#korean

#🌹
1 minute ago

#🌹
Welcos Confume Argan Treatment Hair Ampoule Ампулы для волос на основе арганово
2 minutes ago

Welcos Confume Argan Treatment Hair Ampoule Ампулы для волос на основе арганового масла 15 мл. Ценное масло арганы на 80% состоит из ненасыщенных жирных кислот, которые являются незаменимыми элементами питания для волос. Также масло содержит высокую концентрацию натуральных антиоксидантов – полифенолов и токоферолов, обеспечивающих защиту от повреждающего действия свободных радикалов. Благодаря такому составу аргановое масло обладает комплексным восстанавливающим и ухаживающим свойством, интенсивно увлажняет и питает волосы, делая их сильными и блестящими. Эффективнейшее средство для восстановления поврежденных волос. Уникальное сочетание природных полимеров и аминокислот укрепляет структуру, предотвращает ломкость, придает прочность и силу Применение: После использования шампуня слегка подсушите волосы и нанесите содержимое ампулы на волосы и кожу голову. Слегка помассируйте кожу головы в течение 3-5 минут и тщательно промойте волосы теплой водой. Используйте 1-2 раза в неделю. В случае сильно поврежденных волос используйте шапочку для волос во время процедуры. Объем: 1x15мл. ЦЕНА ЗА 1шт.700т _________________________________ 📩WhatsApp📩 87056000620 📲Звонить 📲 87081511810 Работаю: 🏬Павлодар, ул.Ломова 152/2 НА ДОМУ🏠 🏘Павлодарская обл. 🏭г.Аксу, 👄💇🏼‍♀️салон Дария адрес:Астана 27, (09:00-18:00) Без выходных 🚘Доставка по г.Павлодар 300тг., от 5000 тг бесплатно #kosmetikoriginal #красота #korea_kosmet_100 #kosmetikkorea #pavlodar #aksu #korea #korean #kosmetika #косметика #корейскаякосметика #корейская_косметика #korea_kosmet_100
@daraxxi Instagram update ~~
2 minutes ago

@daraxxi Instagram update ~~
Just went through my pictures and realized how nice it would be to go on a vacat
2 minutes ago

Just went through my pictures and realized how nice it would be to go on a vacation right now... just to be anywhere but here. 🥀 • • • Life isn’t stagnant and will always be full of challenges. No one likes to suffer, but everyone loves to succeed. If you’re reading this, think about how you feel right now. If you’re anything less than ‘happy’, hang on. Work always pays off when you’re consistent, and pain always turns into experience when you recover. I believe in you all ✊🏽 화이팅!
So now its complete. This was the only missing video... And Im loving it :( look
2 minutes ago

So now its complete. This was the only missing video... And Im loving it :( look at Namjinmin trying to fit that tent in that cars back. Im soft
💥🔥
2 minutes ago

💥🔥
요거는 비행기에서 찍은 거 #btsarmy #btstwt #btsupdate #twitter #bts #japanese #korean #seou
2 minutes ago

요거는 비행기에서 찍은 거 #btsarmy #btstwt #btsupdate #twitter #bts #japanese #korean #seoul #fukuoka #loveyourself #america
|Instagram| |221218| Insta Live de C.A.P bangminsu1992 Si te gusta TEEN TOP, po
3 minutes ago

|Instagram| |221218| Insta Live de C.A.P bangminsu1992 Si te gusta TEEN TOP, por favor síguenos ^-^ If you like the K-POP group TEEN TOP, please follow us ^-^ IG: @teentopvenezuela Twitter: @TeenTopvzla Facebook: Teen Top Venezuela #틴탑 #TEENTOP #리키 #캡 #천지 #창조 #니엘 #niel #ricky #yoochanghyun #teentopangels #teentopangel #kpopteentop #kpop #korean #korea
I cant wait but I really want them to take a a long good rest/break❤️ #twice#kpo
3 minutes ago

I cant wait but I really want them to take a a long good rest/break❤️ #twice #kpop #kpopgirlgroup #korean #korea #japan #japanese #tawain #tawainese #cute #adorable #beautiful #momo #tzuyu #sana #nayeon #jihyo #dahyun #chaeyoung #jeongyeon #mina
Какая бы кухня не была - в современном стиле или классическом, маленькая или бол
3 minutes ago

