#longtopmuslimah

Posts tagged as #longtopmuslimah on Instagram

17,755 Posts

Warna mustard gold ni tak kurang hebatnye tau awakk~ Sesuai sangat utk awak yg sukakan penampilan yg 'bold yet feminine' gittue~😎
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
🌺 Blouse AIFA 🌺
.
💕 Material Woolpeach yang
💕 selesa, tidak jarang, tidak mudah renyuk dan tahan lasak
💕 Kemasan butang dari atas ke bawah dan juga di lengan menjadikan pemakai AIFA tampil anggun & profesional
💕 Tambahan pleated di hadapan dan potongan belakang yang sedikit labuh 
menambahkan lagi keanggunan AIFA
💕 Available dalam 14 pilihan warna
💕 Available dari saiz S - XXL
.
Harga 
1 helai : RM89
Combo 2 helai : RM160
(sehingga 4 Mac)
.
.
#tunic #tunicmuslimah #pleatedblouse #ruffleblouse #bffriendly #blouseruffle #benanghijau #blousemenyusu #blousemurah #palazzobootcut #blousemurahmalaysia #blouselabuh #nursingblouse #blouselabuhmurah #blousecantik #blousemuslimah #blousemalaysia #bazaarpaknil #palazzopants #longtopmuslimah #nursingfriendly #nursingblouse #blousewudhufriendly #nur2 #senafasrindu #diamenanturahsia
Disebakan blouse warna off white ni kebiasaannya 'HIGH DEMAND' jadi sis post sekali lagilah..kot2 lah ada yg berkenan kan~🙈😙
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
Dah warna Off white pun ada, warna Black lagilah ada!!! 😎Memang rugilah kalau tak grab #BellaElegantBlouse ni..Kalau dah 'sold out' entah bila pulaklah nak restock awakk~😓😚
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
#BellaElegantBlouse 🌹
.
.
Want it?? So, let's grab it now!!😘😘😘
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
Kenapa Bella?  Blouse paling berhantu tahun lepas. Belum sempat promote dah sold out hanya dengan customer 'back to back' tau😍
.
=====================
1# DESIGN FEMININ & EXCLUSIVE :
Bella ni sesuai untuk uolls tetap tampil menawan dan exclusive. Bella ni senang giler nak dipakai dan nampak sangat menawan dengan design dan jatuhan kain yang beralun. =====================
2# MATERIAL HIGH QUALITY:
Bella ni dihasilkan menggunakan material Dubai Como Crepe yang sangat lembut dan dieksport khas dari luar negara. Material kain ni walaupun dia tak nipis, tetap uolls tak rasa panas tau bila pakai Bella ni. Dan yang bestnya lagi, material kain ni pun tak jarang! =====================
3# BF AND WUDHU' FRIENDLY:
Dengan zip di bahagian dada, nak BF anak ketika ke sana ke mari memang tak ada masalah. Ditambah pulak zip di lengan untuk memudahkan uolls mengambil wudhu' bagi menunaikan kewajipan sebagai seorang muslim. =====================
4# TALI RIBBON PENAIK SERI SI BELLA :
Bella juga didatangkan dengan tali ribbon yang boleh membantu uolls nampak slim bila menggayakan Bella nanti. Boleh pakai dekat bahagian luar atau dalam baju tau. Tak nak ribbon? Boleh je. Buka dan simpan dalam laci je. Senang sangat😎 =====================
5# POKET KIRI KANAN
Kalau sis memang benda ni penting sangat. Tambah lagi zaman yg mencabar ni nak bawa handbag pun takut kan. Benda yg pnting macam kad bank, kad pengenalan mmg masuk poket je. Handbag just utk letak mekap, tisu dll😂...
.
.

