#jubahrayaexclusive

; SALE HAWWA JUBAH DATANG LAGI ! . . Esok pun kami ada postage tau girls. Last u
5 months ago

; SALE HAWWA JUBAH DATANG LAGI ! . . Esok pun kami ada postage tau girls. Last untuk sampai sebelum raya. Grab lah lekaihhhh sekali palazzo dalam tu fuhhh ! . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
nampak tak beralun2 jubah haifa ni? ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ eh eh tau tak code tangerine ni pilihan h
5 months ago

nampak tak beralun2 jubah haifa ni? ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ eh eh tau tak code tangerine ni pilihan hati kak heliza hilmi tau! ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜š haaa! Lagi satu tau takk! tgh ada HOTT DEALL! . ๐ŸŒธRM139 ๐ŸŒธFREE AWRAA EXCLUSIVE BIDANG 60 BERNILAI RM69 ๐ŸŒธFREE POSTAGE tauu!! . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
our lovely cust in haifa syarie turquoise.. ๐Ÿ˜š pakai masa pergi function hehe.. c
5 months ago

our lovely cust in haifa syarie turquoise.. ๐Ÿ˜š pakai masa pergi function hehe.. cantik ajer kan material jatuh pd bju sbb material sgt lembut.. ๐Ÿค— haa! Perasan tak tudung tu? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑTu tudung awraa exclusive tauu!! n kalau korang beli.. ๐Ÿค“๐Ÿ˜ sis bg free tudung tu dgn free postage tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„ . #ssnowfeedback . Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
itu dia.. huhu nmpk tak boleh fefeeling princess gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ rugi tau tak grab haifa
5 months ago

itu dia.. huhu nmpk tak boleh fefeeling princess gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ rugi tau tak grab haifa sbb mmg tgh HOT DEAL sekrg!! dpt lagi free gift worth rm84 tauu! tudung awraa exclusive bernilai rm69 dgn postage fee rm15 tauu! semua kita bg free.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Cust in frosted mint ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #ssnowfeedback . Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh,
5 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh โšซMempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu โšซDiperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai โšซSesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess โšซSpecial FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE โšซTampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh,
5 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh โšซMempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu โšซDiperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai โšซSesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess โšซSpecial FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE โšซTampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
nilahh warna code tangerine tu.. hehe unik tak?? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† cecpat wassap kalau dah berm
5 months ago

nilahh warna code tangerine tu.. hehe unik tak?? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† cecpat wassap kalau dah berminat.. design ala2 princess ni sgt sesuai utk majlis dinner ke tunang ke haa, ๐Ÿ˜— warna putih pun ad tauu tapi certain size ja ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
yg sis hazwani pakai tu code tangerine tauu! msh av for certain size.. so siapa
5 months ago

yg sis hazwani pakai tu code tangerine tauu! msh av for certain size.. so siapa berminat boleh la wassap sis cecpat kay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . ootd haifa syarie code tangerine . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
haa tu dia.. boleh lelibas jiran sblh yg mulut bawang tuhh haa ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜.. another our
5 months ago

haa tu dia.. boleh lelibas jiran sblh yg mulut bawang tuhh haa ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜.. another our sweet cust yg sudi share ootd ๐Ÿ˜Ž . RM139 + free khimar + free postage . #ssnowfeedback Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
our dear cust in frosted mint ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ thank you for sharing dear.. material yg BEST d
5 months ago

our dear cust in frosted mint ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ thank you for sharing dear.. material yg BEST dan yg penting tepati syariah sesuai nak pakai kat mana2 sbb simple yet elegant hehe ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜š . #ssnowfeedback . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
olive green anyone? ๐Ÿ’ƒ Hehe.. sis nak minta tolong nihh! boss nak clearkan stock
5 months ago

olive green anyone? ๐Ÿ’ƒ Hehe.. sis nak minta tolong nihh! boss nak clearkan stock hehe.. nak tak nak tak?? ๐Ÿ˜š harga terjun gunung ganang tauu!! harga normal tahu tak berapa? rm229 tau.. ๐Ÿ˜‹ tapi sis bg special price janji stock clear rm139 bukan tu jer.. free khimar n free postage.. ๐Ÿ˜Ž fuhlamakk!! Sape nk bgi DEAL mcm ni?? ada ke ada ke? heheh . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
CALISTA abaya 3.0 ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 75 Normal price : RM 99
5 months ago

