#haircare

Posts tagged as #haircare on Instagram

6,871,004 Posts

A blonde from today.wavy or straight
#blondehighlights#blondorwella#haircare#hair#cleethorpessalon#salonlife#beachwaves#smoothbob#72hairmask
Daily dose of nourishment for your hair.
.
.
.
.
#haircare #hairstyle #grooming #mensgrooming #ustraa #ustraagrooming
Haircut by @meltngpot
Get a haircut
#haircare #haircutting #hair #haircut💇 #hairdresser #getahaircuthippie #meltngpot
#PerfectTwo – Salon finish volume hair at home with
dembliss straightener and Frank Provost backcombing comb.
.
.
#Straightener #HairCare #HealthyHair #Hairiron #Iron #HairBrush #Straightner #HairStyle #HairStyling #styleitupnews #Hair #HairIron #PersonalCare #PersonalGrooming #GroomYourself #personalcarerange #careandgrooming
Customer's review diary. Be our next Happy Customer !
Follow @charakvidhi 
Follow @charak.vidhi 
Follow @charak_vidhi .
.
.
#skincareroutine #skincare #haircare #natual #herbal #ayurveda #charakvidhi #safe #tips #beauty
Client spotted celebrating her special day! Makeup slayyed by moi

#UpcomingMakeupArtist #Cosmetologist #HairStylist #FortLauderdaleBased #Support #SkinCare #Makeuplook #HairCare #OneStopShop #GlamWithGlitter
Assalam o alaikum!
Im back with another review video🤗( part 1) 
Using @minisopakistanofficial compressed facial masks 
It was easy and fun to use
You can use any toner,rose water or any serum easily available to you
Recommended 10/10

Loved them and in sha allah will try them soon❤
.
.@minisopakistanofficial #review #blogger #influencer #remedies #learning #nature #skincare #haircare #beautyproductsreview #sialkot #pakistan #recipes #food #eathealthy
.you can use rose water for making the paste

Apply this paste on your scalp and leave for about 30 minutes, allowing it to completely dry. The paste will get tight and hard during the drying process

