#jubahrayaexclusive

; KUATKAN MENTAL & FIZIKAL! . Bermula 27 August 2018 sehingga 31 August 2018, ME

3 months ago

; KUATKAN MENTAL & FIZIKAL! . Bermula 27 August 2018 sehingga 31 August 2018, MERDEKA SALE akan berlangsung hanya di @nayla.zaara . Dapatkan fav item korang sebab SEGALANYA ADA SALE ! Sale berlangsung hanya 5 hari saje girls. Cepat grab item favourite anda💃 . . . . . . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive #merdekasaleim #merdekasaleiyliamalek
; SALE HAWWA JUBAH DATANG LAGI ! . . Esok pun kami ada postage tau girls. Last u

3 months ago

; SALE HAWWA JUBAH DATANG LAGI ! . . Esok pun kami ada postage tau girls. Last untuk sampai sebelum raya. Grab lah lekaihhhh sekali palazzo dalam tu fuhhh ! . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
nampak tak beralun2 jubah haifa ni? 😘🌸 eh eh tau tak code tangerine ni pilihan h

3 months ago

nampak tak beralun2 jubah haifa ni? 😘🌸 eh eh tau tak code tangerine ni pilihan hati kak heliza hilmi tau! 😣😚 haaa! Lagi satu tau takk! tgh ada HOTT DEALL! . 🌸RM139 🌸FREE AWRAA EXCLUSIVE BIDANG 60 BERNILAI RM69 🌸FREE POSTAGE tauu!! . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
our lovely cust in haifa syarie turquoise.. 😚 pakai masa pergi function hehe.. c

3 months ago

our lovely cust in haifa syarie turquoise.. 😚 pakai masa pergi function hehe.. cantik ajer kan material jatuh pd bju sbb material sgt lembut.. 🤗 haa! Perasan tak tudung tu? 😱😱Tu tudung awraa exclusive tauu!! n kalau korang beli.. 🤓😏 sis bg free tudung tu dgn free postage tau 😍😘😄 . #ssnowfeedback . Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
itu dia.. huhu nmpk tak boleh fefeeling princess gitu 😍😘 rugi tau tak grab haifa

3 months ago

itu dia.. huhu nmpk tak boleh fefeeling princess gitu 😍😘 rugi tau tak grab haifa sbb mmg tgh HOT DEAL sekrg!! dpt lagi free gift worth rm84 tauu! tudung awraa exclusive bernilai rm69 dgn postage fee rm15 tauu! semua kita bg free.. 😱😱 . Cust in frosted mint 😍😘 #ssnowfeedback . Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . ⚫Cutting yang super fresh,

3 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . ⚫Cutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh ⚫Mempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu ⚫Diperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai ⚫Sesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess ⚫Special FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE ⚫Tampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . ⚫Cutting yang super fresh,

3 months ago

; HAWWA JUBAH BELAHAN CINTA . Material : Como Crepe . ⚫Cutting yang super fresh, tampak exclusive mempunyai belah cinta di bahagian tepi fuuhh ⚫Mempunyai zip di bahagian lengan dan dada memudahkan kita sebagai wanita comel untuk mengambil wudhu & menyusukan baby gituu ⚫Diperbuat dari kain yang super selesa, tak jarang, sejukkk ala ala ada aircond tau bila pakai ⚫Sesuai dipakai dengan Palazzo & Skirt di dalam. Kalau nak nampak trendy boleh pakai dengan Jeans. Gojess ⚫Special FREE BAWAL JASMEEN JIKA BELI COMBO WITH PALAZZO CREPE ⚫Tampil dengan 4 warna yang meltingg . Prromo Price: RM100 with postage Normal Price: RM127 with postage . . . . . #NZhawwajubah #hawwajubah #hawwajubahbelahancinta #hawwajubahim #hawwajubahmeasurement #teamIM #teamiyliamalek #agentiyliamalek #iyliamalekteam #iyliamalekdropship #jubah #jubahmurah #jubahraya #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahplain #jubahrayahaji #jubahraya #jubahraya2018 #jubahrayaexclusive
nilahh warna code tangerine tu.. hehe unik tak?? 😆😆 cecpat wassap kalau dah berm

3 months ago

nilahh warna code tangerine tu.. hehe unik tak?? 😆😆 cecpat wassap kalau dah berminat.. design ala2 princess ni sgt sesuai utk majlis dinner ke tunang ke haa, 😗 warna putih pun ad tauu tapi certain size ja 😭😭 . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
yg sis hazwani pakai tu code tangerine tauu! msh av for certain size.. so siapa

3 months ago

yg sis hazwani pakai tu code tangerine tauu! msh av for certain size.. so siapa berminat boleh la wassap sis cecpat kay 😘😍 . ootd haifa syarie code tangerine . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
our dear cust in frosted mint 😍😘 thank you for sharing dear.. material yg BEST d

3 months ago

our dear cust in frosted mint 😍😘 thank you for sharing dear.. material yg BEST dan yg penting tepati syariah sesuai nak pakai kat mana2 sbb simple yet elegant hehe 😋😚 . #ssnowfeedback . Order open NOW Whatsapp 0195912842 or click link di bio #mshlover #mshagents #jubahrayaexclusive #jubahraya #jubahrayamurah #raya2018 #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahexclusive #jubahsyarie #jubahrayasyarie #bajuraya2018 #clearancesaleraya #clearancesale #saleraya #rayahaji2018 #salerayahaji #salerayahaji2018
Next