Instagram tag Jubahmodern

Betul ke org ckp tahun ni tahun navy blue? Baju raya awak pulak warna apa? Share
43 0

Betul ke org ckp tahun ni tahun navy blue? Baju raya awak pulak warna apa? Share jom šŸ˜˜šŸ˜ . . Manisnya Hannah Dress, customer kreatif tmbh rhinestone bertambah letop! šŸ˜š . . P/S : yes yes order dah buka, whatsapp kat link nahh šŸ’ž . . #jubah #jubahdress #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #jubahmuslimahmalaysia #jubahplainmurah #jubahtunang #jubahcustommade #jubahplussize #jubahplain #jubahmoden #jubahmodern #jubahmodenmurah #jubahmodenmalaysia #jubahmanik #jubahmenyusu #nursingfriendly #wudhufriendly #jubahmixsilk #jubahselesa #jubahacut #zuzasdotes #zuzasdotesagent

. LUXES dress Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh -
30 0

. LUXES dress Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk - Alunan bawah 360ā€ - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai - Size xs - 5xl . . PROMOSI pengenalan rm89/helai Normal price Rm189/ helai . Tapi nak lebih jimat jom kongsi šŸ˜‰ Rm158/ 2 Helai dapat free postage lagi šŸ˜šŸ˜ . Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai . . Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #lexusdresskctrtw #jubahdress #jubahmoden #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #jubahterkini #jubahmuslimahmurah #jubahmodern #hutanmelintang #hutankampung #merurayaipoh #baganserai #bukitmertajam #cameronhighland #guamusang #gongbadak #neelofa #fattzura #sarawak #labuan #kulaijaya #putrajaya #seremban2 #alorsetar #kangar #jerteh #raya2018

Fuh mengancam sungguh Hannah Dress + Zunaidah Khimar ni, komfem2 nak berpusing a
57 0

Fuh mengancam sungguh Hannah Dress + Zunaidah Khimar ni, komfem2 nak berpusing ala princess kalau pakaišŸ˜ . . Ada yg tanya dh open order ke? Opkoshhh dh! Cepat2 whatsapp k šŸ˜˜ . . P/S : order skrg leh pakai raya haji pulak šŸ’ž šŸ˜‰ . #jubah #jubahdress #jubahmurah #jubahmuslimah #dress #jubahmuslimahmalaysia #jubahplainmurah #jubahtunang #jubahcustommade #jubahplussize #jubahplain #jubahmoden #jubahmodern #jubahmodenmurah #jubahmodenmalaysia #jubahmanik #jubahmenyusu #nursingfriendly #wudhufriendly #jubahmixsilk #jubahselesa #jubahacut #zuzasdotes #zuzasdotesagent

Ready size M... Open order teman šŸ˜ŽšŸ˜ŽšŸ˜Ž .. . . . #onlineshopbjm #gamismodern #gamis
22 0

Ready size M... Open order teman šŸ˜ŽšŸ˜ŽšŸ˜Ž .. . . . #onlineshopbjm #gamismodern #gamiskekinianbanget #gamisslimfit #gamismurah #gamiskekinian #jubahmurah #jubahmodern #jubahpria #jubah #jubahslimfit #onlineshopbanjarmasin

Bestnyer sis nie pakai kurung Danella sedondong dengan mak šŸ˜Š _ Kak yana dah takd
52 1

Bestnyer sis nie pakai kurung Danella sedondong dengan mak šŸ˜Š _ Kak yana dah takde mak. Dah takde peluang nak pakai sedondong macam sis nie šŸ˜¢

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08
19 1

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08115116600 High Quality Product . . #samaseĀ #samasejubbaĀ #jubahhoodieĀ #highquality#samaseidĀ #samasebajumuslimĀ #syariĀ #gamis#gamispriaĀ #kokopriaĀ #bajukokoĀ #kokoĀ #bajugamis#samaseclothesĀ #bajusamaseĀ #gamisikhwan#kokokekinianĀ #bajuikhwanĀ #gamismodern#muslimĀ #bajumuslimĀ #hitsĀ #jubahpriaĀ #jubah#latestdesignĀ #hitsbandungĀ #samaseclothes#jubahmodernĀ #kekinianĀ #kokomodern#kekinianbanget

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08
27 3

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08115116600 High Quality Product . . #samaseĀ #samasejubbaĀ #jubahhoodieĀ #highquality#samaseidĀ #samasebajumuslimĀ #syariĀ #gamis#gamispriaĀ #kokopriaĀ #bajukokoĀ #kokoĀ #bajugamis#samaseclothesĀ #bajusamaseĀ #gamisikhwan#kokokekinianĀ #bajuikhwanĀ #gamismodern#muslimĀ #bajumuslimĀ #hitsĀ #jubahpriaĀ #jubah#latestdesignĀ #hitsbandungĀ #samaseclothes#jubahmodernĀ #kekinianĀ #kokomodern#kekinianbanget

