#Suga

馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈 Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here
馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈馃崈 Do you love to be here ? Tag someone you want to study with him here . 馃挌 This month i will only talk about FRANCE ! Do you love to go there ?? 鈥 if you like 馃挌 and comment your thoughts! 馃檶馃徎 鈥 Follow馃憠馃徎@travelonlygreen Follow馃憠馃徎@travelonlygreen Follow馃憠馃徎@travelonlygreen 鈥 I will post daily couple of photos about most visited cities around the world Keep tuned to get the fresh :D ! 鈥 #travel #traveling #traveler #tourism #tourist #igtravel #travelingram #instatraveling #aroundtheworld #globetrotter #voyage #travelstoke #visualsofearth #travel_captures #travelaroundtheworld #teamtravelers #paris #亘丕乇賷爻 #green #greenlover
There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people
There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people up. ~ John Holmes #compassion #love #thisiswhyweplay
Womens #volleyball league in #buenaparkchicago starting Jan 28th. Link in bio.
Womens #volleyball league in #buenaparkchicago starting Jan 28th. Link in bio.
“Que la vanidad puede pesar más que las promesas sin cumplir...y que a veces, lo
鈥淨ue la vanidad puede pesar m谩s que las promesas sin cumplir...y que a veces, lo 煤nico que te ata a una persona, se llama orgullo.鈥 |Cuando te deje ir| ............... -Punto y Coma- . . . . Fotograf铆a @_iamyess Maquillaje @leah_dajud
A little clip of the latest venture that went live 21st Dec. Full build took jus
A little clip of the latest venture that went live 21st Dec. Full build took just 27days and fought all the way but so worth it. Check it out. #art#arts#artgallery#artprints#originalartwork #loveart #artisoninstagram#artjunkie #capturedconcepts #visualsoflife #paintings #featuremeofh #pixel_ig #londonart #londonartscene #whyconcept#forbiddenart #visualcreators #visualsgang
Prewedding of @yuliagustian_ (3/3)
Prewedding of @yuliagustian_ (3/3)
Cool castle under some cooler clouds
Cool castle under some cooler clouds
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umu
[SIFAT KELUARGA] INI KEMBARANKUUUU. namanya dayu ningsih! Beda 5 menit aja umurnya sm aku. (baju merah belang2) Secara personalities, dia itu pinter, pinter bangetttttt, lulusan terbaik, and sudah jadi PNS tahun ini. So proud! Teman makan yg solid (gak lapar tetap makan apa aja) pantang tenang sebelum makan, ngebelain didepan ortu wktu keputusan ku ndk diterima ortu, pokoknya ngebelain bettt, tp jeleknya nya dia itu kadang gabisa diajak nglakuin sesuatu, jika sesuatunya itu tidak menguntungkan dirinya wkwk. Tp kalau dia lagi being normal disuruh ngapain aja cepet banget, disuruh nemenin beli sesuatu, nungguin praktik, dll. #syg ! Dia paling sering ngmg gini ke aku : 'dasar kaum lemah kamu mip' 'gelem aja gae mu mip, cepet kayanya dah km amor ring acintya' #shit :')) 'gitu aja cape kamu mip, apalagi jadi aku' 'gobloknyaaaa kamu mip, huff' 'bgst org itu mip' (kalau lg marah) 'mipp cuciin sekalian sendok ku mumpung nyuci' 'mippp sinii aku bawa rujak, tipat, dll' (baik kan dia :'))) 'dohhhh votohnyaaaaa kamu mip' 'dasar miskin km mip' (kalau dia mau jajan, tp aku bilang lagi misqueen:')) 'biarinnnn yg penting ASN' huff #tampoljangan ? 'horaaang kayaaaaaa' 'jangan nae kaya org miskin km mip' 'pengen teh poci' 'mip.. Ibuk ngeselin banget tau... Blablabla' 'males kerja nok mip' (padahal hari sebelumnya ngomelin aku, kalau aku bilang cape, zz) 'gak! Aku gak ikut poto nanti aku cepet amor' Dan lainnn lainnnnn #emotive #artisoninstagram #of2humans #capturedconcepts #visualsoflife #l0tsabraids #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #pixel_ig #marvelshot #featuremeofh #pixel_ig #marvelshot #whyconcept #forbiddenart #visualcreators #visualsgang #photooftheday #picoftheday #love #bnw_captures #bnw_universe #insta_bw #bwmasters #igfotogram_bw #excellent_bnw #igblacknwhite #blackandwhite_perfection #bali #instagood #photooftheday