#photographing

Enjoy these awesome portraits! DM to shoot!
Enjoy these awesome portraits! DM to shoot!
if the light is already with you, then follow, do not be disturbed by a shadow t
if the light is already with you, then follow, do not be disturbed by a shadow that suddenly comes, because it can deceive and lead you astray ____________________________________ Using @haidaindonesia CPL nanopro GND Reverse 0.9 Red-Diamond #haidafilter Gear setting @sonyalpha_id a7ii Lense 24-70 mm F4 variotessar zeiss ss 5' | F10 | iso 50 WB manual 5500K _____________________________________ Share bareng @jlclandscaper @potraitbandung #potraitbandung #jlclandscaper Hunbar @hanif.galeri @yuda_yudiana @haibanarsyadana ______________________________________ #splendid_shotz #longexpohunter #longexpoelite #amazing_longexpo #loves_world #longexposure_shots #awesomepix #ig_shotz_may18 #big_shotz #beautifuldestinations #magicpict #greatshotz #longexpo_addiction #earthpix #dscvr_earth #sunset_vision #master_shots #globe_travel #awesome_earthpix #worldbestshot #theworldshotz #superhubs #thebest_capture #ic_longexpo #indonesia_photography #marvelshots #hubs_united
The sea always seems to put me at ease. (2014)
The sea always seems to put me at ease. (2014)
@joinstationf 👍🏾
@joinstationf 👍🏾
“Therefore, accept one another, just as Christ also accepted us to the glory of
“Therefore, accept one another, just as Christ also accepted us to the glory of God.” ‭‭Romans‬ ‭15:7‬ ‭NASB‬‬ ———————————————————— “And the fear of rejection can lead you to some troubling places. Psychologists tell us that one of the most powerful forces in humanity is acceptance. It’s what we all crave. That’s why some of you have friends who are not so good for you, but you hand around them anyway. Because they accept you. They’re not encouraging you to be all God wants you to be. They don’t have the same values you have. But they accept you, and that’s a powerful pull in your life. Some of you are dating somebody and you know they are not the right person for you. But the sense of acceptance this person is giving you is overwhelming your sense of what’s best for you. That’s how strong acceptance is. But is this true acceptance?” - @louiegiglio
At Oh So Arty we are so inspired by groundbreaking female artists such as Helen
At Oh So Arty we are so inspired by groundbreaking female artists such as Helen Frankenthaler! 🎨🖼 Her painting “Western Dream” is currently on view at #themet as part of their show on #abstraction ! 👩🏼‍🎨 Meet inspiring contemporary artists and art world professional on an @ohsoarty tour in over 20 cities internationally!
Repost @shino150290 Assalamualaikum, selamat pagi @instagram Masih dari Sunrise
Repost @shino150290 Assalamualaikum, selamat pagi @instagram Masih dari Sunrise 29.12.2018 Explore Pantai Muara Kecil - Tangerang with @onny180493 @si_meoo @dan_prabowo 'Jangan menunggu bahagia baru tersenyum, tapi tersenyumlah maka Anda akan semakin bahagia' Formatt Hitech 100mm Filter Holder + 0.6 GND HE + CPL @nikonindonesia D7000 + @tokinausa 12-24mm f/4 F/16 | ISO 100 | 10sec | WB7500K | 12mm | #IAmIndonesian #Nikon_Photography #D7000 #NikonTeamOfficial #kfiofficial #MoreThanYouExpect #Abstract_Photography #Fotografer_Tangerang #IAmGenerationImage #IAmNikon #instanusantara #ic_longexpo #amazing_longexpo #wonderful_places #hayomoto #splendid_shotz #splendid_exposure #tgif_sunset #best_skyshots #beautifuldestinations #best_skyview #sunrise_and_sunsets #kaditkans #ksf_landscape #fs_longexpo #icu_indonesia #global_hotshotz #igsunset #explorebanten #Indonesia
Terbang, mengejar cita - cita dengan cara masing - masing. . . #59daysmarathonst
Terbang, mengejar cita - cita dengan cara masing - masing. . . #59daysmarathonstreet #shotoniphone
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работа
Доброе утро, спортсмены! Праздничные выходные закончились и наш зал снова работает по обычному расписанию! Время восстанавливать форму и добиваться новых результатов уже в новом году! Ph. @mila_vostrik #grizzlyclub76 #grizzly76 #crossfit #crossfityaroslavl #sportyaroslavl #sport #sportsman #sportlife #sportclub #functionaltraining #yarsport #yaroslavl #спортсмен #спортивныйярославль #спорт #ярославль #ярспорт #функциональныйтренинг #кроссфитярославль #кроссфит