#niqabhitam

Posts tagged as #niqabhitam on Instagram

39,952 Posts

Admin bagi closed-up sikit niqab black butterfly ni 😍
.
Material niqab dengan Aritachi No.1 yang admin jamin korang bakal selesa dan yaman je bila pakai tau 😆
.
Admin ada berita ni kita akan buat RAMADHAN SALES selama sebulan tauu 💥 woww best tak best takk 😱 stay tuned tauu 😊
.
.
#purdah #purdahberkualiti #purdahhitam #purdahdiamond #purdahcantik #purdahmurah #purdahselesa #purdahprinteddiamond #purdahdualayer #halfpurdah #purdahmuslimah #purdahjimat #purdahbest #purdahsejuk #purdahbagus #niqab #niqabberkualiti #niqabmuslimah #niqabhitam #niqabbagus #niqabcantik #niqabselesa #niqabsejuk #niqabjimat #niqabmurah #niqabninja #niqabhajar #niqabdualayer #niqabbest #teamelmaleeka
Ku rasa macam princess dah pakai niqab ni walau tanpa makeup tanpa crown 👑🤣 Hahahaha.  Niqab yang sangat flowy, pinless, senang bernafas, and paling penting takyah pening2 dah nak betulkan banyak kali 😅  Awning tudung takjadi / tudung terlebih kt dahi pun no hal lah sbb niqab ni boleh cover semua 😍🔥
.
Yang penting, pinless!
Tayah pening, just tie and flip it! 💪🏻
.
By : @munibahaiman
I'm wearing Niqab Fatheema in black colour 😘
. 
#niqabmurahmalaysia #niqaboriginalmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #niqabmalaysia #niqabindonesia #niqabvshape #niqabbutterfly #niqabcantik #niqab #niqabyaman #niqabi #niqabkuis #iiucs #pinlessniqab #niqabies #niqabselesa #niqab2layer #niqabvisor #niqabninja #niqabcurve  #niqablembut #niqabis #niqabootd #niqabhitam #blackniqab #niqabbrunei #niqabsingapore #niqabviral #aleenaayesha
.
Ukhta takde niqab lain ke? Banyak sebenarnya 😩  Setiap kali nak keluar mesti buka semua, susun atas katil nak pakai yang mana.  Lastly, black niqab rambut paras bahu menjadi pujaan hatiku 🤣  Ukhta tak selesa pakai yang ninja, tak kemas pakai yang rambut paras pinggang, tak sesuai pakai hidden eyes.  So malas nak serabut pin sana sini, I sarung jee Niqab Fatheema dari @AleenaAyesha.co ni 😘

By : @munibahaiman

#niqabmurahmalaysia #niqaboriginalmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #niqabmalaysia #niqabindonesia #niqabvshape #niqabbutterfly #niqabcantik #niqab #niqabyaman #niqabi #niqabkuis #iiucs #pinlessniqab #niqabies #niqabselesa #niqab2layer #niqabvisor #niqabninja #niqabcurve  #niqablembut #niqabis #niqabootd #niqabhitam #blackniqab #niqabbrunei #niqabsingapore #niqabviral #aleenaayesha
Ada yang tak tau lagi kan macam mana nak pakai Niqab Lissa ni 🤔

Meh sini, tengok tutorial ni 😊

Semudah ABC ja tau 😉😍 Boleh request pulak tu nak warna apa.. Best kan? 
#niqablissa #niqabexclusive #niqabselesa #niqabhitam #elhudabest #elhudaHoney #elhudaniqab #elhuda #elhudaexclusive #elhudakainlembut #elhudahijab #elhudapendang #elhudalovers #niqabis #niqaviequeen
Mudah je pakai #niqabsofya vshape 2layer dari koleksi #NiqabNiqavie 🤗
.
Step by step tak sampai seminit pun.
1. Kenalah ada Niqab Sofya 😍
2. Ikat headband di dahi,centre kan pada bahagian tengah dan tali V shape.Ikat kemas ya.
3. Naikkan layer dan bawa ke belakang.
4. Taraaa...kemaskan bahagian belakang atau tepi.Taraa siap!
.
Tak sampai seminit pun 😎

Mudah je kan?
Nak tengok #TutorialNiqab lain?
Boleh subcribe di you tube NIQAVIE MALAYSIA 😘
.
Info Niqab Sofya.
✔ Bahagian muka dari Chiffon Aritachi no 1 yang sejuk,lembut dan ringan.
✔ Di jahit 2lapis dan terdapat pilihan petak atau curve DD.
Ukuran 14' x 20' labuh tutup dada bagi badan normal.
✔ Bahagian tali silky yang berbentuk V shape kemas di dahi dan menutup kening.
✔Bahagian layer dari silky chiffon yang flowy dan mudah terbentuk.
Ukuran sederhana labuh paras dada 30' -+ nampak elegan dan curly 😍
.
Cantik dan harga Malaysia yang berpatutan RM65 serta FREE BOX NIQAB 🤗
.