Какая бы кухня не была - в современном стиле или классическом, маленькая или большая, не важно, столешница на ней должна быть из искусственного камня ☝☝☝ ✔во первых - это одна поверхность без стыков, планок и переходов; ✔во вторых - это гигиена, материал абсолютно ни чего в себя не впитывает; ✔в третьих - эстетично смотрится и круто смотрится; ✔в четвертых - очень легко ухаживать за такой столешницей. Вы со мной согласны? Да? Ставьте + в коментариях 👇 пишите свое мнение, очень интересно посмотреть, что Вы делаете... Спасибо за ваши 💜 ... 📍 Подписывайся на @stone_ural_ekaterinburg и увидишь наши. реализованные проекты. 📍 делись заметками со своими друзьями 👫. 📍 оставляй в закладках ⤵ 📍 заходи на наш сайт 🌐 www.stone-ural.ru . . 📩Отправляйте свои заявки на просчет столешниц по электронной почте или телефону . ВСЕГДА РАДЫ ОТВЕТИТЬ НА ВСЕ ВАШИ ВОПРОСЫ 😉 _________________________ ☎ 89221814656 ( whatsApp ). ✏ stone_ural@mail.ru . 🌐 www.stone-ural.ru . 🌎 г. Екатеринбург ул. Основинская 15 _________________________ #дизайн #кухня #столешницанакухню #интерьер #интерьеркухни #дизайнкухни #дизайнквартиры #загородныйдом #дом #столешница #столешницаискусственногокамня #акриловыйкамень #stonе_ural_ekaterinburg #проекткухни #новыеидеи #идеидлякухи #барнаястойка #korean #grandex #staron #кухнивтренде #оставьсвойкомент #кухнивсовременномстиле #мойкацена #столешницаискусственногокамняцена
Suddenly realiEd i didnt actually uploaded this here in IG. 😂 So heres #Lisa of
3 minutes ago

Suddenly realiEd i didnt actually uploaded this here in IG. 😂 So heres #Lisa of #Blackpink 😉 . . . #Blinks #Kpop #korean #vectorArt #Vexel #DigitalArt #edcilcArt
보문산 식당 중에 내 마음 속 1위인곳!! 보리밥 비빔밥에 반찬도 많이 나오고 청국장에 계란찜까지!! 파전도 바싹하게 구워서 나와서 맛있구 두부
3 minutes ago

보문산 식당 중에 내 마음 속 1위인곳!! 보리밥 비빔밥에 반찬도 많이 나오고 청국장에 계란찜까지!! 파전도 바싹하게 구워서 나와서 맛있구 두부조림도 꿀맛!! 파전을 두부조림 소스에다 찍어먹는게 별미🌟 위치 대전 보문산 근처 반찬식당👈 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #korean #food #bibimbap #foodie #foodstagram #foodporn #foodinsta #foodgasm #foodphotography #instafood #instagram #instagood #daily #follow #followforfollow #대전 #대전맛집 #맛집 #맛스타그램 #먹스타그램 #먹방 #데일리 #일상 #일상스타그램 #인스타그램 #인스타푸드 #맞팔 #선팔 #소통 #좋아요
PRECIOUS BB VITAMIN LOOSE POWDER SPF30++ - ( 20gr ) Harga : Rp. 49.000 Tersedia
3 minutes ago

PRECIOUS BB VITAMIN LOOSE POWDER SPF30++ - ( 20gr ) Harga : Rp. 49.000 Tersedia Warna : #21 light packaging Bronze #23 natural packaging Bronze #21 light packaging Pink #23 natural packaging Pink . • + WHITENING EXTRA + VITAMIN EXTRA  powder in creamy loose powder . bedak tabur istimewa dengan keunggulan : *Dilengkapi dengan -Vitamin A, C , E , dari fruit extract, -whitening Pearl powder , -Diamond Extract powder - UV protection SPF 30 ++ * tidak seperti bedak  tabur lainnya nya tanpa UV protection untuk mencegah flek dan perubahan melanin kulit *Hasil akhir halus dan cerah karena kandungan Diamond Extract powder serta menyerap sebum berlebih sepanjang hari . * partikel SUPER MICRO powder membuat kulit tetap dapat bernafas dan tidak menyumbat pori . BEDAK YANG BISA UNTUK PERAWATAN WAJAH ? ya PRECIOUS powder SPF 30++ ! – merawat kulit supaya tidak mudah jerawatan . • Cara pakai : Gunakan precious powder setelah penggunaan BB cream ataupun sunblock • 📌 ORDER VIA LINE : @uuh7820u 📌 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #naturerepublic #jualnaturerepublic #koreamakeup #etudehouse #jualetudehouse #liptintetudehouse #fisae #inisfree #koreanfashionstyle #koreanfashionmurah #bajukorea #longdress #korean #style #ullzang #fashion #koreanbeauty #koreantshirt #koreanfashion #bajukoreamurah #jualbajukorea
𝚑𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚋𝚍𝚊𝚢 𝚝𝚘 𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚋𝚢 𝚓-𝚑𝚘𝚙𝚎! 𝙷𝚎’𝚜 𝚐𝚛𝚘𝚠𝚒𝚗𝚐 𝚞𝚙 𝚜𝚘 𝚏𝚊𝚜𝚝 🥳 - - - - #bts #idols #kpo
3 minutes ago

