..la ni dh ada prisa curry laa ..wow !!!sedap gilaa .dulu tora mmg dh prnah mkan @popchizmalaysia ni ❀️ memang suka sngat.1 balang sat jaa habis ..adik3 pun suka mkan smbil tengok tv ..makan pun tak sedaq kata habis satu balang ..sbb popchiz ni buat kita ketagih,cheese pun bnyak guys ..tak kedekut langsungg tau !! @popchizmalaysia tngah mencari ejen seluruh malaysia. Hanya bermodalkan rm330 utk 30 balang boleh untung sebanyak rm210 tau hampaa !!tudiaa masyukkkk weyyy πŸ₯°πŸ₯° cpat guys p dm @popchizmalaysia skrNggg !!! ======================================= Tudiaaaaaa @beby_toratora pun dahh makan POPCHIZ.. Hangpa rasaaa.. dia makan pun rasa berkali kali tak cukuppp.. sehari kalau boleh nak 4 balang teruih. Sedap sangat sampai tak perasan dah abih 4 balang. Apa lagi hangpa tak nak cuba ke tuuuu... . . #popchizviral #popchizcurryspicy #popchizmalaysia #popchizmalaysiaviral #kerjakosong #dropship #onlinebussines #bukankerepekbiasabiasa #cukupkesebalang #extraincome #peluangbisnes #extraincome #vacancy #kerepek #kerepekviral
Next