CALISTA abaya 3.0 ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 75 Normal price : RM 99 . ๐ŸŽ€Free Delivery seluruh malaysia tauu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ž Color & Size : refer pic (very limited) Material: Dubai Como Crepe ๐Ÿ“ŒNursing friendly ๐Ÿ“ŒWudu friendly ๐Ÿ“ŒPlit cutting di dada (slim effects) ๐Ÿ“ŒPotongan kembang sederhana ๐Ÿ“ŒPocket (left&right) ๐Ÿ“Œ2in1 (boleh dijadikan jubah atau cardigan) ๐Ÿ“ŒAdjustable magic ribbon (detachable) Order open NOW Whatsapp 0195912842 #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
YUSRA kurung ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 139 Normal price : RM 199 . ๐ŸŽ€
5 months ago

YUSRA kurung ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 139 Normal price : RM 199 . ๐ŸŽ€Free Delivery seluruh malaysia tauu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . Color & Size : refer pic (very limited) Material : Dubai Como crepe ๐Ÿ“ŒNursing friendly ๐Ÿ“ŒWudu friendly ๐Ÿ“ŒFully getah di pinggang ๐Ÿ“ŒCangkuk and hiddien zip . ๐ŸŽ€ Colours might be slightly different (darker) due to lighting and screen phone resolutions Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio ๐Ÿ’• #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #bajukurungraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #bajukurung #bajukurungexclusive #bajukurungsyarie #bajurayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
DANELLA kurung ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 139 Normal price : RM 179 .
5 months ago

DANELLA kurung ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE ๐Ÿ‘‡ Special price : RM 139 Normal price : RM 179 . ๐ŸŽ€Free Delivery seluruh malaysia tauu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ž Color & Size : refer pic (very limited) Material : Dubai Como crepe ๐Ÿ“ŒNursing friendly ๐Ÿ“ŒWudu friendly ๐Ÿ“ŒHiasan unik di tangan ๐ŸŽ€ Colours might be slightly different (darker) due to lighting and screen phone resolutions Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio ๐Ÿ’• #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #bajukurungraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #bajukurung #bajukurungexclusive #bajukurungsyarie #bajurayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
HAIFA syarie ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE!! . Special price RM139 Normal price RM229 . ๐ŸŽ€ FRE
5 months ago

HAIFA syarie ๐Ÿ’ž CLEARANCE SALE!! . Special price RM139 Normal price RM229 . ๐ŸŽ€ FREE KHIMAR bidang 60 bernilai rm69 ๐ŸŽ€ FREE DELIVERY seluruh malaysia tauu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ž Color & Size: refer pic (very limited stock) Material: Crystal Chiffon ๐Ÿ“ŒNursing friendly ๐Ÿ“ŒWudu friendly ๐ŸŽ€ Colours might be slightly different (darker) due to lighting and screen phone resolutions Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh,
5 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh โšซMempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu โšซDiperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai โšซSesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess โšซSpecial FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE โšซTampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh,
5 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh โšซMempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu โšซDiperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai โšซSesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess โšซSpecial FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE โšซTampil dengan 4 warna yang meltingg . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh,
5 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . โšซCutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh โšซMempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu โšซDiperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai โšซSesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess โšซSpecial FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE โšซTampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan :
6 months ago

๐ŸŒผ GEROBOK HAURA ๐ŸŒผ Jubah Hyori Fabrik : Peach Koshibo Saiz : S - 5XL Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel. - Mempunyai zip bf - 6warna Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐ŸŒป HARGA ๐Ÿ’  SEHELAI : ๐Ÿ‘› RM 85SM RM 90SS โœ… BORONG TK BOLEH TUKAR โœ… POST 1 ALAMAT SHJ #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL ME
6 months ago

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน MAXY THALITA BUTANG DEPAN, TALI PITA MELEKAT MATERIAL : BALOTELI FULL MEASUREMENT : LILIT DADA : 100CM LABUH : 130CM HARGA RM 87 POSTAGE RM9 SM/ RM14 SS NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak m
6 months ago

โค๏ธJUBAH MAPLEโค๏ธ (โœ”) Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubah #jubahperempuan #jubahmurah #jubahcantik #jubahterkini #jubahberkualiti #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak men
6 months ago

๐Ÿ”†BELLA JUBAH๐Ÿ”† (โœ”) Material Poly Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak. Tidak jarang dan tidak terlalu tebal. (โœ”) Jahitan yang kemas dan halus (โœ”) Ada Pad Di Bahu (โœ”) Tidak Melekat Pada Badan Dan Mudah Digosok (โœ”) Breastfed and Wuduk Friendly (Zip Suruk Di Dada dan Lengan) (โœ”) Ada 8 Pilihan Warna Yang Super Gorgeous (โœ”) Saiz XS hingga 2XL (โœ”) Perincian batu crystal berkualiti tinggi (โœ”) Poket suruk sebelah kanan PRICE RM100 POS RM8SM/RM12SS #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HAR
6 months ago

A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HARGA RM 70 POSTAGE RM10 SM/ RM14SRW/ RM16 SBH NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HAR
6 months ago

