#christmasbaking

[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday
At the northern part of the old city. Behind these walls lies peace and harmony.
At the northern part of the old city. Behind these walls lies peace and harmony. #Beijing #Andingmen
This is an amazing moment that I will forever bring into my beautiful dreams. T
This is an amazing moment that I will forever bring into my beautiful dreams. This young boy that I saw 16 years ago now is a man. He was 16 when I first saw him, Something in my heart wanted to help. We reached out to him and hired him to help us “carry” somethings. Turns out he has very little to carry, I just wanted to feel his smile and that he could make good money to help him. His name Sidar. Fast forward to this present moment, I had fully lost contact with him, I had no idea of where he was, or what he was doing, was he alive. Did he become a guide? Did his dreams come true? And the young boy with his beautiful heart, how was he affected by earthquake, physical demands of mountain life? Well I saw a familiar face walking up the stone path just after getting off the plane and instantly felt him. He had the same beautiful smile the same loving energies. Come to find out he being Sherpa and living out his dreams is a full time guide now, he has two children and he is married to the sweetest women. It was a karmic connection that we had and I was to come back through Lukla and meet everyone and celebrate. I love you Sidar thank you for being in my life my brother, we will forever be connected and one with all things. I am promoting him Silensidar@gima.com and if you need details to the best Sherpa guide around he is amazing. Let me know all you beautiful souls out there in the world. #beautifulfriends #fullcircle #karma #movement #wildandfree #wildernessculture #wild #loveourplanet #lifeofadventure #beautifuldestinations #ourwild #wildernessculture #love #naturelovers #optoutside #earthofficial #travelstoke #travel #spirit #roamourplanet #lifeofadventure #divine #spiritualawakening #morningdew #spiritofthewilderness
All I wanted for my birthday was to feel like Princess Tiana & experience the au
All I wanted for my birthday was to feel like Princess Tiana & experience the authenticity of the jazz mecca, New Orleans—with its genuine cuisines, culture and overall vibe. I got my wish and I got my prince👑 No frog kisses 🐸 included! Thank you for the surprise babe✨ #nola
Tom took a great #longexposurephotography shot of the local #waterfall
Tom took a great #longexposurephotography shot of the local #waterfall
La gran nebulosa de Orion (M42, NGC 1976) y la nebulosa del Hombre Corriendo (Sh
La gran nebulosa de Orion (M42, NGC 1976) y la nebulosa del Hombre Corriendo (Sh2-279, NGC 1977) tomada desde Puembo, Ecuador. DSLR D810, con un Nikon 200mm macro f4 Les gusta ? #astrophotography #universetoday #milkyway   #astrophoto   #astrography   #nightsky   #nightscaper   #starphotography   #starscape   #longexpo_additction #astrodslr #landscape_captures #awesomeearth #milkywaychasers   #natgeospace #starrynight   #ecuador #astro_photography_ #ic_longexpo #fs_longexpo @astro_photography_ @astronomypicturesdaily @ecuadorentusojos
Jika kita tidak pernah salah, kita tidak akan pernah belajar. Jika kita tidak
Jika kita tidak pernah salah, kita tidak akan pernah belajar. Jika kita tidak pernah menyesal, kita tidak akan pernah tahu berdoa dan berbenah diri. Jika kita tak pernah menyayangi oranglain, Maka kita akan tumbuh menjadi pribadi yg gelap. Jika kamu memiliki org yg mencintaimu, meskipun dia tak menyenangkan, Itu artinya km harus berbenah dan berdoa. Agar cintanya menyenangkan #emotive #of2humans #capturedconcepts #l0tsabraids #featuremeofh #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday #tbt #beautiful #cute
💗
💗