#niqabniqavie #niqabmalaysia  #niqabmurah #jubah #selangor #johor #kedah #kelantan #pahang #terengganu  #serikembangan #agenNiqavie #niqavie_syafika #tudunglabuhkedah #jubahkedah #niqabkedah #niqabjohor #niqabkelantan #wanitamuslimah #sayajualsayapakai #niqabmurah #jubahmurah #khimarmurah #tudunglabuhmurah #teamqhaisyalegacy #niqabis #niqabhitam #purdahmurah  #niqabwarna
Bismillahirrohmanirrohim
--------
PAKET HEMAT C
100.000
.
1 Niqab Fatima
1 Niqab Bandana Flap Poni
1 Cadar Tali 2 Layer
.
💕 Niqab Fatima matt Woolpeach
💕 Niqab Bandana Flap Poni matt Woolpeach
💕 Cadar Tali 2 Layer matt Ceruty Amunzen/Babydoll
.
Detail masing masing bisa dilihat pada keterangan masing masing niqab item yaa ukhty😊

Order hubungi kontak di bio yaa

#niqabmurah#niqabsemarang#niqabnyaman#niqab#niqabsquad#niqabyaman#niqabberkualitas#niqabjateng#niqabsolomurah#niqabhitam#niqabbandana#niqabsemarangmurah#niqabexclusive#niqabhiddeneyes#niqab2layer#niqabsurabaya#niqabpremium#niqabbandanaponi#niqabjogja#niqabjogjamurah#niqabjakarta#cadarmurahsolo#cadartali2layer#cadarbandanamurah#cadarponi
Bismillahirrohmanirrohim
--------
PAKET HEMAT B
75.000
.
1 Niqab Bandana Flap Poni
1 Niqab Bandana
2 Cadar Tali .
💕 Niqab Bandana Flap Poni matt Woolpeach
💕 Niqab Bandana matt Woolpeach
💕 Cadar Tali matt Woolpeach
.
Detail masing masing bisa dilihat pada keterangan masing masing niqab item yaa ukhty😊

Order hubungi kontak di bio yaa

#niqabmurah#niqabsemarang#niqabnyaman#niqab#niqabsquad#niqabyaman#niqabberkualitas#niqabjateng#niqabsolomurah#niqabhitam#niqabbandana#niqabsemarangmurah#niqabexclusive#niqabhiddeneyes#niqab2layer#niqabsurabaya#niqabpremium#niqabbandanaponi#niqabjogja#niqabjogjamurah#niqabjakarta#cadarmurahsolo#cadartali2layer#cadarbandanamurah#cadarponi
Bismillahirrohmanirrohim
--------
PAKET HEMAT A 
50.000
.
1 Niqab Bandana Eagle Eye
1 Cadar Tali 2 Layer
.
💕 Niqab Bandana Eagle Eye matt Woolpeach
💕 Cadar Tali 2 Layer matt Ceruty Amunzen/Babydoll
.
Detail masing masing bisa dilihat pada keterangan masing masing niqab item yaa ukhty😊

Order hubungi kontak di bio yaa

#niqabmurah#niqabsemarang#niqabnyaman#niqab#niqabsquad#niqabyaman#niqabberkualitas#niqabjateng#niqabsolomurah#niqabhitam#niqabbandana#niqabsemarangmurah#niqabexclusive#niqabhiddeneyes#niqab2layer#niqabsurabaya#niqabpremium#niqabbandanaponi#niqabjogja#niqabjogjamurah#niqabjakarta#cadarmurahsolo#cadartali2layer#cadarbandanamurah#cadarponi
Bismillahirrohmanirrohim
--------
PAKET HEMAT A 
50.000
.
1 Niqab Bandana Eagle Eye
1 Cadar Tali 2 Layer
.
💕 Niqab Bandana Eagle Eye matt Woolpeach
💕 Cadar Tali 2 Layer matt Ceruty Amunzen/Babydoll
.
Detail masing masing bisa dilihat pada keterangan masing masing niqab item yaa ukhty😊

