#photoshop

Posts tagged as #photoshop on Instagram

29,113,600 Posts

Reposted from @lemonmove ) - [Kesurupan]
.
.
Assalamualaikum back to @lemonmove.. Kesurupan?? Yups itu adalah sebuah kejadian dimana tubuh kita dikendalikan oleh jin yg masuk kedalam tubuh..
.
Kita sebagai umat muslim harus menyakini hal ini karna ini bagian dri Aqidah guys, dan para ulama sepakat bahwa kesurupan adalah hal yg masuk syariat, jadi klo kita gak percaya kesurupan itu dri jin, berarti termasuk golongan mu'tazilah (memisah dri syariat), karena terbukti pada dalil dri Al Qur'an maupun hadist, tpi mimin ndk menjelaskan soal kesurupannya dgn detail yaa hehe
.
Langsung aja, kenapa sih manusia bisa kemasukan jin?
.
1. Sedang lemah iman.. Iman lemah berarti ibarat ada kebocoran dalam hati, sehingga yg seharusnya hati kita diisi dengan taqwa kepada Allah eh malah jin2 masuk kedalam buat mengelabuhi hati kita, bikin males ibadah juga dan parahnya lgi tanpa sadar kita sedang kesurupan..
.
Lantas kenapa orang kesurupan itu banyak dri muslim? Hehe you know lah, kan setan itu punya misi buat memasukkan orang2 islam ke neraka, walaupun ada sih yg non islam bisa kesurupan cuma ga sebanyak orang2 islam kesurupan hehe.. .
2. Suka maksiat, ini juga menjadi saran jin bisa hinggap di tubuh, dan bisa memicu potensi kesurupan
.
3. Terkena sihir,.. Tau kan ya sihir yg bisa memisahkan pasangan suami istri dri ranjang, itu ada guys hadistnya shahih, nah kek gitu2 termasuk kesurupan juga, dimana mata dan perasaan kita kaya dimanipulasi sehingga kaya benci gitu ke pasangan halalnya
.
Dan masih ada sihir2 lainnya kek santet, penjaga dll, korban2 sihir klo di ruqyah itu jinnya langsung bereaksi marah dan biasanya langsung mengendalikan tubuh orangnya
.
4. Dicintai sama jin, jin juga bisa lho cinta ama manusia wkwk, tpi klo dicintai jin2 setan mah yaa harus ati2, berarti kita sedang melakukan dosa atau ga lemah iman aja, sehingga jin2 tadi nyaman masuk ke tubuh kita
.
5. Lanjut dikomen 👇 - .
.
#art#tagblender#artist#artistic#artists#arte#dibujo#myart#artwork#illustration#graphicdesign#graphic#color#colour#colorful#painting#drawing#drawings#markers#paintings#watercolor#watercolour#ink#creative#sketch#sketchaday#pencil#cs6#photoshop#beautiful
~26
Some free time to practice drawing in photoshop 😊
-
-
-
#art#artist#photoshop#drawing#girl#lineart
Photoshop request 🤣🤣
#photoshoprequests #photoshoprequest #edits #funny #glasses #joke #gimp #photoshop #adobeillustrator
Hace algún tiempo tuve que hacer este foto montaje cuando estudiaba publicidad 🥰
Montaje / Foto real
.
.
.
.
.
#photo #edit #photoshop #photooftheday #instagood #cool #style #mountains #relax #me #photographer #photography #picoftheday #fun
🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️🦹‍♀️😶😶😶😅😅😅😶😎😎😎😎
Artist:
😊😊😊😊
#anthonydibuja#art#photo#artist#artistic#artists#photo#dibujo#myart#artwork#illustration#grahicdesing#color#colour#painting#drawing#drawings#markers#paintings#watercolor 
#naturephotographer#creative#naturephotography#sketchaday#pencil 
#photoshop#beautiful
#photo
Class of 2020!
-
-
-
-
- Message me to book! Starting at $25
-
-
#visitcinci #butterfly #photography #baby #bookwithme #b&w #portraitphotography #lightroom #photographer #portrait  #photosession #photoshop #cinciphotographer
👁️👁️👁️👁️👁️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#self #selfie #wig #makeup #makeuptest #motd #makeupoftheday #fashion #visualkei #vkei #v系 #v系メイク #メイク #collar #snowcamera #eyes #photoshop #edit
Cores em negras????
Simmm.m!!!
Use e abuse de cores nas negras mas, de preferência para temperatura de cor oposta exemplo: 
Negra quente sombras frias...
.
.
.
.
#julianasou #makeup #maquiagem #moda #trend #BORAFAZEROQUESEAMA #art #palestrademaquiagem #atualização #negras #photoshop #beauty #nude #makeup #negra #maquiadora #maquiagem #photo #curso #amor #love
Portrait of a Japanese Charismatic singer, Yutaka Ozaki(1965~1992). I colored this drawing myself in Photoshop.