Once the paste has dried completely, you can wash it off using a mild shampoo and cold water  It can also generally be used once in a two week for improving the texture and health of the hair and the scalp. .
.
.
. 
#haireducation #hairtransplant #haircare #hairgrowth #hairlove #hairgoals #natural #picoftheday #shineyhair #f4f #love #hairlosstreatment #insta #instagram #instagood #instapic #hairfungus #hairbeauty #hairstyles #multanimiiti
#dandruff #dandrufftreatment
Customer's review diary. Be our next Happy Customer !
Follow @charakvidhi 
Follow @charak.vidhi 
Follow @charak_vidhi .
.
.
#skincareroutine #skincare #haircare #natual #herbal #ayurveda #charakvidhi #safe #tips #beauty
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
TQ EMME GRAB KITA PUNYA MERDEKA DAY ! SENYUM SAMPAI KETELINGA ... 😘😘😊😊
PROMOTIONMERDEKAAA MUR MUR BY @ajramjatsaloonshahalam . NAK TAHU LEBIH LANJUT JOMM KE AJRAMJAT SALOON DAN AJRAMJAT AESTHETIC ... BANYAK PROMOSI UNTUK UOLSS. LETS CANTIK meletopsis!!! 🔥🔥🔥 cantik hasil nya sis!!! customer berpuas hati dengan hasil nya!! senyum sampai ke telinga uols!!!
hanya di 🏃🏽‍♀️💨💨💨💨💨💨
AJRAMJAT SALOON 
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
follow IG kami 🏃🏽‍♀️💨💨💨💨💨💨💨
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
@ajramjatsaloon
sebarang pertanyaan boleh hubungi kami 📞03-554241550
📞03-554241550
📞03-554241550
atau whatapps 📲📲📲📲📲📲📲
📱016-6186216
📱016-6186216
📱016-6186216
#ajramjatsaloon #haircare #letscantik
@mokkay_ @diamonds_isabella_official @nursajadiah @nursajat23
Before & After #brazillianblowout #hair #haircare #smooth #longshinyhair
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
#shoppingday....eigentlich wollte ich ja noch nicht, Umzug steht an, Auto zum TÜV, aber manchmal braucht Frau das einfacv😂🙈...also gings ins 25 km entfehrnte Shoppingparadies nach Nimwegen...ein ganz kleines Geschäft, aber eine tolle Auswahl...das ist meine Ausbeute und mit dem Devacurl heaven in hair liebäugel ich auch schon🙈🙈🙈...
.
.
.
#curlygirlmethod #cgmethod #hairstyle #haircare  #lovelycurls #locken #germancurlysunite #curlygirlcommunity #embraceyourcurls #hairroutine #shopping #hairproducts #curlyparadis
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
The final touch 👌🏼 #RICHHairCare
3’’’ More Inches на Майкъл Ван Кларк е луксозна серия от професионални продукти за коса, която естествено възстановява всеки един косъм. ⠀
*⠀
*⠀
*⠀
#eli #elibg #elibgcosmetics #3moreinches #hair #haircare #sofia #bulgaria #online #store #ecommerce
🎀🛍 สนใจรุ่นนี้แคปจ้า
❤รุ่นX-01 ยาว 50เซนติเมตร
ซูมใกล้ๆเลยยยทรงสวยสวย
- ไหมไม่เงา ไหมด้าน
- ติดแล้วธรรมชาติมากๆ
- ผมอยู่ทรงสวยตลอดทั้งวัน
- ไม่ต้องไปต่อผมราคาแพงๆ
====================
📌1 แพ 220฿ ส่งฟรีEMS
📌2 แพ 400฿ ส่งฟรีEMS
===================
🌸พร้อมส่งน้า🤗⤵
✔👉สีดำ
✔👉สีน้ำตาลธรรมชาติ
✔👉สีน้ำตาลเข้ม
✔👉สีน้ำตาลทอง
✔👉สีน้ำตาลออกแดง
✔👉สีน้ำตาลทองออกส้ม
====================
🚚🛍ส่งฟรีEMSตั้งแต่ชิ้นแรก😘😍❤
🚚🛍ส่งฟรีEMSตั้งแต่ชิ้นแรก😘😍❤
🚚🛍ส่งฟรีEMSตั้งแต่ชิ้นแรก😘😍❤
🚚🛍ส่งฟรีEMSตั้งแต่ชิ้นแรก😘😍❤ ==========================
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#hair #hairs #hairstyle #hairpiece #wig  #wigs  #hairpiecethailand #haircolor #haircut  #haircare #hairart  #beauty #beautyful #bangkok #thailand 
#แฮร์พีชส่งฟรีems #แฮร์พีช #แฮร์พีชสวยๆ 
#แฮร์พีชราคาพิเศษ #แฮร์พีชราคาถูก #แฮร์พีชหางม้า #ฟอลมาฟอลกลับ #ฟอลมาฟอลกลับทุกคน #ไลค์มาไลค์กลับ #ไลค์มาไลค์กลับไม่โกง  #ไลค์มาไลค์กลับฟอลมาฟอลกลับ
Customer's review diary. Be our next Happy Customer !
Follow @charakvidhi 
Follow @charak.vidhi 
Follow @charak_vidhi .
.
.
#skincareroutine #skincare #haircare #natual #herbal #ayurveda #charakvidhi #safe #tips #beauty
#Repost @pureology ・・・
Is the summer making your hair dull and frizzy? Our #styleplusprotect Shine Bright Taming Serum will bring you radiant shine and smoothness without the weight. It also features full spectrum protection from the ☀️ and our exclusive Anti-Fade Complex to keep your color looking salon-fresh. #summerhair #haircare .
.
.
#bellasalonmd #bellasalonandspamd #pureology #pureologyus
Customer's review diary. Be our next Happy Customer !
Follow @charakvidhi 
Follow @charak.vidhi 
Follow @charak_vidhi .
.
.
#skincareroutine #skincare #haircare #natual #herbal #ayurveda #charakvidhi #safe #tips #beauty
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
BEAUTIES BYTE ... A 100% all natural hair and body care products for Men, Women, and Children. Order today at www.beauties-byte.com . @beauties_byte . #njbb #buyblack #natural #organic #blackbusinessdirectory #supportsmallbusinesses #skincare #haircare #beauty #beards #oil
"You are never fully dressed without great hair"
Our Miracle oil works amazing on color-treated hair. Made with 100 percent organic ingredients: HairAffair bythehouseofhassans has no chemicals, Sedatives or preservatives added only to give you all a wholesome, complete, rich and healthy experience. 🌟

Order Now.
Price: Rupees 800
Excluding delivery charges.
Providing delivery Nationwide.🌼
#FollowGram #MiracleOrganicHairOil #miraclemorning #miraculous#HairCare #organicBusiness #organicHairCare #colortreatedhair #LomgHair #HairAffair #Likeforlike#Followforfollow #ByTheHouseOfHassans #islamabadians #pakistaniweddingdress #HairInspiration
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
Desembaraçar o cabelo sem danificar os fios é um problema que agora tem solução ... Com a Tangle Teezer seja na praia, piscina ou chuveiro, cabelos molhados ou secos, suas madeixas vão ser bem cuidadas além de ficar lindas!