Meh sambar #BellaElegantBlouse cecepat di talian 019-498 4460 (link do bio) ok!!😘😘😘
Rasanya ramai yg dah  kenal dgn #BellaElegantBlouse ni kan?? Haa..Kalau dah kenal tu jgn tengok2 ajer..cer kasi ♥ banyak sikit..hehe🙈😚
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
🌼ZARA BLOUSE🌼.
.
Harga :.
1 PCS Rm59.
🚚Add postage RM8.
3 PCS RM150.
🚚FREE POSTAGE.
__
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
__
✅Material HQ COMO CREPE.
✅Size S hingga 2XL.
✅Cutting Konfem Cun.
✅ Button Comel di Hujung Tangan.
✅ Poket Dibahagian kanan baju.
✅ breastfeeding ( zip di dada) .
.
.
.
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousejaket#blousemalaysia#tuniclabuh#tunicmuslimah#bajulabuh#blouseperempuan#blousemurah#jelitawardrobeofficialreseller#eronicamodernisticblouse#eronicamodernistic#jaket#jaketperempun#blousewanita#blouseterkini#longtop#longtopmuslimah#longtopmalaysia#blousesoftpurple#blousebabypurple#softpurpleblouse#lightpurpleblouse#tuniclightpurple#tunicsoftpurple#bajumurah#longtopsoftpurple
Ber 'ootd' bersama #BellaElegantBlouse di bawah cuaca panas lit lit pun still nampak selesa awakk...Yelah material yg digunakan Dubai Como Crepe ni bukan calang2 material tau awakk..SUPER FLOWY & COMFY gittue~😍😍😍
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
Haaaa toddiaaa .. dah laa panas tengaharii ni . Bilaa tengok pulaak hatnii panas diaa lagii baraaa ...
.
.
Dok bayang dah koleksii ni comeel . Hahahah.  Hampaa camna pulak??
.
.
.
.
.
_
Berminat Nak Oder ? P.M

Ke 📲 (+6011-16697162)