Ozaki sang. "Adults want us to discard their own minds, but I absolutely refuse!" #art #painting #portrait #drawing #pencil_drawing #realismdrawing#portraitartists #digitalpainting #photoshop #digitalartist #artwork #portraitpainter #musician #singersongwriter #singer #yutakaozaki #鉛筆画 #肖像画 #人物画 #鉛筆画ポートレイト #イラストレーション #デジタルイラスト #尾崎豊
#neon #fractal #photoshop #artwork
Cores em negras????
Simmm.m!!!
Use e abuse de cores nas negras mas, de preferência para temperatura de cor oposta exemplo: 
Negra quente sombras frias...
.
.
.
.
#julianasou #makeup #maquiagem #moda #trend #BORAFAZEROQUESEAMA #art #palestrademaquiagem #atualização #negras #photoshop #beauty #nude #makeup #negra #maquiadora #maquiagem #photo #curso #amor #love
A little project I’ve been working on.
Surround yourself with people who support you. But at the same time success and hardwork does take complete dedication and not everyone wants to see you win. You might think that people support you or are "in the same team", but they are dying to see you fall.
.
Growing up I was thought to be a good person and treat others with respect. As I get older, it does take extra effort to be nice and it's worth it. Trust me. Be a light instead of a blight to this world.
.
Help one another and be there for each other. I know that sometimes, family isn't there for you, but keep focused on your goal, a task at hand. Find something to strive for. Because life is about taking risks. Do you know how risky life is? It's so risky that we won't get it of this alive.
.
People could care less for captions hese days. People could care less for positivity, they'd rather me miserable. Thank you for your time if you got this far! Hope you have an amazing day! 😊
.
Photographer : @andrewgancia 📷 📷 📷 
Model : @iamjooey07 @minipouceland_07
There is no light without shadow , just as there is no happiness without pain - Isabel Allende - 
Share if you like it 🙏
📸 @stayka_veer 
Edited by me (@mustaphaa.br )
.
.
.
.
.
.
.
.
 #photography #photooftheday #manipulation #photoshop #adobe #creativity #creative #photo #shadow #shoes #photographer #camera #instagram #beautiful #ourmag #manipulationclub #picoftheday #best 
@yasinylcu @sherif.arts
(Swipe to see all of it)

A big drawpile my and my friends did I was actually super proud of some of these (if you can tell who's is who)

#scruffyladart #drawpile #painter #newcharacter #collabdrawing #drawing #art #skeleton #artist #sketch #digitalart #photoshop #paintbrush #painting #oc #ocart #sketchbook #anime #collab #drawing #videogameart #conceptart #character #characterart #dance #artstyle
Sandwiches of Fargo! This new postcard design is now available at @ungluedmarket and on the Sandwich Club website!
The path isn't always clear (Gonna actually start captioning these now)
-
-
-
-
#photography #photooftheday #uk_shooters #photo #edit #lightroom #photoshop #ig_shotz #uk_photograher #photoshoot #photographer #photos #exposure #bokeh #apature
Kin 
4/22
My friend took some really cute pics of me

Loading