Order hubungi kontak di bio yaa

#niqabmurah#niqabsemarang#niqabnyaman#niqab#niqabsquad#niqabyaman#niqabberkualitas#niqabjateng#niqabsolomurah#niqabhitam#niqabbandana#niqabsemarangmurah#niqabexclusive#niqabhiddeneyes#niqab2layer#niqabsurabaya#niqabpremium#niqabbandanaponi#niqabjogja#niqabjogjamurah#niqabjakarta#cadarmurahsolo#cadartali2layer#cadarbandanamurah#cadarponi
‎﷽
#niqabNajwa .
kelebihan:
⭐️MURAH, JIMAT, BERPATUTAN 💸
⭐HighQuality material Aritachi no1.
⭐️ringan, Lembut, Beralun
⭐️sejuk bak aircond sangat selesa bila pakai dan tidak rimas walaupun cuaca panas.
⭐️berbentuk v dibahagian mata 😌 boleh cover kening kita dari asyik terkeluar 🤣 nampak elegan 🤩
⭐️minima iron, kurang berkedut
⭐️senang bernafas.
⭐️Labuh menutup dada.
⭐️pilihan warna yang menarik.
⭐️Senang cuci mudah kering
⭐️tag/label yg comel😌 terasa comel bila anda memakainya😚
⭐bukaan mata yg selesa dan ideal -tiada jahitan bawah mata untuk keselesaan pengguna😌#insyaallah
⭐bertali . Das 💫sesuai bagi mereka yang nak simple tapi nampak bergaya nampak elegan gitu☺️ Harga : RM35 (tidak termasuk pos) .
🚛RM8 SM/ RM11 SS
🇲🇾shipping in Malaysia only
.
.
.
untuk order klik link dekat bio🤗
whatsapp:  http://www.wasap.my/60168755367
Jazakillaahu khairan...
.
#niqabhalf #niqab1layer #niqabvshape #niqab2layer #niqabmurah #niqabcantik #niqabselesa #niqablembut #niqabis #niqabhitam #niqabwarna #niqabexclusive #niqabmalaysia #niqabonlinemalaysia #niqabhotselling #azniycollection #niqabraya #niqab
‎﷽
#niqabNajwa .
kelebihan:
⭐️MURAH, JIMAT, BERPATUTAN 💸
⭐HighQuality material Aritachi no1.
⭐️ringan, Lembut, Beralun
⭐️sejuk bak aircond sangat selesa bila pakai dan tidak rimas walaupun cuaca panas.
⭐️berbentuk v dibahagian mata 😌 boleh cover kening kita dari asyik terkeluar 🤣 nampak elegan 🤩
⭐️minima iron, kurang berkedut
⭐️senang bernafas.
⭐️Labuh menutup dada.
⭐️pilihan warna yang menarik.
⭐️Senang cuci mudah kering
⭐️tag/label yg comel😌 terasa comel bila anda memakainya😚
⭐bukaan mata yg selesa dan ideal -tiada jahitan bawah mata untuk keselesaan pengguna😌#insyaallah
⭐bertali . Das 💫sesuai bagi mereka yang nak simple tapi nampak bergaya nampak elegan gitu☺️ Harga : RM35 (tidak termasuk pos) .
🚛RM8 SM/ RM11 SS
🇲🇾shipping in Malaysia only
.
.
.
untuk order klik link dekat bio🤗
whatsapp:  http://www.wasap.my/60168755367
Jazakillaahu khairan...
.
#niqabhalf #niqab1layer #niqabvshape #niqab2layer #niqabmurah #niqabcantik #niqabselesa #niqablembut #niqabis #niqabhitam #niqabwarna #niqabexclusive #niqabmalaysia #niqabonlinemalaysia #niqabhotselling #azniycollection #niqabraya #niqab
‎﷽
#niqabNajwa .
kelebihan:
⭐️MURAH, JIMAT, BERPATUTAN 💸
⭐HighQuality material Aritachi no1.
⭐️ringan, Lembut, Beralun
⭐️sejuk bak aircond sangat selesa bila pakai dan tidak rimas walaupun cuaca panas.
⭐️berbentuk v dibahagian mata 😌 boleh cover kening kita dari asyik terkeluar 🤣 nampak elegan 🤩
⭐️minima iron, kurang berkedut
⭐️senang bernafas.
⭐️Labuh menutup dada.
⭐️pilihan warna yang menarik.
⭐️Senang cuci mudah kering
⭐️tag/label yg comel😌 terasa comel bila anda memakainya😚
⭐bukaan mata yg selesa dan ideal -tiada jahitan bawah mata untuk keselesaan pengguna😌#insyaallah
⭐bertali . Das 💫sesuai bagi mereka yang nak simple tapi nampak bergaya nampak elegan gitu☺️ Harga : RM35 (tidak termasuk pos) .
🚛RM8 SM/ RM11 SS
🇲🇾shipping in Malaysia only
.
.
.
untuk order klik link dekat bio🤗
whatsapp:  http://www.wasap.my/60168755367
Jazakillaahu khairan...
.
#niqabhalf #niqab1layer #niqabvshape #niqab2layer #niqabmurah #niqabcantik #niqabselesa #niqablembut #niqabis #niqabhitam #niqabwarna #niqabexclusive #niqabmalaysia #niqabonlinemalaysia #niqabhotselling #azniycollection #niqabraya #niqab
-Material Heavy Chiffon
-Tak panas -Terletak -Lebar 14 -/+
-Labuh 19 -/+ .
🌸RM10.00 (1layer)🌸
🌸 RM13.00 (2layer)🌸
POSTAGE
RM8.00 SM | RM11.00 SS
-
-
#niqabis #niqabmurah #niqabstyle #niqabmurahmalaysia #niqab #niqablabuh #niqab #niqabhitam #niqablawa #niqabisby_sarah
Veil QISHA adalah veil bahagian muka yang dijahit awning silang bagi menampakkan kelainan kepada si pemakai dan dihiasi batu Swarovski. 😍😍 Veil QISHA tidak termasuk niqab. Niqab dijual berasingan ye😘
_