Untuk Fast Respon Clik Link ⤵️
🛒 Wasap.my/601116697162
_
#blouse #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #sayajualblouse #sayajualblousemurah
#terapiinstagram #blousestyle #muslimahwear #blousewudhufriendhly #blousenursing #blousemenyusu #aurainsta #sayajualbaju #bazarpaknil #sayajual #jubah #plussizeblouse #blouseplussize  #blouseplain #blousechiffon  #blousemuslimahlabuh  #blousesaizbesar #bajulawa #bajuviral #longtopmuslimah
Betul ke ramai yg tengah cari blouse warna off white mcm ni?? Haa..dah ada depan mata mcm ni buat pe tunggu lagi...Grab sehelai dua terus konfem puas hatilah~😘😘😘
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
Eh..jap2..tengok dulu si #BellaElegantBlouse ni sebelum tidur noh~ Kot2 la berkenan kan..Bsok boleh terus tackle jer~kan senang..hehe🙈😚
♥SHOP NOW♥
ANTARA SEBAB ANDA PERLU GRAB FELICIA CHIC BLOUSE DGN SEGERA!!!😱😱😱
.
.
🔥SPECIAL PRICE RM 69 + free postage sehingga 25 Feb. ni sahaja!!😓
.
🔥Grab Combo 2 helai lagi JIMAT!!😎
.
🔥 Stok warna & saiz makin lama makin susut!!!😣
.
🔥 Boleh ber 'OOTD' dgn Felicia Chic lebih awal!!😍
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
ERONICA MODERNISTIC BLOUSE (NUDE EDITION) ✨.
__
1 pcs RM 79.
3 pcs RM 210.
🚚 FREE POSTAGE ALL MLYSIA.
__
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
__
💡KOCEK “STYLISH” KIRI & KANAN.
Kocek stylish dengan jahitan tindih ala jacket & butang eksklusif memang wow.
.
💡MATERIAL DUBAI COMO CREPE DGN GABUNGAN 2 TONA WARNA.
Sangat selesa & sesuai dengan cuaca malaysia. Less ironing & mudah dijaga. Gabungan 2 warna yg sweet.
.
💡BF & WUDHU FRIENDLY.
Tangan ‘ketip’ mudah utk wudhu, zip didada mudah utk utk bf.
.
💡7 PILIHAN WARNA YG UP TO DATE.
Pilihan warna yg plg up to date utk design yg stylo ini. 7 warna ini pasti tak akan menyesal.
.
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousejaket#blousemalaysia#tuniclabuh#tunicmuslimah#bajulabuh#blouseperempuan#blousemurah#jelitawardrobeofficialreseller#eronicamodernisticblouse#eronicamodernistic#jaket#jaketperempun#blousewanita#blouseterkini#longtop#longtopmuslimah#longtopmalaysia#blousesoftpurple#blousebabypurple#softpurpleblouse#lightpurpleblouse#tuniclightpurple#tunicsoftpurple#bajumurah#longtopsoftpurple
ERONICA MODERNISTIC BLOUSE (WHITE EDITION) ✨.
__
1 pcs RM 79.
3 pcs RM 210.
🚚 FREE POSTAGE ALL MLYSIA.
__
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
__
💡KOCEK “STYLISH” KIRI & KANAN.
Kocek stylish dengan jahitan tindih ala jacket & butang eksklusif memang wow.
.
💡MATERIAL DUBAI COMO CREPE DGN GABUNGAN 2 TONA WARNA.
Sangat selesa & sesuai dengan cuaca malaysia. Less ironing & mudah dijaga. Gabungan 2 warna yg sweet.
.
💡BF & WUDHU FRIENDLY.
Tangan ‘ketip’ mudah utk wudhu, zip didada mudah utk utk bf.
.
💡7 PILIHAN WARNA YG UP TO DATE.
Pilihan warna yg plg up to date utk design yg stylo ini. 7 warna ini pasti tak akan menyesal.
.
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousejaket#blousemalaysia#tuniclabuh#tunicmuslimah#bajulabuh#blouseperempuan#blousemurah#jelitawardrobeofficialreseller#eronicamodernisticblouse#eronicamodernistic#jaket#jaketperempun#blousewanita#blouseterkini#longtop#longtopmuslimah#longtopmalaysia#blousesoftpurple#blousebabypurple#softpurpleblouse#lightpurpleblouse#tuniclightpurple#tunicsoftpurple#bajumurah#longtopsoftpurple
ERONICA MODERNISTIC BLOUSE (WHITE EDITION) ✨.
__
1 pcs RM 79.
3 pcs RM 210
🚚 FREE POSTAGE ALL MLYSIA.
__
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
To Order 📲 013-2524032 | Tap link at bio.
__
💡KOCEK “STYLISH” KIRI & KANAN.
Kocek stylish dengan jahitan tindih ala jacket & butang eksklusif memang wow.
.
💡MATERIAL DUBAI COMO CREPE DGN GABUNGAN 2 TONA WARNA.
Sangat selesa & sesuai dengan cuaca malaysia. Less ironing & mudah dijaga. Gabungan 2 warna yg sweet.
.
💡BF & WUDHU FRIENDLY.
Tangan ‘ketip’ mudah utk wudhu, zip didada mudah utk utk bf.
.
💡7 PILIHAN WARNA YG UP TO DATE.
Pilihan warna yg plg up to date utk design yg stylo ini. 7 warna ini pasti tak akan menyesal.
.
.
.
#blouse#blousemuslimah#blouselabuh#blousejaket#blousemalaysia#tuniclabuh#tunicmuslimah#bajulabuh#blouseperempuan#blousemurah#jelitawardrobeofficialreseller#eronicamodernisticblouse#eronicamodernistic#jaket#jaketperempun#blousewanita#blouseterkini#longtop#longtopmuslimah#longtopmalaysia#blousesoftblue#blousebabyblue#softblueblouse#babyblueblouse#tunicsoftblue#babybluetunic#bajumurah#longtopbabyblue
MIKA BLOUSE BY QAMISSQA
.
.
Material : Softed Como Crepe

Keistimewaan:
.
> Side Pocket
> Nursing Friendly (Zip)
> Wudhu' Frienly (Zip)

PRICE :
.
RM 65.00

COMBO 2pcs : RM 120.00
.
.
✈️ ~ FREE POSTAGE (Sem & Sabah & Sarawak)

#longtop #longtopmuslimah #pakaianmuslimah #blousemuslimah #bajumuslimahmurah #longtopmurah #longtopcantik #sayajual #blousecantik #bajumuslimahcantik #blousetrendy #freepostage #blousemuslimahmalaysia #bajumuslimahmalaysia #bajutravelmuslimah #bazaarpaknil #blousenursingfriendly #bajutravel #bajutravelmurah #blousemurah #blousecantik #blousemalaysia
MIKA BLOUSE BY QAMISSQA
.
.
Material : Softed Como Crepe