A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HARGA RM 70 POSTAGE RM10 SM/ RM14SRW/ RM16 SBH NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HAR
6 months ago

A - ZAMIRAH +PASMINA+BELT MATERIAL : KHOSIBO EMBOS MEASUREMENT : FIT TO L HARGA RM 70 POSTAGE RM10 SM/ RM14SRW/ RM16 SBH NOTE : 1. QUALITY GRADE (COPY ORI) 2. WARNA PADA GAMBAR DAN BARANG DAPAT BERBEZA DIKARENAKAN EFEK CAHAYA 3. NO BOOKING 4. BARANG READY STOK, PENGEPOSAN SELAMBAT2NYA 7 HARI SETELAH PAYMENT 5. POS TIAP HARI KAMIS DAN AHAD SAHAJA #raya2018 #bajuraya2018 #bajurayaterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #dresscantik #dressmurah #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmalaysia #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double P
6 months ago

DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double Pleated Dibahagian Hujung Tangan *Dibahagian Pinggang Dan Dibahagian Tangan Terdapat Hiasan Prada Lace dan Bunga 3D *Zip Dibahagian Belakang SAIZ 36 38 40 42 44 46 *UKURAN* saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double P
6 months ago

DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double Pleated Dibahagian Hujung Tangan *Dibahagian Pinggang Dan Dibahagian Tangan Terdapat Hiasan Prada Lace dan Bunga 3D *Zip Dibahagian Belakang SAIZ 36 38 40 42 44 46 *UKURAN* saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double P
6 months ago

DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double Pleated Dibahagian Hujung Tangan *Dibahagian Pinggang Dan Dibahagian Tangan Terdapat Hiasan Prada Lace dan Bunga 3D *Zip Dibahagian Belakang SAIZ 36 38 40 42 44 46 *UKURAN* saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double P
6 months ago

DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double Pleated Dibahagian Hujung Tangan *Dibahagian Pinggang Dan Dibahagian Tangan Terdapat Hiasan Prada Lace dan Bunga 3D *Zip Dibahagian Belakang SAIZ 36 38 40 42 44 46 *UKURAN* saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double P
6 months ago

DRESS LAVIONDA HARGA : RM 200 *Material Fursan + Crepe Pleated *Hiasan Double Pleated Dibahagian Hujung Tangan *Dibahagian Pinggang Dan Dibahagian Tangan Terdapat Hiasan Prada Lace dan Bunga 3D *Zip Dibahagian Belakang SAIZ 36 38 40 42 44 46 *UKURAN* saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Di
6 months ago

DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Dibahagian Hadapan Jubah *Taburan Manik Tampal Yang Berona Sama Dibahagian Hujung Setiap Layer *Zip Dibahagian Belakang Dan Dihujung Tangan SAIZ 36 38 40 42 44 46 48 UKURAN saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 48 Bahu 17.5 Dada 48 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Di
6 months ago

DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Dibahagian Hadapan Jubah *Taburan Manik Tampal Yang Berona Sama Dibahagian Hujung Setiap Layer *Zip Dibahagian Belakang Dan Dihujung Tangan SAIZ 36 38 40 42 44 46 48 UKURAN saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 48 Bahu 17.5 Dada 48 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Di
6 months ago

DRESS MADHURI HARGA : RM 175 *Material Fursan *Terdapat Design Yang Berlapis Dibahagian Hadapan Jubah *Taburan Manik Tampal Yang Berona Sama Dibahagian Hujung Setiap Layer *Zip Dibahagian Belakang Dan Dihujung Tangan SAIZ 36 38 40 42 44 46 48 UKURAN saiz 36 Bahu 14.5 Dada 36 L.Tangan 23 L.Baju 56 saiz 38 Bahu 15 Dada 38 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 40 Bahu 15.5 Dada 40 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 42 Bahu 16 Dada 42 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 44 Bahu 16.5 Dada 44 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 46 Bahu 17 Dada 46 L.Tgn 23 L.Baju 56 saiz 48 Bahu 17.5 Dada 48 L.Tgn 23 L.Baju 56 #dressjubah #dressjubahmurah #dressjubahraya #dressjubahcantik #dressjubahrayacantik #dressjubahmodenmurah #dressjubahmalaysia #dressjubahmuslimah #dressjubahcantikmurah #dressjubahterkini #bajurayamalaysia #bajuraya2018murah #bajurayamoden #bajurayaletop #jubahraya #jubahrayaperempuan #jubahrayamurah #jubahrayacantik #jubahnirmala #jubahrayamoden #jubahrayaexclusive #jubahrayaplussize #jubahrayaperempuan2018 #jubahkembang #jubahkembangmurah #jubahkembangprincess #jubahkembangbawah #jubahkembangcantik
Next