For details, kindly whatsapp me by clicking the link provided at Insta Bio 😘❤️👌🏻
_

#elhudaniqab #niqabelhuda #niqabmalaysia#niqabmurah #niqabmurahmalaysia #niqablembut#tutorialniqab #niqab #niqabis #niqabismalaysia#niqabyaman #niqablabuh #niqablover#niqabhitam #niqabhiddeneyes #niqablace#niqabbutterfly #niqabku #niqabgallery#niqabstyle #niqabselesa #niqabsquad#niqabninja #niqabnikah #elhudalangkawi
۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ “Ketika makanan itu panas,kamu akan meninggalkannya sesaat, agar ketika kamu memakannya, kamu tidak kepanasan. Dan jika ada masalah, cubalah tinggalkan sebentar, agar engkau bisa memecahkan masalah dengan hati sedikit dingin.” ___________________________

#niqabniqavie #niqabmalaysia  #niqabmurah #jubah #selangor #johor #kedah #kelantan #pahang #terengganu  #serikembangan #agenNiqavie #niqavie_syafika #tudunglabuhkedah #jubahkedah #niqabkedah #niqabjohor #niqabkelantan #wanitamuslimah #sayajualsayapakai #niqabmurah #jubahmurah #khimarmurah #tudunglabuhmurah #teamqhaisyalegacy #niqabis #niqabhitam #purdahmurah  #niqabwarna
NIQAB BANDANA AISYAH
_______________
(Beli set niqab bandana diamond, free handstock cincin)
_______________
Niqab bandana : * pada bagian bawah layernya terdapat renda cantik ini kini sudah hadir melengkapi koleksi dari sekian model style
* yang menariknya dari niqab ini selain kainnya yang lembut dan hitam pekat adalah list corak motif renda pada cadar yang terlihat eksklusif, tentunya renda ini terlihat tidak murahan. 
_______________
KODE SKU : A66-NBDCJ
_______________
- Material Niqab : 
Chiffon silk jetbalck arab
(hitam pekat, adem tidak gerah, lembut diraba, nyaman di pakai tidak pengap)
_______________
- Ukuran Niqab : Terdiri dari 2 layer niqab di join ( 40x50cm )
- Panjang Tali Bandana : -+ 100cm
- Bagian hidung pada niqab tidak dijahit
_______________
- Bahan Manset Handsock : Spandek baloon
- Panjang Manset : est -+ 35cm
- Renda Niqab & Manset : Motif diamond warna silver
- Jahitan rapi, proses pengerjaan dilakukan oleh tenaga jahit yang profesional dan berpengalaman
________________
Yang ukhti dapatkan ketika membeli produk ini : - 1 pcs Niqab Bandana Diamond
- 1 pasang Manset Handsock Cincin Motif Diamond
_________________
Informasi dan pemesanan bisa
👉 via DM @mawadah.co
👉 WA (085325776544)
👉 Klik link whatsapp di bio tanpa save nomor
_________________
#niqabindonesia #niqabmurah #niqabsifon #niqabsifonsilky #niqabpremium #niqablebaran #niqabhitam #cadararab #cadarcantik #cadarponi #cadarbandana
NIQAB BANDANA AISYAH
_______________
(Beli set niqab bandana diamond, free handstock cincin)
_______________
Niqab bandana : * pada bagian bawah layernya terdapat renda cantik ini kini sudah hadir melengkapi koleksi dari sekian model style
* yang menariknya dari niqab ini selain kainnya yang lembut dan hitam pekat adalah list corak motif renda pada cadar yang terlihat eksklusif, tentunya renda ini terlihat tidak murahan. 
_______________
KODE SKU : A66-NBDCJ
_______________
- Material Niqab : 
Chiffon silk jetbalck arab
(hitam pekat, adem tidak gerah, lembut diraba, nyaman di pakai tidak pengap)