Keistimewaan:
.
> Side Pocket
> Nursing Friendly (Zip)
> Wudhu' Frienly (Zip)

PRICE :
.
RM 65.00

COMBO 2pcs : RM 120.00
.
.
✈️ ~ FREE POSTAGE (Sem & Sabah & Sarawak)

#longtop #longtopmuslimah #pakaianmuslimah #blousemuslimah #bajumuslimahmurah #longtopmurah #longtopcantik #sayajual #blousecantik #bajumuslimahcantik #blousetrendy #freepostage #blousemuslimahmalaysia #bajumuslimahmalaysia #bajutravelmuslimah #bazaarpaknil #blousenursingfriendly #bajutravel #bajutravelmurah #blousemurah #blousecantik #blousemalaysia
HOT PROMOTION!!!🔥🔥🔥
.
.
❌Harga asal RM 79❌
.
.
#FeliciaChicBlouse (harga sah sehingga 25 Feb. 2019)
*RM 69 free postage
*Free postage seluruh Malaysia!!
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
Jom gadis follow igshop ni..banyak pilihan baju blouse lawa2🤩❤️❤️❤️ #Repost @dreamy_muslimah
• • • • •
Baju THEA ni chuols grab warna apa?.. lawa tak semua ni.. kalau ada org nak hadiahkan..nak pilih colour mana?😝😜.
.
.
HARGA PROMO EARLY BIRD TILL 18 HB.
.RM69 FREE POS
.3 PCS RM165 FREE POS
.
.
.AFTER 18 FEB,BACK TO NORMAL PRICE
.RM79 FREE POS
.3 PCS RM165 FREE POS
.
.REFER @dreamy_catalogue
or whatsapp terus.lambat tinggal!! . 
#bajusale #shawl #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimahmurah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumurah #bajusale #blousesale #blousecantik #tunicmurah  #tunicpanjang  #blouselawa #tunicmuslimah  #sayajual  #sayajualtunic  #bajulabuh #blouselabuh #syjual #syjualjubah #longtopmurah #longtop #blousemuslimah #longtopmuslimah #suitmuslimah #tunicmuslimah #blouselonggar #blouselawa #blousecantik #kurungsale #blousesalemurah #blousemurah #blouselawa1
🌺 Blouse AIFA 🌺
.
💕 Material Woolpeach yang
💕 selesa, tidak jarang, tidak mudah renyuk dan tahan lasak
💕 Kemasan butang dari atas ke bawah dan juga di lengan menjadikan pemakai AIFA tampil anggun & profesional
💕 Tambahan pleated di hadapan dan potongan belakang yang sedikit labuh 
menambahkan lagi keanggunan AIFA
💕 Available dalam 14 pilihan warna
💕 Available dari saiz S - XXL
.
Harga 
1 helai : RM89
Combo 2 helai : RM160
(sehingga 4 Mac)
.
.
#tunic #tunicmuslimah #pleatedblouse #ruffleblouse #bffriendly #blouseruffle #benanghijau #blousemenyusu #blousemurah #palazzobootcut #blousemurahmalaysia #blouselabuh #nursingblouse #blouselabuhmurah #blousecantik #blousemuslimah #blousemalaysia #bazaarpaknil #palazzopants #longtopmuslimah #nursingfriendly #nursingblouse #blousewudhufriendly #nur2 #senafasrindu #diamenanturahsia
ATTENTION PLEASE!!📢📢📢
.
.
 Promo #FeliciaChicBlouse sehingga 25 Feb. ini sahaja!! Nak grab sehelai RM 69 pun boleh , grab COMBO 2 HELAI pon lagi lah boleh awakk..sebab awak hanya perlu bayar RM 65 sahaja setiap sehelai!! WoW ke idokk??😍😍😍
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹
HOT PROMOTION!!!🔥🔥🔥
.
.
❌Harga asal RM 79❌
.
.
#FeliciaChicBlouse (harga sah sehingga 25 Feb. 2019)
*RM 69 free postage
*Free postage seluruh Malaysia!!
.
.
📱ORDER/INFO:019-498 4460 (link di bio)🌹

Loading