#dasma

Posts tagged as #dasma on Instagram

126,334 Posts

Ftesat nga katalogu Luxury 2019 të punuara me shumë elegancë për klientët tanë... ⭐ ELVIS & MEIREM ⭐ 🛒 Dërgesa në Kosovë 🇽🇰 / Shqipëri 🇦🇱 dhe Maqedoni 🇲🇰 FALAS !!!
📩 Porositi Online 🔊
✔ Punuar me përkushtim dhe dashuri.
🎀 #FTESAnet 🎀 😃
📌 Kodi i ftesës: Luxury 6140 💻 Për më shumë na vizitoni online në: www.ftesa.net

#ftesa #ftesaperdasma #ftesapermartese #ftesaunike #ftesaperkanagjegj #ftesaperfejesa #ftesadasme #ftesafejese #wedding #peja #kosovo #exclusive #kosova #pejë #dasma #dashuri #love #perkushtim #pune #porositionline #freeshipping #porosit #instadirect #ftesaekskluzive #luxury #evente
😂😂😂😂😂
*
*
#prishtina, #kosova, #podujeva, #butrintimeri , #gjikoteam, #bern, #switzerland , #mairiunven , #albanian, #luanator ,#bern, #paris, #albaniangirl , #samantator, #gjakova , #prizren, #shqiperia,#dafinators , #majkteam, #ledrizlla , #dasma, #zinizin , #butriors , #albanian, #mozzikfans,#kidator, #luanator, #mozzikfans

Loading