_______________
- Ukuran Niqab : Terdiri dari 2 layer niqab di join ( 40x50cm )
- Panjang Tali Bandana : -+ 100cm
- Bagian hidung pada niqab tidak dijahit
_______________
- Bahan Manset Handsock : Spandek baloon
- Panjang Manset : est -+ 35cm
- Renda Niqab & Manset : Motif diamond warna silver
- Jahitan rapi, proses pengerjaan dilakukan oleh tenaga jahit yang profesional dan berpengalaman
________________
Yang ukhti dapatkan ketika membeli produk ini : - 1 pcs Niqab Bandana Diamond
- 1 pasang Manset Handsock Cincin Motif Diamond
_________________
Informasi dan pemesanan bisa
👉 via DM @mawadah.co
👉 WA (085325776544)
👉 Klik link whatsapp di bio tanpa save nomor
_________________
#niqabindonesia #niqabmurah #niqabsifon #niqabsifonsilky #niqabpremium #niqablebaran #niqabhitam #cadararab #cadarcantik #cadarponi #cadarbandana
NIQAB BANDANA AISYAH
_______________
(Beli set niqab bandana diamond, free handstock cincin)
_______________
Niqab bandana : * pada bagian bawah layernya terdapat renda cantik ini kini sudah hadir melengkapi koleksi dari sekian model style
* yang menariknya dari niqab ini selain kainnya yang lembut dan hitam pekat adalah list corak motif renda pada cadar yang terlihat eksklusif, tentunya renda ini terlihat tidak murahan. 
_______________
KODE SKU : A66-NBDCJ
_______________
- Material Niqab : 
Chiffon silk jetbalck arab
(hitam pekat, adem tidak gerah, lembut diraba, nyaman di pakai tidak pengap)
_______________
- Ukuran Niqab : Terdiri dari 2 layer niqab di join ( 40x50cm )
- Panjang Tali Bandana : -+ 100cm
- Bagian hidung pada niqab tidak dijahit
_______________
- Bahan Manset Handsock : Spandek baloon
- Panjang Manset : est -+ 35cm
- Renda Niqab & Manset : Motif diamond warna silver
- Jahitan rapi, proses pengerjaan dilakukan oleh tenaga jahit yang profesional dan berpengalaman
________________
Yang ukhti dapatkan ketika membeli produk ini : - 1 pcs Niqab Bandana Diamond
- 1 pasang Manset Handsock Cincin Motif Diamond
_________________
Informasi dan pemesanan bisa
👉 via DM @mawadah.co
👉 WA (085325776544)
👉 Klik link whatsapp di bio tanpa save nomor
_________________
#niqabindonesia #niqabmurah #niqabsifon #niqabsifonsilky #niqabpremium #niqablebaran #niqabhitam #cadararab #cadarcantik #cadarponi #cadarbandana
Petang-petang macam ni best kan kalau Kak Uda belanja feedback dari customer Kak Uda. 
Alhamdulillah, puas hati mereka 😘

#niqabis #elhudabest #elhudaHoney #elhuda #elhudalovers #niqabexclusive #niqabselesa #niqabmurah #niqabhitam #niqabfashion #niqabkainlembut
Banyak pilihan warna yah
.
.
.
Kepoin yuk,..
@nasfya.id
@nasfya.id
@nasfya.id
.
Info :
Contact :
0896-494-00-612
Atau klik link di Bio yah,
.
.
#yukberjilbabsyari #pedulijilbab  #cadartali #cadarbandana #cadarmurah #niqab#niqabis #niqabmurah #niqabyaman #cadaryaman2layer #cadaryamandoublelayer #niqabmalaysia #niqabhitam #niqabstyle
Sis Nak Inform Yang Set Hoodie + Haura Macam Atas Tu Available Lagi
-
Dan Half Purdah Rayna Pun Ada Lagi
-
Yang Mana Nak Order Boleh Whatsapp +60147340277
-
❤
-
#niqabhitam #niqabmurah #niqabmurahmalaysia #niqab #niqablembut #niqabis

Loading