#noir

Posts tagged as #noir on Instagram

6,902,309 Posts

Une goût de mensonge peut contaminer un océan de confiance 
#dark #noir #blue #whitehair
One of the best times is my life
#rabat #hassan #sala #marocco #best #besttimes #france #noir #rabatmorocco #time #bestphoto
New project in the works, thanks to Inktober :) News to follow soon! #paranormal #comics #noir #pulp
Geçtiğimiz akşam çok sevdiğim müzisyen @evgenygrinko İzmir’e geldi ve canlı olarak dinleme fırsatım olduğu için çok mutlu oldum.Klasik müzik aşığı biri olarak sevdiğim parçaları sizlerle paylaşmak istedim.Sırasıyla Valse,Noir ve Field ❣️
.
.
.
#evgenygrinko #evgenygrinkovalse #müzik #valse #field #noir #piyanist #klasikmüzik #müzisyen #music #iykvrsnnn 🎼
DOPP KIT
IN NERO ANILINE ITALIAN LEATHER WITH NATURAL GRAIN.
26 X 16 X 12CM —————————————————#doppkit #stinak #stinakofficial #leathergoods #menstyle #fashion #gogreen #mensworld #men #boy #style #travel #traveling #black #noir #elegant #gentleman #luxury
Il Sotterraneo dei Vivi è il mono romanzo della saga dell'agente dell'FBI Pendergast di Douglas Preston Lincoln Child.
-
La storia, tipica dei vari noir, gira intorno a un omicidio di un uomo, ma la cosa particolare è che l'assassino è morto dieci giorni prima di lui. Qui si interfacciano così misteri, riti voodoo l'aggressione alla moglie della vittima. 💀💀
-
Una storia semplice ma articolata che mi è stata regalata da un amico. Niente di così esaltante ma la storia è molto particolare, questo si. 😁
-
#lettura#libro#libri#leggere#livre#bookstsgram#noir#fantasy#giallo#thriller#instabooks#bookaddict#autore#ilsognatorenerd#douglasprestonlincolnchild#pendergast
#youtube -> Majo_ITA
#backbone #videogiochi #noir #dystopian #distopico #avventura #detective

Link al canale in bio
Quand tu étais joyeux, ce matin-là ... « T’as vu l’avion c’est drôle ... Où est passée la maison ? » S. Reggiani #noir #sombre #triste #Guerre #aliénation #misère #souvenirs #naïf #Reggiani #SergeReggiani #monPetitGarçon #chansonDuJour #drawingOfTheDay #artwork #illustrateur #illustrateurParis #inkstagram #frenchIllustrator #illustration #illustrationParis #artwork #Tamoazad
Hi #noirgirls! 
MASA UNTUK LUPAKAN FACE WASH & MULA GUNAKAN NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER!

APA BEZA CLEANSER & FACE WASH? 
Macam sama je kan? 
Sebenarnya, ia adalah dua perkara yang berbeza ya. Jangan keliru pula! 
Secara dasarnya, Face Wash dan Cleanser mempunyai fungsi yang sama. Ia adalah untuk membersihkan kulit muka daripada kotoran. 
Tetapi, CLEANSER mampu menyingkirkan  kelenjar minyak yang menghasilkan sebum berlebihan dan sisa make-up dengan lebih efektif dan mendalam. Ia juga boleh membersihkan liang pori yang terbuka supaya tidak tersumbat. 
Semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua.

Eh, mana nak cari NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER? 
Tanya je dengan stokis dan ejen NOIR berdekatan anda! 📲 www.wasap.my/60175843400

#noir #ingatnoiringatmadammu
Attraverso smorfie ripetute.
La lama entra ed esce più d'una volta.
Ogni sentimento, ogni dolore, ogni debolezza sanguinano via.
Rinasce più forte.
Coagula.
Rimargina troppo.
La smorfia un ghigno.
E ora, come fai a poter sentire di nuovo?
Sei fottuto.
.
.
.
#me #myself #mood #moody #gloom #gloomy #light #dark #darkness #lightanddark #lightanddarkness #lightandshadow #shadow #shadows #noir #pensieri #persi #contrast #portrait
Dear #noirgirls,

Jangan dah jadi masalah kulit macam tu baru nak cari NOIR ya.. Memang mudah nak atasi masalah kulit. Hanya rajin dan disiplin untuk basuh muka menggunakan NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.