#tangleteezer #tangleteezerbr #haircare #hairtips #beautytips #beleza #cabelo #cabelossaudaveis #saudecapilar #amelhorescovadomundo
Stay focused. #BossUp #RICHbyRickRoss

Available @sallybeauty
Hope me win 😇
Pengen banget punya rambut yang indah dan gampang di atur 😍
.
.
#Repost @hanummegaa (with @report.for.insta)
...
Satu kata buat rambutku, WANGI !!!! aku suka banget wangi Jasmine, now my dream come true dengan adanya L'oreal Extra ordinary Floral oil ini yang wanginya Jasmine #TeamJasmine! aku selalu rutin menggunakan L'oreal Paris Extraordinary Oil saat rambut aku stengah kering sehabis keramas, wangiiii nya bener2 tahan lama. Tekstur nya gak lengket juga jd ini lebih ke hair oil serum yang juga bikin rambut aku shine shine shine!!!! Dan ada kandungan real flowernya juga loh di dalamnya,  jadi sehari-hari rambutku semakin extraordinary!
Yuk ikutan competition #ExtraordinarYOU untuk mendapatkan Philips Air Styler
HP8659 worth IDR 700,000 untuk 10 orang pemenang!! Cara nya:
- regram aja sebanyak2  guys!!! Jangan lupa pake #ExtraordinarYOU
#HanumMegaXExtraordinarYOU
Pemenang akan diumumkan di ig story
@getthelookid .goodluckguys!!.
#haircare 
#haircareroutine #hairstyles
💫 Ti piacerebbe lavorare con i social? 💫 Essere indipendente? 💫 Essere capo di te stessa? 
Questa è la tua opportunità!! 😍 👉🏼 Proprio come quella che è stata offerta a me.
Ti aspetto in chat 📲🍀 #lifestyle #lifestyleblogger #beauty #igers #beautyblog #beautygram #italia #lifeblogger #lifeisbeautiful #pugliastyle #beautyaddict #igerspuglia #collaborup  #girlsquad #italian_city #outfitinspo #instablog #influencerskings #outfitideas #fashionistas #modafashion #italian #italiadascoprire #getinspired #accessoriesaddict #hairstyle #womenaccessories #haircare #blogging #fashion
Micro Tape ins vs Tape ins ❤️
It’s almost here! Ferragosto starts tomorrow at 10am! Come see (and taste) all the delights of Great North Road 🇮🇹 I’ll be in the salon with @davines_australia @davinesitalia samples for all and walk-in appointments available! (Except for when @joeavati is on! 🎙) I highly recommend Granita and Iris’ from @cremeriadeluca and coffe always from @roccoscafefd 💕
Feel confident in your hair. Get #DesignPerfection Products country wide ________________________________________________
FOR WHOLESALE and DISTRIBUTORS
🇰🇪 OFFICIAL NO. +254 797 235 300
🇺🇬 CALL Joanna +256 702 572 139
________________________________________________
🇺🇬 CALL +256 702 572 139 @sweetpeaoffical_256
⭕ Chandarana Foodplus buy product, get a gift (kisumu, two rivers, nanyuki, the well Karen, nyali, ad life, lavington, eldoret)
⭕Beauty wholesale mamangina street
⭕First impression westlands
⭕Lipstix and scents sarit centre ground floor
⭕Pritti jewellery Hilton arcade ground floor town
⭕Leans cosmetics ltd,  ananas mall makongeni thika
⭕ East Africa cosmetics nakuru
⭕ Nakuru Cosmetics
#igkenya #hairgoals #hairdresser #hairtransformation #hairloss #hairgrowth #hairstyles #haircare #haircut #hairstyle #hairideas #hairlove #hairproduct #hairlife #naturalhaircommunity #curlyhair #naturalhairdaily #naturalhair #hairofinstagram #kenya #kenyan #igerskenya #nairobikenya #magicalkenya #whyilovekenya #tembeakenya #kenyanphotography #kenyans #kenya365

Loading