𝚑𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚋𝚍𝚊𝚢 𝚝𝚘 𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚋𝚢 𝚓-𝚑𝚘𝚙𝚎! 𝙷𝚎’𝚜 𝚐𝚛𝚘𝚠𝚒𝚗𝚐 𝚞𝚙 𝚜𝚘 𝚏𝚊𝚜𝚝 🥳 - - - - #bts #idols #kpop #btsf4f #btsfan #btsarmy #army #korean #jhope #jhopebirthday
Js a little compilation of rm :) - his leg movement makes me weak 😶 -
4 minutes ago

Js a little compilation of rm :) - his leg movement makes me weak 😶 -
BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian ora
4 minutes ago

BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian orang yg beruntung😊😊 ⠀ Ibu rumah tangga ➡ gak nyusahin dan ga rengek2 minta suami. Bisa bantu ekonomi keluarga plus shopping pake duit sendiri. Makin disayang pasti❤ ⠀ Anak sekolahan ➡ gausah minta uang ke ortu lagi. Bahkan bisa beli iphone, motor, bahkan bantu ortu cari uang. Mulia banget kan❤ ⠀ Anak kuliahan➡ ngekost ga sengsara. Bisa biayain kuliah sendiri plus nabung buat modal nikah. Ga malu masih numpang ortu? Karyawan➡ sambil kerjapun masih bisa bisnis, cari uang tambahan, karna bisnisnya simpel bisa dilakukan kapan saja dimana saja🤓 Pengangguran➡ jangan tanya😊😊 sambil cari kerja sambil bisnis😊😊 daripada pusing cari kerja ga dapet² mending bisnis modal 50rb 😍 Join : 🌷 ID Line :iwank_ 🌷 WA : 0896-4825-9778 Nunda join = nunda rezeki😜😜 Buat apa hp mahal kalo bisanya abisin kuota😂😂 buat join bisnis dong, hp bisa dijadiin LADANG UANG😍😍 #datakonveksi #jualdatabase #kpop #korean #kstyle #kpopmemes #kpopdance #kpopstuff #jualdatakonveksi #databasemurah #jualbatikmurah #kainbatikmurah #bisnisdatabase #agenpulsaindonesia #lfl #fff #f4f #konveksidatabase #agendatabase
BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian ora
4 minutes ago

BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian orang yg beruntung😊😊 ⠀ Ibu rumah tangga ➡ gak nyusahin dan ga rengek2 minta suami. Bisa bantu ekonomi keluarga plus shopping pake duit sendiri. Makin disayang pasti❤ ⠀ Anak sekolahan ➡ gausah minta uang ke ortu lagi. Bahkan bisa beli iphone, motor, bahkan bantu ortu cari uang. Mulia banget kan❤ ⠀ Anak kuliahan➡ ngekost ga sengsara. Bisa biayain kuliah sendiri plus nabung buat modal nikah. Ga malu masih numpang ortu? Karyawan➡ sambil kerjapun masih bisa bisnis, cari uang tambahan, karna bisnisnya simpel bisa dilakukan kapan saja dimana saja🤓 Pengangguran➡ jangan tanya😊😊 sambil cari kerja sambil bisnis😊😊 daripada pusing cari kerja ga dapet² mending bisnis modal 50rb 😍 Join : 🌷 ID Line :iwank_ 🌷 WA : 0896-4825-9778 Nunda join = nunda rezeki😜😜 Buat apa hp mahal kalo bisanya abisin kuota😂😂 buat join bisnis dong, hp bisa dijadiin LADANG UANG😍😍 #datakonveksi #jualdatabase #kpop #korean #kstyle #kpopmemes #kpopdance #kpopstuff #jualdatakonveksi #databasemurah #jualbatikmurah #kainbatikmurah #bisnisdatabase #agenpulsaindonesia #lfl #fff #f4f #konveksidatabase #agendatabase
KOREAN AGIGI +APPLE VICTORY 洗 #AV+搽 #agigi 竟然有意想不到的神奇效果 #只三天时间伤口竟然愈合了 #连疤印也淡化
4 minutes ago

KOREAN AGIGI +APPLE VICTORY 洗 #AV +搽 #agigi 竟然有意想不到的神奇效果 #只三天时间伤口竟然愈合了 #连疤印也淡化了 大爱 #Korean agigi 和 #AV Whatsapp:http://goo.gl/5AuDGQ Wechat:susanthai0914
maybe Id do anything that shed ask me to do 🤥
4 minutes ago

maybe Id do anything that shed ask me to do 🤥
BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian ora
4 minutes ago