Apa bahan penting dalam NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER yang takde dalam produk yang lain? Kalau MALACHITE CRYSTAL CLEANSER ni ada bahan hebat yang mampu selesaikan masalah kulit anda, kenapa nak guna produk yang lain?

Berpuluh dah review dan testimoni produk dari pengguna NOIR MALACHITE CRYSTAL CLEANSER. Takde pun yang tak berpuas hati. 
Jadi, nak tengok je orang lain cantik dengan kulit mulus, putih gebu dengan NOIR? 
Nak tahu lebih detail tentang produk noir? Klik link di bawah ye 👇
www.wasap.my/+60105498178/noir

#noir #ingatnoiringatmadammu
#agennoirkualakrai #codnoirkualakraimachang
JERAGAT dan Sunblock berpisah tiada. Kalau kulit kita ada jeragat banyak ke sikit ke, benda paling penting kita kena pakai adalah sunblock.

Kalau kita taknak kulit kita tumbuh jeragat pun, benda paling penting kena pakai adalah sunblock. Dan sunblock yang sesuai untuk mencegah, merawat dan memulihkan jeragat adalah Noir UV White Foundation.

Tak perlu penat-penat & susah-susah fikir sunblock apa yang sesuai dengan kulit kita. Sebab IMA dah bongkarkan rahsia ni, UV White Foundation adalah pilihan terbaik 💜AGEN NOIR SRI KEMBANGAN💜 (NE 1667) 📞 www.wasap.my/601110056482/noir 🚘 CoD Seri kembangan
📮PoS Seluruh Malaysia

#noir
#noiruvwhitefoundation
#noircosmetics

#noi
NOIR Basic Set 🍁

Bagi korang yg bajet terhad, jangan risau. Korang blh grab yg basic dahulu iaitu :
-Noir Cleanser Malachite Crystal RM69
-Noir essence RM89
-Noir uv white 15ml RM69
👰🏼Total:RM227 ✳️memang agak mahal.. tp korang wajib tahu!!!
-Noir uv white 15ml korang blh pkai 2-3 bln
-Noir essence 30ml korang blh pkai 2-3 bln
-Noir cleanser 50ml korang blh pkai 2-3 bln
👏 brbaloi x???🤔
✳️sangat-sangat berbaloi bukan??? 🌹JOM CANTIK DAN SIHAT DENGAN NOIR🌹
Inginkan Produk NOIR Skincare?

Noir Agent kubang kerian kelantan 
http://www.wasap.my/60139277928/aishahnoir

#noir
#noirgirls
#noirwherebeautyblossom
#letsglownbeprettywithnoir
#cazadora #bomber #noir #bsk #mode #winter #tetuan
#youtube -> Majo_ITA
#backbone #videogiochi #noir #dystopian #distopico #avventura #detective
#ange #black #rasta #loks #photography #image #sage #ange #noir
Déplacement#cuisine#courchevel#schffini#cinqueterre#black#noir
Life is better with Lashes 👀 #noir #lashes #nouveau #trained
"Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can't you understand?
Oh, my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very
Unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very
Unnecessary
They can only do harm"

Enjoy The Silence - Depeche Mode
.
.
.
.
.
#blackandwhite #bnw #monochrome #lifestyle #instablackandwhite #monoart #insta_bw #bnw_society #bw_lover #bw_photooftheday #photooftheday #bw #instagram #bw_society #bw_crew #bwwednesday #insta_pick_bw #bwstyles_gf #irox_bw #picoftheday #bwstyleoftheday #monotone #monochromatic #noir #fineart_photobw #art #capture #photo #shadows #focus
Kita tahu sekarang, bahwa Allah turut bekerja dalam segala sesuatu untuk mendatangkan kebaikan bagi mereka yang mengasihi Dia, yaitu bagi mereka yang terpanggil sesuai dengan rencana Allah. (Roma 8:28)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#blackandwhite #blackandwhitephotography #noir #monochrome #lemuphotography #bibleverse #instablackandwhite #photooftheday #bnw_of_our_world #bnwphotography #streetphoto_bw #streetphotography #instagram #monochromatic #rainyday #igers #instagoodmyphoto #streetphotographer #liketime #followforfollowback #photographyindonesia #everybodystreet #lensculturestreets #photooftheday #instagram #bnw_globe #big_shotz_bw #rain

Loading