#kievblog

There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people
There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people up. ~ John Holmes #compassion #love #thisiswhyweplay

Happy holidays 😁✌🏾 #timetorest #break #Lukebakio
Happy holidays 😁✌🏾 #timetorest #break #Lukebakio
beautiful, beautiful life right now
beautiful, beautiful life right now
Trying out some new color styles in lightroom. I really like the colors in this
Trying out some new color styles in lightroom. I really like the colors in this shot!
We cannot change the cards we are dealt, Just how we play the hand. . Another sh
We cannot change the cards we are dealt, Just how we play the hand. . Another shot from my Sports Photography Archives. . That Champ in the Frame:- Vaibhav Nagar. . Thank you @raut_sank8 for all your assistance. And, Thank You @kishorwaykar Sir for this great learning experience. ............... ©Nihal Shatak Photography | All Rights Reserved. For more :- Log on to. www.nihalshatakphotography.com (Link in bio) #nihalshatakphotography #sportster48 #sportstersofinstagram #sportswear #sportsman #sportster #sportstersquad #sports #sportsedits #sportsgirl #sportscards #sportscience #sportstyle #sportstherapy #sportsbikelife #sportsnation #sportscars #sportshoes #sportsinjury #sportsternation #prilaga #sportscar
What a great model @miss.laurenleegarcia is! But she will be an even greater tea
What a great model @miss.laurenleegarcia is! But she will be an even greater teacher!
⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ 🔷🔸 LongExpoElite Highlight 🔸🔷 ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕
⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ 🔷🔸 LongExpoElite Highlight 🔸🔷 ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ 🔹✨ @malte.salge ✨🔹 ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ Visit this Outstanding Long Exposure Artist and show them some IG love 💙 ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ Highlight selected by 😎 @jaxonwaightphoto ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕ Follow 👉🏼 @LongExpoElite Tag 👉🏼 #longexpoelite ⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕⁕

@laurenleegarcia is the coolest teacher around 😎
@laurenleegarcia is the coolest teacher around 😎
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
@joinstationf 👍🏾
@joinstationf 👍🏾