BISNIS INI UDAH MENGUNTUNGKAN BANYAK ORAAANG😍😍 Yakin kamu ga mau jadi bagian orang yg beruntung😊😊 ⠀ Ibu rumah tangga ➡ gak nyusahin dan ga rengek2 minta suami. Bisa bantu ekonomi keluarga plus shopping pake duit sendiri. Makin disayang pasti❤ ⠀ Anak sekolahan ➡ gausah minta uang ke ortu lagi. Bahkan bisa beli iphone, motor, bahkan bantu ortu cari uang. Mulia banget kan❤ ⠀ Anak kuliahan➡ ngekost ga sengsara. Bisa biayain kuliah sendiri plus nabung buat modal nikah. Ga malu masih numpang ortu? Karyawan➡ sambil kerjapun masih bisa bisnis, cari uang tambahan, karna bisnisnya simpel bisa dilakukan kapan saja dimana saja🤓 Pengangguran➡ jangan tanya😊😊 sambil cari kerja sambil bisnis😊😊 daripada pusing cari kerja ga dapet² mending bisnis modal 50rb 😍 Join : 🌷 ID Line :iwank_ 🌷 WA : 0896-4825-9778 Nunda join = nunda rezeki😜😜 Buat apa hp mahal kalo bisanya abisin kuota😂😂 buat join bisnis dong, hp bisa dijadiin LADANG UANG😍😍 #datakonveksi #jualdatabase #kpop #korean #kstyle #kpopmemes #kpopdance #kpopstuff #jualdatakonveksi #databasemurah #jualbatikmurah #kainbatikmurah #bisnisdatabase #agenpulsaindonesia #lfl #fff #f4f #konveksidatabase #agendatabase
@newharoobompark Instagram update ~~
4 minutes ago

@newharoobompark Instagram update ~~
요거는 진형 쇼하는 거랑 홉이형 생일이니까 올리는 거고 #호비생일ㅊㅋ . . Ngapain pak??😂😂 @bts.bighitofficial
5 minutes ago

요거는 진형 쇼하는 거랑 홉이형 생일이니까 올리는 거고 #호비생일ㅊㅋ . . Ngapain pak??😂😂 @bts.bighitofficial #kimseokjin #seokjin #jhope #jin #hoseok #junghoseok #JhopeDay #JhopeBirthday #bts #btsindonesia #armyindonesia #japanese #korean #asian
Happy birthday to the actual sun, thanks for being one of the most precious pers
5 minutes ago

Happy birthday to the actual sun, thanks for being one of the most precious person in the world and for brighten us with your vocals 💕 . . . . . #edits #kpopedits #anatomy #anatomyedits #kpopanatomy #dk #seokmin #leeseokmin #seventeen #svt #happyseokminday #kpopig #kpopinstagram #birthday #cute #korean #boy #idol
HIII! ~ Thats how I open this fan up10tion account! Ill post lots of photos and
5 minutes ago

HIII! ~ Thats how I open this fan up10tion account! Ill post lots of photos and videos regularly ~ have a nice day honey10 ♡ #kpop #up10tion #honey10 #u10t #xiao #sunyoul #wooshin #jinhoo #hwanhee #kuhn #wei #gyujin #bitto #kogyeol #idol #idols #boyband #korean #koreangroup #koreanboy #music #uzzlang #uzzlangboy #kpopfan #kpopgroup
이 집 치킨 잘하는데?
6 minutes ago

이 집 치킨 잘하는데?
hankyung. female. gets called pumpkin or cherry. somewhat of a softie. single. s
6 minutes ago

hankyung. female. gets called pumpkin or cherry. somewhat of a softie. single. straight. born in daegu south korea. 98 liner. taehyung stan. also a got7 and billie eilish stan. did I ever mention an ariana stan? vines are my spirit animal. watches antonio garza and larray on christian hours. hates cats. likes sweets. attention whores are bitches. enjoys sex but vanilla sex is boring; prefers rough sex. nicer than you think. she likes guys with a kind and sweet heart, she needs a dominant mans, fashion sense, gotta be a cutie, can take care of me. | can be rude. can come at you if you even attempt to touch my future mans. meme dealer. gets pissed if you use her oc but can deal w it. also gets pissed if you steal her memes but she won’t strangle you but she may. pubg and overwatch sucks. thinks overwatch is meant for 9 yr olds. she prefers street fighter and fortnite. prefers night over day. dropped out of college and working on being a trainee. very good at baking and art. loves puppies. find out some kinks and you’ll know. virginity is an “idk” answer but I should know. book worm. ࿐ ࿔ ♡ whoopsies, sorry for the paragraph type your fav vine for a rate, tag or tbh :) - #ulzzang #ulzzangrp #ulzzangroleplay #koreanrp #koreanroleplay #korean #korea #roleplay #rp #aesthetic #nsfw #btsimagines #bts #btsarmy

15 hours ago

행복해떤 하루
22 hours ago

행복해떤 하루
너무너무 예쁜 카페
2 weeks ago

너무너무 예쁜 카페
Next