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08
14 0

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08115116600 High Quality Product . . #samaseĀ #samasejubbaĀ #jubahhoodieĀ #highquality#samaseidĀ #samasebajumuslimĀ #syariĀ #gamis#gamispriaĀ #kokopriaĀ #bajukokoĀ #kokoĀ #bajugamis#samaseclothesĀ #bajusamaseĀ #gamisikhwan#kokokekinianĀ #bajuikhwanĀ #gamismodern#muslimĀ #bajumuslimĀ #hitsĀ #jubahpriaĀ #jubah#latestdesignĀ #hitsbandungĀ #samaseclothes#jubahmodernĀ #kekinianĀ #kokomodern#kekinianbanget

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08
18 1

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08115116600 High Quality Product . . #samaseĀ #samasejubbaĀ #jubahhoodieĀ #highquality#samaseidĀ #samasebajumuslimĀ #syariĀ #gamis#gamispriaĀ #kokopriaĀ #bajukokoĀ #kokoĀ #bajugamis#samaseclothesĀ #bajusamaseĀ #gamisikhwan#kokokekinianĀ #bajuikhwanĀ #gamismodern#muslimĀ #bajumuslimĀ #hitsĀ #jubahpriaĀ #jubah#latestdesignĀ #hitsbandungĀ #samaseclothes#jubahmodernĀ #kekinianĀ #kokomodern#kekinianbanget

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08
26 0

LAUNCHING SAMASE JUBAH,ROMPI,SIRWAL,KOKU,KEMKO,GHAMIS DAN PECI NEW EDITION WA 08115116600 High Quality Product . . #samaseĀ #samasejubbaĀ #jubahhoodieĀ #highquality#samaseidĀ #samasebajumuslimĀ #syariĀ #gamis#gamispriaĀ #kokopriaĀ #bajukokoĀ #kokoĀ #bajugamis#samaseclothesĀ #bajusamaseĀ #gamisikhwan#kokokekinianĀ #bajuikhwanĀ #gamismodern#muslimĀ #bajumuslimĀ #hitsĀ #jubahpriaĀ #jubah#latestdesignĀ #hitsbandungĀ #samaseclothes#jubahmodernĀ #kekinianĀ #kokomodern#kekinianbanget

Cek pakaian muslim keren dan berkualitas disini . Silahkan difollow šŸ‘‡ šŸ‘‡ šŸ‘‡ šŸ‘‡ . @q
11 1

Cek pakaian muslim keren dan berkualitas disini . Silahkan difollow šŸ‘‡ šŸ‘‡ šŸ‘‡ šŸ‘‡ . @qola.id @qola.id @qola.id . #jualjubah #gamismodern #jubahmodern #khalidbasalamah #abdulsomad #simple #syari #bajumodis #bajumuslimbranded #bajumuslimmurah #bajucowo #baju #bajukokomurah #pakaianpria #pakaianmurah #muslimwear #isbal #gamispakistan #celanajeans #celanajumbo #celanajogger #pangsi #grosirbajumurah #grosirbajumuslim #gratisongkir #jabodetabek #gratisbuku #bukuislam #sirwalkeren #celanaikhwan

Assalamualaikum sholehah šŸ˜Š  Yang kemarin nanya navy wolfis, sekarang sudah stock
14 0

Assalamualaikum sholehah šŸ˜Š Yang kemarin nanya navy wolfis, sekarang sudah stock lagi ya :) Gamis ini cocok untuk para sholehah yang bergerak aktif karna bahan kain adem dan tidak gerah. Dan lagi baju ini dapat di gunakan untuk acara santai , pengajian , maupun arisan. Model nya yang lebar sehingga membuat kita dapat bergerak bebas pastinya akan membuat nyaman para pengguna nya šŸ˜Š . . GAMIS NAVY WOLFIS Ukuran : all size Material : Wolfis ( bahan adem, ringan, tidak transparan, halus) Harga : 130k #gamissyari #gamispolos #gamiscantik #hijabsyari #terusan #jubah #bajukurung #jubahmodern #bajusyarimodern

Assalamualaikum sholehah šŸ˜Š  Yang kemarin nanya yellow wolfis, sekarang sudah sto
7 0

Assalamualaikum sholehah šŸ˜Š Yang kemarin nanya yellow wolfis, sekarang sudah stock lagi ya :) Gamis ini cocok untuk para sholehah yang bergerak aktif karna bahan kain adem dan tidak gerah. Dan lagi baju ini dapat di gunakan untuk acara santai , pengajian , maupun arisan. Model nya yang lebar sehingga membuat kita dapat bergerak bebas pastinya akan membuat nyaman para pengguna nya šŸ˜Š . . GAMIS YELLOW WOLFIS Ukuran : all size Material : Wolfis ( bahan adem, ringan, tidak transparan, halus) Harga : 130k #gamissyari #gamispolos #gamiscantik #hijabsyari #terusan #jubah #bajukurung #jubahmodern #bajusyarimodern